REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.5° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Arhiepiscopia Tomisului: Jandarmeria nu obstrucționează slujbele de Bobotează

Arhiepiscopia Tomisului: Jandarmeria nu obstrucționează slujbele de Bobotează

Replica API 6 ianuarie 2021 | 08:56 1639

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public conform cărora Jandarmeria Română ar bloca slujba de Bobotează, Arhiepiscopia Tomisului a venit cu precizări.

„Arhiepiscopia Tomisului mulțumește în mod deosebit Jandarmeriei Române și celorlalte autorități care au dat dovadă de înțelepciune și tact în organizarea și desfășurarea evenimentelor religioase din Arhiepiscopie până acum.

Ne manifestăm încrederea și bucuria că jandarmii și ceilalți reprezentanți au făcut tot ce a fost posibil spre binele societății, spre liniștea și sănătatea publică.

În tot acest timp, între Arhiepiscopie și Jandarmerie nu a existat nici un moment de tensiune, neînțelegere sau conflict.

Ca atare, Arhiepiscopia Tomisului neagă ferm orice informație cum că Jandarmeria Română și-ar propune boicotarea, interzicerea sau obstrucționarea slujbelor de Bobotează de la malul Mării Negre.

Dimpotrivă, Arhiepiscopia și Jandarmeria au stabilit deja ce este de făcut, astfel încât manifestările religioase să respecte atât normele canonice ale Bisericii cât și normele igienico-sanitare pentru sănătatea publică“, au transmis reprezentanții Arhiepiscopiei.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cojoc a fost inteligent, mult peste media celorlalti. Pai daca despre Cojoc vb asa, despre Bratulescu....vai
1
0
eu Theo ma pish cu jet pe toata militia si jandarmeria. Am coaie de coaie cu toate ca sunt poponar. Ei o sa dea cu bulanele si gaze, eu cu aghiazma, mir si oase de la moaste. Sa vezi ce o sa-i paralizez !!! Banul, dati banul la biserica ca sa aiba popii din oras si din judet sa imi dea shpaga lunara !!!
5
3
Tartorul asta trebuia arestat de mult dar are pile si la pnl!
3
4
Nu mai rezolva Cojoc Costica...e hoasca pensionata...
1
1
Jandarmeria?Cu unii zmei, cu altii mielusei!
6
5
unii cu gazele, altii cu abureala ! Muie cu cacat la toti !!!
6
7
Cojoc Costica... rezolva...
0
6
Mars Teo , lasa vrajeala
12
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272