REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Arafat, despre incendiile din spitale: Nu putem pune o mașină de pompieri să păzească spitalul

Arafat, despre incendiile din spitale: Nu putem pune o mașină de pompieri să păzească spitalul

Replica API 9 octombrie 2021 | 23:27 1086

Șeful DSU, Raed Arafat, susține că solicitarea de a avea o mașină de pompieri în curtea spitalului nu este fezabilă, dar fiecare spital ar trebui să aibă, conform legii, personal autorizat pentru a verifica instalațiile de energie, scrie stiripesurse.ro

”Nu există! Să păzești spitalele cu mașină de pompieri, nu există. Asta înseamnă să ai câte o mașină la fiecare spital din țară și asta nu se poate. Legea spune că fiecare instituție trebuie să aibă personal propriu de prevenire, să verifice situația energetică. Personal propriu este că ai pe tură 2-3 pompieri care verifică pe partea asta de prevenție. Nu poți să pui o mașină de pompieri să păzească spitalul, asta nu se întâmplă nicăieri în lume. Incendii în spitale au fost și în afară, în alte țări. Asta nu scuză ceea ce s-a întâmplat la noi, dar nici să nu credem că doar la noi se întâmplă.”, a spus Raed Arafat, la DigiFM.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar puteti face tot ceea ce fac tarile civilizate. Nu iti este rusine sa vii cu asemenea explicatii ?
7
1
Ceea ce zici tu acolo se numeste Serviciu intern de prevenire si protectie, dar in spitale n-o sa vedem asaceva fiind sunt bani publici si voi toti pisatii de la butoane aveti interes in a fura cat mai mult nu sa asigurati niste conditii optime "fraierilor" care culmea va si instaleaza in scaunele alea pe care stati.
7
0
de instalatii automatizate de stins incendiu, alarme automatizate in caz de incendiu...exercitii trimestriale simulare incendiu?
7
0
dar poti tu sa iti dai demisia
9
2
De ce nu, cap de oaie ?
12
2
Bai tampitule cum nu poti sa pui? Avem atat de multe spitale ca nu iti permiti la cat ati furat? Poate puteti sa puneti la biserici sau mai stiu eu la ce dracu visati voi hotilor
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272