REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Arafat, despre infectarea cu Covid-19: 'Crește riscul de răspândire'

Arafat, despre infectarea cu Covid-19: 'Crește riscul de răspândire'

Replica API 11 septembrie 2020 | 13:33 1298

Șeful DSU, Raed Arafat, a făcut din nou apel la populație să respecte regulile de igienă și distanțare socială. El spune că interacțiunea copiilor în parcuri poate că a avut un efect în numărul crescut de cazuri, dar nu poate să știe exact, deoarece nu există date concrete în acest sens. „Dacă se respectă peste tot regulile situația este controlabilă”, a spus Arafat, conform stiripesurse.ro

„Interacțiunea copiilor în parcuri poate că a avut un efect. Nu putem să știm exact. Trebuie respectate regulile peste tot, atât la școală, cât și în parc. Dacă se respectă peste tot situația este controlabilă. La fel la locul de muncă dacă nu se respectă crește riscul de răspândire, chiar mai grav decât la ziua alegerilor.

Nu e târziu ca autoritatea locală să rezolve aceste chestiuni referitoare la apa din școli, acolo unde este cazul.

În locurile în care este cantină nu e o problemă, pentru că se pot face organizat: mâncăm la masă patru sau unii pot mânca în curte, într-un anumit spațiu. Nu poți să dai o soluție unitară peste toate școlile.

Nu sunt nici optimist, nici pesimist în privința începutului anului școlar. Faptul că s-ar putea să avem unele creșteri, vedem și acum. Dacă se respectă regulile ținem situația sub control”, a menționat șeful DSU, Raed Arafat, la postul Digi24.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Apropos de reguli de igiena : care-i pozitia matale fata de toaletele publice care au impanzit parcurile in UNELE orase ale tarii ?Contribuie ele la zadarnicirea raspandirii bolilor transmisibile ?De ce sunt interzise a fi folosite in locuri fixe in TOATE tarile UE ?
1
0
Tu vii si vomiti niste treburi de care nici macar nu esti sigur. Pai te mai mira ca toata lumea te considera un bou?
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102