REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Apel UMANITAR! Un POLIȚIST din Constanța are nevoie de PLASMĂ

Apel UMANITAR! Un POLIȚIST din Constanța are nevoie de PLASMĂ

Replica API 29 noiembrie 2020 | 23:59 6346

Un polițist de la secția de poliție transporturi Constanța are nevoie de plasmă fiind internat în spital în stare critică după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

„Cine este disponibil și poate salva o viață prin donarea de plasmă, să o facă! Trăim vremuri dificile în care pandemia își face în continuare jocul perfid.

În prezent, colegul nostru Pătrașcu Claudiu din cadrul SRPT, în vârstă de 46 ani, diagnosticat cu noul coronavirus a ajuns la ATI.

Colegul nostru are nevoie de plasmă de la persoane care au fost bolnave și s-au vindecat de COVID. Prin urmare rugăm toți polițiștii și personalul contractual, precum și membrii de familie ai acestora care au avut neșansa infectării dar s-au vindecat, să se deplaseze la centrul de transfuzii Constanța și să doneze plasmă pentru colegul nostru Pătrașcu Claudiu. În prezent este în stare critică“, au transmis colegii polițistului.

Cei care pot dona se pot adresa Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța.

A.F., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta sunteti bai animalelor.O natie de cacat.Va meritati soarta cu varf si indesat.Nu va doresc decat sa va dea Dumnezeu pe masura sufletului si vorbelor voastre.Si o sa va dea.Mai devreme sau mai tarziu.Din cauza idiotilor ca voi a ajuns tara asta asa cum este.Mizerabililor ce sunteti.Scursurilor.Ati ajuns mai rau decat orice se putea pe lumea asta.Si nu o sa va schimbati.Sunteti niste flegme imputite.Jigodiilor.
0
0
pt militianul de la transporturi - N-apuci! pt Rby - ii da cui merita in cazul de fata militianului! pt Striblea - sigur ca iti dadea! niste pulane pe ceafa si niste suturi in cur! pt Constantean - eram dar cum politia a desfiintat Craciunul si ne ia cu pulanul si amenda daca indraznim sa ne uitam macar la Sfanta Biserica, ce sa facem va uram si voua s-aveti parte dupa suflet! Doamne ajuta sa moara cat mai multi militieni, magistrati mai ales procurori, medici si cel mai tare sa moara in chinuri cat mai crancene TOTI securistii!!! AMIN !
2
2
Nu se poate dona plasma. Verificati. Trebuie sa platesti din buzunar sa iti faci testul si sa vii cu el la donare apoi multe drumuri la medicul de familie pentru hartii. Este birocratie si bataie ds joc, lumea moare si nu suntem lasati sa donam!!!
13
2
Replica,dezactiveaza rubrica de comentarii.Un om are nevoie de ajutor,nu de rautatea neoamenilor...oameni mai rai ca in constanta nu cred ca mai exista
13
2
Articolul trebuia scris altfel. Un OM are nevoie de plasma, fiind bolnav de COVID19. Unul sau mai multi. Plasma trebuie recoltata de la fosti bolnavi care acum sunt vindecati si care POT dona plasma. Restul, sunt rautati si provocari la comentarii gratuite, desi majoritatea nu-l cunoaste pe acest politist. Noi nu stim daca este bun sau rau. Noi stim doar ca este politist la transporturi. Este clar ca lumea are ceva cu politistii si militarii si acel ceva este pensia si varsta de pensionare. Ar trebui ca toti cei care si-au platit stagiul sa poata iesi la pensie. Nu 55,60,65...sau post mortem.
8
2
Plasma? Mai bine sa si cumpere LED, de pe eMag.
5
12
Iar are nevoie politia de anutorul nostru, cand am fost furat de bicicleta au pus AN. Si cand a fost vorba sa aduc inregistrari cu hotul au zis ca nu au cum sa mearga dupa acele filmari ca sunt de la vecin deci a ramas AN. Imi pare rau pt familie si pt politist dar in viitor politia sa ofere ajutorul! Sa nu mai taie amenzi si etc.
5
9
ajuta si ei pe el. Sa mearga sa-l ajute fratii lui bugetari, caci noi ceilalti de la patroni nu avem salariile lor. Dar suntem sanatosi. Ghinion pt ei.
9
14
Sa va dea Dzeu pe masura sufletelor voastre, rupti in cur nenorociti!
8
2
Ce buni la suflet sunteti majoritatea in postul Craciunului!!
13
4
Perfect de acord cu tine. La ce fatzeta de interlop are, sigur era un baiat de treaba ! Hai, ne lasati cu militienii ?!? Ei si magistratii, cei mai mari corupti !
4
13
Se observa,pe buna dreptate,ca oamenii urasc politistii.Acest fapt de datoreaza atitudinii lor.
20
7
Pai cum vine asta? Abia atunci cand ajunge la ananghie este un om, un fiu, un sot, un unchi, un bunic, un frate samd.? Oamenii de aici, din sectiunea de comentarii nu sunt frustrati! Nici pe departe! Cu totii avem motivele noastre foarte bine intemeiate sa nu facem nimic ptr acest om. Sa stam si sa-l privim cum se stinge incetul cu incetul. Si asta deoarece si ei sunt niste psihopati notorii si nu le pasa de suferinta unui om, tata, fiu de rand. Stii ce zic?
9
9
Sunt empatic de obicei, nu-i problema dar eu o gandesc in felul urmator: Daca rolurile erau inversate, el se inghesuia sa-mi ofere mie plasma? Nu am nimic cu politia, ba chiar o respect ca autoritate, dar ei se inghesuie mai mult sa sanctioneze, nicidecum sa ajute oameni. Eu de ce sa-l ajut pe el daca el si cei ca el nu ma ajuta pe mine? Fiecare pentru el, tata! Din cauza lor am aceasta gandire.
15
16
Toti cei care ati lasat comentarii aberante la adresa politiei, cat arest ati facut? Se pare ca nu destul. Abia astept sa va arestez iar :D
7
12
Esti un dobitoc
10
7
sa i dea colegii interlopii,si aia cu pensii speciale!
14
19
Slmulgeti-i fortonasele de la haeru conditionat!
5
20
securisti! militia si securitatea sunt slugile diavolului si fac faptele lui. LA IAD CU SCARBELE MILITIANO SECURISTE! Nota : Jandarmii sunt trupe de securitate!
7
22
Numai niste oameni frustrati pot gandi asa ceva! Este vorba despre un om, un fiu, un sot, un tata ...o fiinta umana!! Si mai pomeniti de Biserica ...rusine! Doamne ajuta!
25
8
Va rog sa nu comentati aiurea daca nu cunoasteti aceasta persoana. El chiar nu are legatura cu mizeriile care se intampla la Transporturi. Aici este vorba doar despre unul dintre cei multi care are nevoie de ajutor.
26
8
Pai futu-va-n gura voi va faceti slugile satanei si persecutati pe bietii credinciosi impiedicandu-i sa mearga la Sfanta Biserica si acum vreti plasma? In chinurile iadului sa muriti si sa va zbateti toata vesnicia, scarbelor! ANATEMA VOUA si NEAMULUI VOSTRU CARE FACE CA VOI!
8
28
Pei se ea tot de la o jigodie dela ei, infesticata
9
14
toate zdrentele de la transporturi care fabrica dosare sa i faca mari pe cei din parchetul constanta....dumneze nu doarme javrelor cu chip de oameni...more and more
15
17

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367