REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Are bani, dar o arde pe modestie. Cum a fost surprins Marius Șumudică Jr.

Are bani, dar o arde pe modestie. Cum a fost surprins Marius Șumudică Jr.

Replica API 6 septembrie 2021 | 16:36 935

Are bani de îi întoarce cu lopata, dar el continuă să o ardă pe modestie, cam așa l-am putea descrie pe Marius Șumudică Jr. Fiul antrenorului a fost surprins recent de cei mai buni paparazzi, cei de la SpyNews.ro, site-ul numărul unu de știri mondene de România, iar imaginile sunt mai mult decât grăitoare, căci de la el învățăm cum să ne ținem banii în buzunar.

Vrei să fii unul dintre bogații țării, dar să arați și bine? Vrei să ai bani în portofel, dar să mai faci din când în cânt și mici cumpărături? Dacă răspunsul este da, atunci, cu siguranță, trebuie să iei lecții de la Marius Șumudică Jr.

Marius Șumudică Jr, continuă să fie modest, deși întoarce banii cu lopata

Nu vă mirați, căci avem imagini senzaționale cu fiul antrenorului, care pare că știe rețeta succesului de a fi mereu bogat. Vă întrebați care este? Ei bine, simplu și ușor: uită-te la haine scumpe și îmbracă-te din magazinele în care-și permite să intre orice ”muritor”.

Îmbrăcat sport, cu o pereche de pantaloni negri și un tricou deschis la culoare, cu masca de protecție pe față, singur-singurel, butonând telefonul, Șumudică Jr. a luat la pas magazinele dintr-un centru comercial din Capitală, căci greu se mai decide, chiar și când e vorba de un simplu tricou.

Deși s-a plimbat minute în șir pe la cele mai scumpe magazine, unde prețurile sunt foarte piperate, ori că nimic nu a fost pe placul lui, ori că trebuia să scoată prea mulți bani din portofel, nu știu care a fost motivul, dar în cele din urma s-a decis!

Cum ce decizie a luat? Pe cea mai simplă: aceea de a nu pleca totuși cu mâna goală din mall, dar nici să arunce cu banii în stângă și-n dreapta dacă situația nu este una care să o impună neapărat.

Zis și făcut! După ce și-a făcut apariția prin magazinele milionarilor, în cele din urmă, Marius Șumudică Jr. a intrat și a ieșit, după ce a cerut ajutorul vânzătoarelor, cu o pungă de cumpărături dintr-un magazin de unde oricine își poate cumpăra orice, căci prețurile nu sunt deloc unele piperate.

Se pare că tânărul a fost învățat cum nu se poate mai bine de marele antrenor, astfel că, pentru că știe că banii se fac greu, nu este deloc risipitor, nici când vine vorba de imaginea sa.

Cu tricoul cumpărat, Marius Șumudică Jr. s-a îndreptat ghiulea către mașina aflată în parcarea subterană a centrului comercial, apoi s-a îndreptat direct spre casă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272