REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

APEL pentru ajutarea unei familii care trece printr-o dramă! Năvodărean răpus de o boală grea, la doar 33 de ani!

APEL pentru ajutarea unei familii care trece printr-o dramă! Năvodărean răpus de o boală grea, la doar 33 de ani!

Replica API 7 martie 2018 | 23:50 1013

O familie din Năvodari trece printr-o dramă, după ce capul familiei, un tânăr de 33 de ani, a murit. Prietenii au făcut un apel, pe rețeaua de socializare Facebook, pentru sprijinirea soției lui, rămasă cu un copil și fără niciun venit.

„A fost odată Bibanu (Tincu Bogdan Vasile) care iubea o fată, pe Elena. S-au căsătorit pe 4 iulie 2009, din rodul dragostei lor, pe 15 februarie 2011, s-a născut Edi. Bogdan lucra șofer în țară și străinătate. Elena avea grijă de băiat și locuiau cu chirie. În noiembrie 2017, Bogdan s-a îmbolnăvit (edem pulmonar acut cardiogen, hipertensiune pulmonară, transpoziție de vase mari cu insuficiență cardiacă severă) și a renunțat la muncă. Nu și-au mai permis să stea cu chirie și s-au mutat la tatăl lui, iar între timp Bogdan s-a internat la Spitalul „Carol Davila” București, însă medicii nu i-au dat prea multe șanse, pentru că avea o malformație la inimă, din naștere, pe care familia a refuzat să îl opereze când era foarte mic, de frică să nu îl piardă și a mai rezistat până pe 26 februarie 2018, când s-a stins din viață, la doar 33 de ani. A fost înmormântat sâmbătă, 3 martie, din cauza condițiilor meteo nefavorabile – a decedat la București, iar autostrada a fost închisă până pe 1 martie.

Dragi năvodăreni, în astfel de momente grele, când simți că nu mai poți, că vrei să cedezi, doar familia care ți-a mai rămas și prietenii te pot ajuta să-ți revii. Să fim noi prietenii de care are nevoie Elena acum! Să îi arătăm că nu a rămas singură pe această lume și s-o susținem, fiecare cu cât poate, să se pună pe picioare și să o ia de la capăt. În momentul de față nu are loc de muncă, dar are voință să meargă mai departe!

RO67RZBR0000060017634951 Tincu Elena titular cont. Cei ce nu aveți posibilitatea să ajutați, dați măcar un share să ajungă mai departe”, este mesajul postat pe rețeaua de socializare.

F.B.

Sursă foto și text: Daniela Anea, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamne, oare mama prostilor este mereu gravida? Decat sa criticati decolteul, mai bn sp sa va fereasca dumnezeu de necazuri. ..oameni cu suflet hain.
1
0
Mai oameni buni,ce aveti cu "decolteul"...este o poza mai veche,poate chiar de la cununia lor!Ce ne mai place sa fim carcotasi,iar la rautate si invidie nu ne intrece un alt popor!Ma ingrozesc unele comentarii,nu-mi vine sa cred ceea ce citesc.Nu va baga nimeni mana in buzunar,nu va obliga nimeni si la fel de bine nu cred ca va obliga cineva ,ca sa lasati comentarii atat de acide!Asa va etalati CARACTERUL!Nu-i cunosc dar DUMNEZEU sa l odihneasca-n pace pe acest tanar,iar sotiei da-i dea putere sa mearga mai departe langa puiul lor!
4
1
Cine a zis ca ea nu a muncit?a lucrat de acasa asa cum a putut!cine o cunoaste stie despre ce vorbesc..cat despre''decolteul vaduvei''...nici nu mai am cuvinte sa comentez!are 3 zile de cand si.a ingropat sotul,chiar credeti ca este in stare acum sa munceasca?sunt casatoriti de 10 ani dragilor,au fost fericiti,s.au iubit mult,va imaginati ca ea stia ca va ramane vaduva la 30 de ani,ca sa nu mai faca copilu?mai bine ignorati decat sa vorbiti aiurea ca nu v.a bagat nimeni mana in buzunar!a cerut ajutor,nu a furat,si nu a cerut sa fie judecata de niste persoane necunoscute!
12
0
Celor care au comentat mai sus: daca nu puteti face un bine macar nu faceti rau... atata rautate nici la animale nu exista
13
0
pacat , dar fetele in navodari se arunca la facut copilasi decat sa munceasca... asa raman fara studii..sau experienta intr-un domeniu ...se trazesc la 28-30 de ani ca viata e grea si nu le angajeaza nimeni . P.S nu judec..nu o cunosc...este doar parerea mea...
8
5
Sunt atatea femei care raman vaduve sau pur si simplu nasc fara sa aiba un barbat langa ele si isi cresc copilul singure bine merci, nu inteleg de ce ar avea aceasta duduie nevoie de donatii. Inteleg ca durerea sufleteasca e mare, dar are handicap ceva de nu poate sa munceasca? Sau este doar putoare si ii vine greu, ptc inainte muncea doar sotul si ea statea bine merci prin saloane? Ea e sanatoasa, copilul sanatos, maricel, poate ramane singur acasa, de ce nu se apuca de munca? Mai mult ma enerveaza naivii care dau share si varsa o lacruma la prostia asta
3
15
CRED CA O SA O AJUT EU ....
12
4
ce decolteu generos are vaduva
2
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218