REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Ariciul supersonic revine cu noi aventuri în 'Sonic the Hedgehog 2'

Ariciul supersonic revine cu noi aventuri în 'Sonic the Hedgehog 2'

Replica API 11 aprilie 2022 | 00:00 616

Ariciul supersonic, care revine cu noi aventuri în "Sonic the Hedgehog 2", "Ambulance", un nou thriller în regia lui Michael Bay avându-l ca protagonist pe Jake Gyllenhaal şi filmul biografic "Aline" despre viaţa îndrăgitei cântăreţe Celion Dion sunt principalele noutăţi de pe marile ecrane în acest sfârşit de săptămână, potrivit site-ului de specialitate Internet Movie Data Base, citat de Agerpres.

"Sonic the Hedgehog 2", o comedie de acţiune live-action bazată pe seria de jocuri video-blockbuster create de Sega, îl are din nou ca protagonist pe Sonic, un arici super-rapid dintr-o altă dimensiune ajuns în universul nostru şi a cărui voce este împrumutată de Ben Schwartz.

Mercenarul dement Ivo Robotnik (Jim Carrey) este trimis din nou pe Pământ, de data asta cu un nou partener, Knuckles, interpretat de Idris Elba, în căutarea unui smarald care are puterea să clădească, dar şi să distrugă civilizaţii.

La rândul lui, Sonic face echipă cu Tails (Colleen O'Shaughnessey), noua sa parteneră, şi împreună se îmbarcă într-o nouă aventură pentru a găsi smaraldul înainte ca acesta să cadă pe mâini greşite.

"Ambulance" este noul thriller plin de adrenalină al regizorului Michael Bay, în care militarul veteran Will Sharp (Yahya Abdul-Mateen II) este disperat să facă rost de bani pentru a acoperi facturile medicale ale soţiei sale.

El îi cere ajutorul singurei persoane la care nu ar trebui să apeleze, fratele său vitreg Danny (Jake Gyllenhaal). Infractor de carieră, dar carismatic, Danny îi propune în schimb să participe la un jaf. Este vorba de cel mai mare furt bancar din istoria Los Angeles-ului: 32 de milioane de dolari. Fiind în joc supravieţuirea soţiei sale, Will nu poate refuza.

Dar când evadarea lor merge spectaculos de prost, fraţii disperaţi deturnează o ambulanţă, la bordul căreia se află un poliţist rănit, care se agaţă de viaţă, şi paramedicul Cam Thompson. Într-o urmărire de mare viteză care nu se opreşte niciodată, Will şi Danny trebuie să se sustragă intervenţiei oamenilor legii prin întreg oraşul, să-şi ţină ostaticii în viaţă şi să încerce cumva să nu se ucidă unul pe altul, totul în timp ce execută cea mai nebunească evadare pe care oraşul Los Angeles a văzut-o vreodată.

Filmul "Aline" este o biografie a cântăreţei canadiene Celion Dion, regizat şi interpretat de acriţa franceză Valerie Lemercier. "Aline" este inspirat din viaţa artistei din Quebec, de la naşterea sa, copilăria modestă petrecută în Quebec în anii '60, până la ascensiunea sa fulminantă şi relaţia cu managerul şi soţul ei, Rene Angelil.

Într-un interviu pe care l-a acordat în martie 2018, Valerie Lemercier mărturisea că ea însăşi o va interpreta pe faimoasa cântăreaţă -"de la 5 la 55 de ani" -, dar personajul se va numi "Aline God". Ea a sugerat că va introduce în film mai multe elemente comice, fiind foarte mişcată de "destinul incredibil" al lui Celine Dion. Valerie Lemercier (54 de ani) este o actriţă, scenaristă şi cântăreaţă de origine franceză. A fost distinsă de două ori cu Premiul Cesar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar: în 1994 pentru rolul din "Les Visiteurs" şi în 2007 pentru "Fauteuils d'orchestre".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272