REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
26.4° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Apa plata infestata, pe rafturile de la Kaufland si Penny Market

Apa plata infestata, pe rafturile de la Kaufland si Penny Market

Replica API 1 aprilie 2011 | 00:00 2708

Cumparam otravuri la pet!

Cumparam otravuri la pet!

După Braşov sau Galaţi, scandalul apei plate a ajuns şi la Constanţa. Inspectorii din cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinară (DSV) Constanţa au scos ieri de la vânzare sute de peturi de apă plată infestată, după ce au constatat că este plină de germeni care provoacă dureri abdominale, senzaţie de greaţă, diaree. La Galaţi, cotidianul "Viaţa Liberă" informa alaltăieri despre faptul că inspectorii de la DSV au scos de la vânzare 400 de sticle de apă plată San Terra Aqua, comercializate în magazinele Kaufland. Acelaşi cotidian informa că "societatea în culpă" este SC Sorelis Oill Import Export SRL din Vălenii de Munte, judeţul Prahova, care a produs şi livrat apă plată de masă la depozitul central Kaufland din Ploieşti, după care a fost distribuită în reţeaua de magazine din ţară. Tot alaltăieri, alarma privind existenţa unor sticle de apă plată infestate s-a dat şi la Constanţa, unde inspectorii de la DSV au retras de la vânzare sute de peturi de apă plată, de diverse mărci, de data aceasta comercializate în Penny Market: "Le-am sechestrat pentru recoltarea probelor. Unul dintre germenii prezenţi în sticlele de apă plată Calipso de 2 litri este escherichia coli, care provoacă dureri abdominale, are efect laxativ, purgativ. Verificările continuă", a precizat, pentru "Replica" de Constanţa, directorul DSV Constanţa, Romeu Lazăr. Revenind la magazinele Kaufland, la Constanţa sticlele de apă plată San Terra Aqua nu se mai comercializează, fiind înlocuite cu un alt sortiment, la acelaşi preţ - după cum au informat şi reprezentanţii magazinului, fapt constatat şi de cotidianul "Replica". Înainte de retragerea produsului de pe piaţă, preţul unei sticle de apă plată San Terra Aqua era de doar 0.89 de bani. Preţul fiind atât de mic, sticlele de apă plată se vindeau "ca pâinea caldă", ne-au spus reprezentanţii supermarketului Kaufland din Constanţa. Referitor la dispariţia apei în cauză de la raft, Valentin Dragomir, reprezentant al Kaufland, ne-a declarat: "Întrebaţi-i pe cei de la DSV de ce le-au scos de la vânzare. Nu ştiu de nici un scandal de la Galaţi".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am facut eu si toata familia gastrita de la mizeria aia de san terra care are gust de cloramina mai ceva ca aia de la chiuveta. balonari, dureri de ficat, dureri de pancreas. merita proces si storsi de bani pana intra in faliment muistii dracu!
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699