REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Arafat, despre scandalul AstraZeneca: 'Fără discuție că ar putea duce la o scădere a dorinței de vaccinare'

Arafat, despre scandalul AstraZeneca: 'Fără discuție că ar putea duce la o scădere a dorinței de vaccinare'

Replica API 13 martie 2021 | 00:05 1896

Coordonatorul DSU, Raed Arafat, susține că ultimele vești despre AstraZeneca afectează întreaga campanie de vaccinare.

Raed Arafat

„Fără discuție acest scandal ar putea duce la o scădere a dorinței de vaccinare, la teamă în rândul populației. Orice discuție trebuie purtată cu oameni din domeniu, care știu despre ce e vorba. Discuții care sunt nefondate, care nu folosesc date științifice și care merg pe partea emoțională, duc la îndepărtarea populației. România a luat o decizie de stopare a acestor doze. [...]

Este clar că acum nu avem suficienți oameni vaccinați ca să oprim valuri de infectări. Rolul de limitare a impactului nu-l poate avea doar o instituție, ci și cu individul - toți - suntem o echipă. În ultimele zile au fost dezinformări dure.

Ultimele zile au fost chiar la postul dvs., la Digi24, era un fals. Era folosită o declarație a mea. Până când am dezmințit a durat", a spus Raed Arafat, la postul Digi24, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uite-asa de ai dracu! va stricam ploile cu vaccinurile voastere.la cacat cu afacerile voastre pe spinarea si sanatatea noastra.nu ne omorati voi cu vaccinurile voastre sa va facem pula mare voua cu afacerile voastre.Vaccineaza-te, pe ma-ta si nemul tau cu Astra Zeneca sisa crapi maine ma? Asa ati facut si cu mastile,testele. Sa va cumparam noi prostii toate cacaturile.sa va faceti voi si cei cu care aveti afaceri afara pula mare.
4
0
Ba frate ori opresti raspandirea prin vaccin ori faci o forma mai usoara de boala??? Ne futeti creierii cu vaccinu vostru dar aia vaccinati au aceleasi restrictii ca si noi. Pleci afara nu faci test carantina daca esti vaccinat, vi in romania stai si in carantina, mai ramane doar sa iti ia si un rinichi gestu lor.. Hotarati-va fratilor ca nu mai intelegem...ori te f.ti ori te cantaresti nu merg amandoua
8
1
arahat maimuta lui bibiloi pus de paza la dosul lui kkt cel mare,da lectii de prostologie,luam notite
7
3
Pentru crimele astea, va veni ziua cand vei da socoteala !
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108