REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Apel la 112, la Constanța: două minore au fost RĂPITE şi violate! S-a dovedit că fetele AU MINŢIT!!

Apel la 112, la Constanța: două minore au fost RĂPITE şi violate! S-a dovedit că fetele AU MINŢIT!!

Replica API 30 august 2019 | 00:11 804

O persoană a sunat la 112 și a relatat că două minore au fost răpite.

”Acum 30 de minute am sunat la 112 și am chemat un echipaj de Poliție. Mă pregăteam să mă duc la plajă cu băiatul meu de 9 ani! Stau la școala 8, am fost să îmi arunc gunoiul. Așteptam familia să ne ducem împreună la plajă. Și când văd două fete de 14 ani la bloc și plângeau. M-am dus înspre ele și le-am întrebat ce ați pățit? Fetele au răspuns: am fost răpite din Mereni și legate la ochi si aruncate aici. Am sunat imediat la 112, a venit Poliția si ambulanța si au vorbit cu fetele si le-au dus la spital”, a scris persoana în cauză pe rețelele de socializare.

Însă, potrivit polițiștilor constănțeni, este vorba despre o alarmă falsă, în sensul că nu se confirmă aspectele sesizate, că toată povestea nu este reală.

Ce spun oamenii legii:

"În jurul orei 15:15, o femeie de 34 de ani a sesizat, prin apelul unic de urgență 112, faptul că pe o stradă din municipiul Constanța se află două minore care reclamă că ar fi fost violate și răpite.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde minorele au povestit cum în această dimineață, în jurul orei 09:30, ar fi fost urcate cu forța într-un autoturism de către un bărbat necunoscut, în timp ce se plimbau pe o stradă din localitatea Mereni, timp în care ar fi fost legate. Minorele nu au putut preciza ce s-a întâmplat de la urcarea în autoturism și până la momentul apelului și nici cum au ajuns în municipiul Constanța.

Două echipaje ale ambulanței au consultat minorele de 14, respectiv, 13 ani, constatându-se că acestea nu prezentau urme vizibile de violență.

Ulterior, cele două fete au fost audiate în prezența reprezentanților DGASPC Constanța, relatând că au venit în municipiul Constanța cu autobuzul, s-au plimbat, iar la un moment dat s-au rătăcit, spunând unei femei că ar fi fost răpite și violate, de teamă să nu fie certate de părinți. Minorele nu au fost victimele vreunei infracțiuni, acestea fiind încredințate familiilor.

Prin urmare, polițiștii Secției 4 au luat măsura sancționării contravenționale a părinților pentru nesupravegherea minorelor, conform L 61/1991 R cu amendă în valoare de 500 de lei, iar minora de 14 ani a fost sancționată cu amendă în valoare de 250 de lei pentru alarmarea organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol, fără motiv întemeiat".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa le aduca in piata la Ovidiu si sa le futem, eee bine.
1
0
Diferenta intre un copil si un adult este DISCERNAMANTUL! Cele doua fete mincinoase vor ajunge, cel mai probabil, niste adulti de nimic. Dar inca sunt copile, nu au minte si nici discernamant. Insa femeia care a alertat 112, care ar trebui sa aibe un creier de adult cu care sa gandeasca si sa nu inghita balivernele celor doua mincinoase, cum poate fi caracterizata altfel decat o proasta?! O proasta care a pus pe jar politia si ambulanta, cand poate alti oameni chiar aveau nevoie de ajutor. Si aceasta imbecila care nu are minte nici cat o gaina trebuia sa plateasca la fel ca mincinoasele!
6
4
E plin orasul de parveniti si snobi cu masini noi care conduc cu telefonul la ureche prea prosti sa stie cum se conecteaza la bt.ul din masina
3
1
nu sunt alarme si fetitele sunt duse non stop la produs de PROXENETII ORASULUI TRAIASCA MAFIA DIN ROMANIA !.
5
4
E plin orasul de rupti in cur cu bemeveuri de acum 20 de ani luate de la groapa de gunoi din jermania baga si ei benzina de 15 lei si cica au bolizi de lux!
6
1
puberele astea teribiliste trebuie amendate sa le usture curu si parintii bagati la puscarie un an de zile sa le termine educatia cind ies de acolo scroafele dracului ca numai tencuiala si unghii false , bemveu si cluburi au in cap proastele
15
1
sa fie futute
11
0
Dupa cazul Caracal a aparut ultima fitza in materie de apeluri false , toate cordaciunile sunt rapite....
19
1
amenda plus inchisoare pentru retarzii astia!!!!!!!!!!!
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272