REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

ARESTĂRI în MASĂ în DOSARUL de TRAFIC de MINORI

ARESTĂRI în MASĂ în DOSARUL de TRAFIC de MINORI

Replica API 3 iulie 2020 | 00:00 4546

Opt persoane au fost arestate la Constanța, fiind vorba de o amplă anchetă a oamenilor legii. Indivizii sunt cercetați pentru săvârșirea faptelor de proxenetism și trafic de minori. Ion Costea zis Fadei, Iordache Anghel zis Remus, Ainur Curtomer zis Cafa, Gelal Iacub, Marius Manu, Salim Mustafa, Gică Stan și Mihai Tudor au ajuns după gratii.

Cei 8 au fost prezentați judecătorilor pe 1 iulie, magistrații Tribunalului Constanța emițând pe numele lor mandate de arestare. Amintim că, în urma cercetărilor într-un dosar penal ce vizează infracțiunile de trafic de minori și proxenetism, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au pus în executare, la data de 30 iunie a.c., 13 mandate de percheziție domiciliară, pe raza localităților Medgidia, Mircea Vodă, Cuza Vodă și Deleni. În urma probatoriului administrat în cauză, a reieșit faptul că persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor ar fi recrutat mai multe tinere, printre care și minore, și le-ar fi adăpostit în locuințele lor, în scopul obținerii de foloase patrimoniale ca urmare a exploatării sexuale. Procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de opt bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 47 de ani, iar în cursul zilei de miercuri, 1 iulie, au fost prezentați instanței de judecată cu propunere arestare preventivă.

Unul dintre indivizi, parte și dintr-o altă rețea

Amintim că, în 2017, trei indivizi din Constanța, Salim Mustafa zis Unchiu', Mădălin Alexandru Popa zis Cap și Mihai Adrian Mocanu, au ajuns după gratii după ce au fost monitorizați o bună bucată de vreme. Aceștia sunt suspectați că au plasat pe piața din România valută falsă, dar și că ar fi coordonat o rețea de trafic de droguri. După ce un individ a fost prins în Franța cu 700 de grame de cocaină, au urmat percheziții.

Citește și: Trei indivizi din Constanţa coordonau traficul de cocaină din Franţa şi aveau afaceri cu valută falsă!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu politia locala trebuie sa ii vada, cei care ar trebui sunt POlitia Nationala, DIICOT, BCOO, Politia econimica
0
0
In Mangalia tigani care nu au muncit nici odata si-au facut casa pe Horea Closca si Crisani fara autorizatie din trafic de femei si politia locala nu-i vede.
2
0
Poate verifica politia si ce detin oameni astia,unde si cum traiau si ce venit legal aveau,in alte tari asa se face cu traficanti de orice fel si cu infractori economici cu functii politice sau directori de inteprinderi,primari,oameni de afaceri privati,etc;daca sunt prinsi cu ceva ii ia si controlul financiar la verificat si trebuie sa justifice aia pana la ultimul banut pentru ca doar asa se pot reduce infractiunile si coruptia,asa este legea in alte tari si in timp s-a dovedit ca este o lege buna.
5
0
Politia si celelalte organisme ale statului faceti-va datoria. Sunteti platiti pentru asta.
6
0
Sper ca am sa aud ca sunt arestati in masa si cei care vand droguri . Este sufocata Constanta si daca nu se vor efectua arestari in masa , va fii vai si amar de copii si de tineri . Mai sper ca si pedepsele sa fie majorate pentru ca la pedepsele care se dau acum este de tot rasu . MAI SPER CA BORATI DE TIGANI PENTRU CA EI SUNT CEI CARE VAND DROGURI SA PRIMEASCA CU VARF SI INDESAT DESTUI ANI INCAT SA II DESCURAJEZE .
9
0
BRAVO DIICOT,BCCO SI ST CONSTANTA,NOTA 10. RESPECT SI STIMA .
12
2
Ordin de la SUA sa faceti treaba privind retea de carne??????? Altfel......
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272