REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Arabii de la Abu Dhabi Ports Group vor să investească în Portul Constanța

Arabii de la Abu Dhabi Ports Group vor să investească în Portul Constanța

Replica API 22 iunie 2022 | 16:05 1986

Conducerea companiei Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și-a manifestat interesul pentru mai multe investiţii în Portul Constanţa, a anunțat în cursul zilei de miercuri, 22 iunie a.c., Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

,,Dezvoltăm colaborarea în domeniul transportului și infrastructurii maritime dintre România și Emiratele Arabe Unite!

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a semnat un Memorandum de Înțelegere cu compania guvernamentală Ports Customs and Free Zone Corporation din Dubai.

Astfel, dorim să continuăm și să întărim relațiile de colaborare deja existente între companiile din statele noastre.

În prezent, Compania emirateză DP World are un parteneriat cu Portul Constanța pe care dorim să îl dezvoltăm pe toate modurile de transport.

Operațiunile acestei importante Companii de logistică din Emiratele Arabe Unite au deja tradiție în Portul românesc de la Marea Neagră și au sprijinul autorităților române pentru proiectele destinate dezvoltării sectorului de logistică și de transport.

Am subliniat că Portul Constanța, situat la intersecția rutelor care leagă Europa de Asia Centrală, Sud-Estul Mării Mediterane și Orientul Îndepărtat, oferă o serie de avantaje logistice importante pentru investitori: adâncimi naturale mari, proximitatea Canalului Dunăre-Marea Neagră și a sectorului fluvio-maritim, conexiuni de transport multimodale.”, a declarat acesta.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu oierii din CA APC si baiatul lui Dede sigur este portul pe maini bune.. sigur,sigur.. de aia nu-i cheama Grindeanu la nicio vizita de lucru in port.
0
0
A fost licitatie
0
0
Guvernul Emirate opereaza terminalul de containere construit de japonezi cu banii lor ptr ca Guvernul Roman nu este in stare de nimic. japonezii au dat banii si au construit. Apoi Guvernul Romaniei a zis ca el nu stie ce sa faca cu terminalul de Containere si l-a dat la Guvernul din Emirate ca este mai destept. Vedeti cum sta treaba?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218