REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

APEL UMANITAR: Micuţa Karinna continuă lupta cu CANCERUL, însă orice pas spre vindecare este costisitor

APEL UMANITAR: Micuţa Karinna continuă lupta cu CANCERUL, însă orice pas spre vindecare este costisitor

Replica API 19 mai 2020 | 00:00 3000

Micuţa Karinna Elena, în vârstă de 11 luni, suferă de o boală necruţătoare chiar la primii paşi din viaţa sa. Fetiţa a fost diagnosticată cu neuroblastom, o tumoră canceroasă extracraniană. Karinna şi-a petrecut o bună parte din viaţă prin spitale şi a avut parte de un destin prea crud pentru un început al vieţii ce trebuia să fie dulce. Operaţii, tratamente, chimioterapie şi durere. Acestea au fost ingredientele necruţătoare din viaţa micuţei Karinna.

Micuţa Karinna se află în Turcia, unde a avut deja două operaţii

Ea se află alături de părinţi în Turcia, unde a efectuat deja două operaţii şi câteva cure de chimioterapie. Urmează alte proceduri medicale şi, implicit, alţi bani ce vor trebui daţi de famlia micuţei Karinna pentru vindecarea ei şi afişarea din nou a unui zâmbet pe chipul micuţului îngeraş. “Karinna Elena are doar 11 luni şi suferă de neuroblastom, o tumoră canceroasă extracraniană. Aceasta boală i-a rapit mai mult de jumătate din viaţă, stând numai prin spitale, în loc de zâmbete, a avut parte de operaţii, tratamente grele de chimioterapie, branule şi multă durere. În prezent suntem în Turcia. Aici s-au efectuat două operaţii şi câteva cure de chimioterapie. Mai avem alte câteva cure de chimioterapie, iar ulterior se vor face RMN-uri şi imagistică într-un aparat special pentru neuroblastom, MIBG”.

51.000 de euro este suma necesară pentru a salva viaţa Karinnei

Starea micuţei de 11 luni nu este deloc stabilă, iar asta oferă părinţilor tot timpul motive de îngrijorare. 51.000 de euro este suma de care are nevoie în acest moment micuţul îngeraş pentru tratament. Din această sumă s-a strâns deja 21.000 de euro, dar nu este suficient. “Starea ei se schimbă de la o zi la alta. Dacă astăzi este bine, ziua de mâine nu ştim ce ne oferă, de aceea niciodată nu are o stare de sănătate stabilă. Proforma de plată, pentru planul de tratament este de 51.000 euro, aceasta crescând dacă starea ei va necesită şi altceva în afară de acest plan de tratament”.

UPDATE: Lupta cu boala continuă

“Suntem în a-IV-a zi de tratament, Elena a dus cu bine tratamentul până acum, doar în prima noapte a vomat, însă am remediat această problemă şi nu s-a mai repetat. Astăzi însă, au început să scada analizele, aşa că a primit o transfuzie de sânge, hemoglobina era mică, aşa că a necesitat. Continuăm cu tratamentul, duminică, ar trebui să îl terminăm cu ajutorul lui Dumnezeu vom duce această cură la bun sfârşit. Dacă pe 17, vor fi analizele bune şi nu vor fi în scădere drastic, pe săptămâna viitoare luni, ar trebui să ne externeze. Aici s-a dat din nou stare de urgenţă din cauza virusului, şi domnii doctori preferă să fim cât mai aproape de ei, pentru orice întâmplare neprevazută. Totul va fi bine.Vă mulțumim că sunteţi încă aici, lângă noastră, şi luptați cot la cot cu noi. Vă rugăm să o faceţi în continuare, vă rog să distribuiţi, orice distribuire poate însemna o donaţie, care îi poate salva viaţa Elenei. Elena vă pupă şi vă roagă să rămâneţi lângă ea.De astazi avem şi opţiunea SMS, aceasta va fi limitată, va fi activă pentru Elena 30 zile, aşa că vă rog din suflet să profitam de acest lucru, să dăm cât mai multe mesaje, să strângem o parte din banuţii necesari”.

Aici puteţi urmări în timp real informaţii despre starea de sănătate a micuţei Karinna!

Petruţ IACOB

Citeşte şi: O fetiță de nouă luni din Constanța cere ajutorul oamenilor în lupta cu CANCERUL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sms la 8832 cu textul ELENA.
0
0
Pentru ce mortii ma-sii platim CAS-ul asta, unde mortii lor se duc banii astia?
0
0
Cum putem dona cei doi la suta?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272