REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Aplicația de sesizări a Primăriei Constanța, descărcată de constănțeni, zeci de critici!

Aplicația de sesizări a Primăriei Constanța, descărcată de constănțeni, zeci de critici!

Replica API 19 octombrie 2017 | 00:00 529

Nu a trecut mult de la inaugurarea aplicației care va face munca serviciilor din Primărie mult mai ușoară, iar viața constănțenilor se va îmbunătăți datorită evoluției tehnologice. De fapt, așa ne promitea municipalitatea în momentul când a fost lansată „Sesizări Constanța”, aplicația prin care cetățenii responsabili pot reclama toate neregulile pe care le văd pe străzile și în comunitatea în care trăiesc. Totuși, constănțenii au găsit deja nod în papură, iar ratingurile de pe cele două mari sisteme de operare pe care funcționează sunt în scădere.

Pe iOS, aplicația are doar… 12 ratinguri, iar un cetățean reclamă faptul că nu poate decât să facă poză live și că ar prefera ca să poată accesa galeria telefonului să adauge ulterior imaginile. Pe sistemul Android, aplicația a fost descărcată de 500 de utilizatori și are un rating de 3.2 din 5 stele. Aroximativ 30 de persoane au lăsat review-uri, și nu putem remarca că primul review de 5 stele a fost dat chiar de Adrian Manea, șeful de la Pașapoarte. Erorile însă… au curs în lanț! „De când am primit pe email răspuns că sesizarea mea a fost înregistrată, după acel email primesc la fiecare 2 minute un email de confirmare a înregistrării sesizării. Emailul este generat și trimis automat de SCity Sesizări. Până acum am primit peste 100 emilauri. Credeți că puteți opri hemoragia asta necontrolată de emailuri?”, a scris un utilizator. I-Tom Solutions, dezvoltatorii aplicației i-au răspuns instant: „Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate! Echipa noastră tehnică a remediat problema”. Un cunoscut avocat a lăsat o singură stea aplicației și a scris „O mizerie de aplicație pe bani publici. Am încercat să plasez o sesizare și nu te lasă. Bravo Primăria Constanța. Bani publici atuncați la gunoi”, a scris omul revoltat. O altă persoană reclamă metoda de autentificare. „Din păcate cei care nu au cont de Facebook nu pot folosi aplicația. Eu nu am facebook deci aplicația este inutilă pentru mine”. Dezvoltatorii au anunțat că vor introduce și alte metode de autentificare pentru a putea satisface nevoile constănțenilor. Momentan există doar posibilitatea de înregistrare cu contul de Facebook sau contul de la SPIT.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca-n prizaaaaaaaa
0
0
de parca nu se stiu probleme , pt ce mai era nevoie o aplicatie nu stiu oras mizerabil , jegos din toate punctele de vedere , oras plin de tigani turci camatari hoti etc , oras cu strazi mai proaste ca in provincie si lista poate continua
10
1
Incerc sa nu-mi mai incarc telefonul cu o alta aplicatie inutila dar as vrea sa subliniez faptul ca mi se pare o bataie de joc ceea ce se intampla la Biroul Unic din cadrul Complexului City Mall, si anume: depun o documentatie pt care sunt nevoit sa platesc o taxa, pana aici totul este ok, de aici incepe neplacerea, doamnei de la birou nu-i este de ajuns faptul ca fac dovada platii cu originalul si sa-si noteze pe inscrisuri doar nr si data chitantei, ma obliga sa ma duc la xeroxul vecin sa multiplic chitanta si sa i-o aduc.De ce pe banii mei?Este Primaria in cardasie cu respectivul agent eco?
13
1
asta doar sa aveti impresia ca ii pasa cuiva, de fapt nu citeste nimeni. gunoiul ramane pe strazi, cainii la fel, iar tiganii peste tot!
19
1
Niste carcotasi ! Eu am facut 2 sesizari si a mers perfect!
2
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102