REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Arafat a anunțat când revenim la o viață cât de cât normală

Arafat a anunțat când revenim la o viață cât de cât normală

Replica API 1 martie 2021 | 16:23 2471

Revenirea la o viață cât de cât normală s-ar putea produce spre finalul acestui an, în condițiile în care campania de vaccinare merge bine și se respectă în continuare măsurile de prevenire a infectării cu SARS COV-2, susține șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

“Dacă campania de vaccinare merge foarte bine și sper să continue – avem o campanie care, comparativ cu alte țări, are succes și are un număr suficient de oameni vaccinați – dacă totul merge bine, este posibil ca pe la toamnă- iarnă să ne vedem că avem un număr suficient de vaccinați ca să întrerupem răspândirea.

Dar avem și necunoscute: ce tulpini noi mai apar… Până acum, totul este ok, sub control.

Poate că va trebui să fie făcute anumite modificări la vaccin, poate mai trebuie făcute rapeluri. Acum oamenii de știință și de cercetare lucrează. Eu cred, către sfârșitul anului am putea să ajungem la o situație mult mai bună decât a fost până acum, cu condiția celor două traiectorii: vaccinarea să continue și măsurile de protecție să continue până la momentul la care considerăm că suntem în siguranță să începem să relaxăm din aceste măsuri”, a declarat Raed Arafat la TVR, scrie știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vom reveni la normal cand termina guvernantii de vandut mastile chinezesti.
0
0
arahat un prim pas catre o viata normal ar fi atunci cand o sa te intorci in palestina lui iaser sau si mai bine la guru bibiloi netaniahu ca sa i te plangi javra Dracului
0
0
Gripa chinezeasca
2
0
Revenim cand ii va zice Merkel schiorului. Tu esti doar hartia iginenica in afacerea asta.
3
0
Dl.urgentist de situatii .Oare insigna de la sacou, a ta si liberalilor, celor usr-isti, ce reprezinta ? Ca tricolorul nostru sau pe Iisus ortodox in nici un caz...Orban purta vreo 3, Iohanis la fel ...Poate explicati ce reprezinta.Va rugam. Poporul.Si normal este la noi romanii. Normal nu e ce faceti voi. Si se va termina intr-o zi.Bine pentru romani.Nu stim pentru voi.Speram ca tot bine.
4
0
pina acum era in vara...acum e spre sfirsitul anului....ia mai du-va'n kkt!
7
0
el sa plece ,consilier, in siria ca il asteapta un glont in cap
6
0
Bai Arafat, uite cum sta treaba. Tu si breasla ta ati facut din pandemia asta ceva anormal. Pandemii au fost is vor mai fi. Problema este ca ati reusit sa faceti din ea o arma impotriva umanitatii. Oameni mor zilnic de foamete, boli etc. Stai linistit ca nici nici restul de doctori nu ati facut nimic util in pandemia asta. Tot ce ati reusit sa faceti este sa cresteti numarul de oameni cu probleme psihice. Viata a fost este si va fi normala, numai voi ce care conduceti tari o faceti anormala. Mai du-te dracului cu iesirile tale la tv si cu anunturile tale.
14
1
Arafat cu cacat drept in pl eu te am luat.
8
1
Concomitent cu imbunatatirea vaccinurilor cercetatorii sa gaseasca si tratamentul ieftin si universal valabil!
7
1
Mars mah araboiule la tine acasa, la cort si la desert.
10
2
Tu esti ce mai mare necunoscuta, bulangiule! Poate, poate, poate ... totul facut pe fraieri!
12
2
Jos cu nenorocitu de badescu de la salv.ct.jeg schizofrenic
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218