REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Arestaţi: au vandalizat barul şi autoturismul patronului

Arestaţi: au vandalizat barul şi autoturismul patronului

Replica API 6 august 2013 | 00:00 129

"Băieţii buni" din Săcele

"Băieţii buni" din Săcele

Doi bărbaţi din comuna Săcele au băut până nu au mai ştiut de ei, după care au început să spargă geamurile barului. Oamenii legii au fost nevoiţi să alerge după ei pentru a-i prinde, însă cei doi s-au întors şi au mai dat o lovitură: au spart şi geamul autoturismului patronului. Unul dintre scandalagii a fost prins pe loc, iar cel de-al doilea în ziua de luni, 5 august. Amândoi s-au ales cu mandat de arestare.

Ce face alcoolul din om! Doi indivizi, prieteni de pahar, au hotărât să-şi petreacă noaptea în birtul din localitate, din Săcele. Zis şi făcut, numai că şi-au turnat alcool pe gât până când a început să le clocotească sângele. Atât i-a trebuit unei alte persoane din bar să le spună să nu mai ţipe şi să nu se mai agite, că indivizii s-au aprins şi au început să-şi verse nervii pe el, făcând un scandal monstru. Văzând că lucrurile au scăpat de sub control, patronul localului, V.A., a intervenit, spunându-le că ar fi mai bine să plece acasă întrucât le ajunge pe noaptea respectivă. Nu a fost aşa, iar încercarea de aplanare a conflictului s-a transformat în război. Au început să se agite şi mai tare, iritaţi fiind că au fost daţi afară, spărgând geamurile localului. Patronul a alertat oamenii legii care au ajuns numaidecât la faţa locului. i-au alergat pe cei doi, prinzându-i în cele din urmă şi conducându-i acasă. Însă, din nefericire, evenimentul nu a luat sfârşit aici. După ce au plecat poliţiştii, cei doi s-au întors şi au început să facă din nou scandal, după care au ales să vandalizeze autoturismul patronului, spărgându-i un geam. Unul dintre scandalagii a fost prins imediat, pe când cel de-al doilea a dat bir cu fugiţii. După îndelungi cercetări, a fost prins şi cel de-al doilea, în cursul zilei de luni, 5 august, care se încuiase într-o cameră din locuinţa sa. Ca atare, la data de 02.08.2013, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii N.M şi D.E.V, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. "În fapt, în sarcina inculpaţilor s-a reţinut că la data de 01.08.2013, în jurul orei 22.30, împreună, au provocat scandal public la un bar din comuna Săcele, au tulburat ordinea şi liniştea publică şi au adus distrugeri la geamurile clădirii barului precum şi la autoturismul aparţinând părţii vătămate V.A.. Inculpatul D.E.V a fost trimis în lipsă deoarece acesta s-a sustras urmăririi penale. Judecătoria Constanţa a admis propunerea de arestare preventivă a celor doi inculpaţi. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare", spun procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212