REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Are sau nu Denise Rifai o relație cu Cătălin Cazacu?!

Are sau nu Denise Rifai o relație cu Cătălin Cazacu?!

Mirela PASCAL 14 mai 2023 | 00:00 2997

Ramona Olaru a decis să-l părăsească pe Cătălin Cazacu chiar în prag de nuntă, fără a oferi prea multe detalii despre motivul deciziei sale radicale. Au trecut două luni de atunci, iar infidelitățile motociclistului ies la iveală una câte una. Elena Videochatista nu a fost singura femeie cu care motociclistul a înșelat-o pe asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin ar fi fost prins “în fapt” de către Ramona cu una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România, Denise Rifai.

Are sau nu Denise Rifai o relatie cu Catalin Cazacu?!

Cătălin Cazacu ar fi trăit o idilă, la sfârșitul anului 2022, cu una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România. Este vorba despre Denise Rifai, realizatoarea talk show-ului 40 de întrebări de la Kanal D, cu care fostul sportiv ar fi venit de mână la lansarea restaurantului Taniei Budi. Asta, în ciuda faptului că era logodit cu Ramona Olaru, care nu a putut fi prezentă din cauza unor probleme de sănătate.

Are sau nu Denise Rifai o relatie cu Catalin Cazacu?!

Denise Rifai și Cătălin Cazacu nu s-au ferit deloc să-și trăiască pasiunea și nu s-au lăsat deloc intimidați de numărul mare de persoane prezente în locație. Ar fi plecat din restaurant așa cum au venit. Tot împreună, ținându-se de mână și alintându-se, precum doi adolescenți, ba chiar și-ar fi petrecut restul nopții împreună, într-un hotel de pe litoral. Câteva zile mai târziu, Ramona Olaru a aflat despre escapada logodnicului său, care ar fi negat idila. Pentru a-și demonstra bunele intenții, el ar fi șters-o pe Denise de pe rețelele de socializare și a renunțat inclusiv la numărul acesteia de telefon. Culmea ironiei, la o simplă căutare, putem observa că motociclistul a început să o urmărească din nou, pe Instagram, pe Denise, de aproximativ o săptămână,scrie cancan.ro.

Prezentatoare dezminte zvonul. ”Am văzut o știre de la un eveniment la care am participat în decembrie anul trecut, iar la masa noastră a stat și Cătălin Cazacu, el fiind invitat de prietena mea, Tania Budi. A fost o deschidere de club, o petrecere unde s-a și dansat. Și evident am dansat și eu. Dar de aici până la a se inventa o idilă, e cale lungă”, a spus Rifai

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O M.U.I.S.T.A !
2
0
cum sa babardesti ba turca aia nnaspa?si te mai si lauzi cu asta.
3
3
ce are de se duc toate femeile la el? are pwla calului
6
1
I se dă prea multă importanță dlui.Dar ce are de se duc toate cu el pentru a fi un numar din lista lui lungă .Chiar s-au terminat barbatii buni .Ramona a gresit ca nu l-a respectat pe Cuza -un om frumos cu bun simt decât multi alti tineri ca el
6
0
Alta p******a alogena
3
0
Eu cred ca buzele lui Rifai au relatie cu cine da mai mult
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468