REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Aristide Dumitrache a preluat CONDUCEREA CT BUS!

Aristide Dumitrache a preluat CONDUCEREA CT BUS!

Replica API 15 mai 2021 | 00:00 4301

Din luna martie, CT BUS nu mai are director general, după ce Bogdan Niță și-a dat demisia. De atunci, au tot fost discuții între partidele de guvernare locală, atât USR cât și PNL dorind să-și impună în fruntea societății propriul om. Iată că, discuțiile par să fi ajuns la final, aparent. Numai că, concluzia nu este pe placul USR-iștilor. Aristide Dumitrache a preluat atribuțiile.

Discuții aprinse între PNL și USR! Consiliul de Administrație al CT BUS s-a întrunit în ședință pentru a decide cine ar urma să preia conducerea interimară a societății. Potrivit informațiile noastre, PNL l-ar dori în funcție pe Aristide Dumitrache, un inginer din interiorul societății, însă USR nu este de acord. Cu toate acestea, Dumitrache a preluat atribuțiile societății. Organizația locală a avut câteva propuneri pe care le-a prezentat colegilor de guvernare însă PNL nu le-a acceptat. Nu știm despre cine este vorba și care au fost propunerile USR, pentru că nimeni nu a vrut să le facă publice numele.

"În perioada următoare, vom angaja o firmă de resurse umane care va face concurs public de recrutare a membrilor CA și a directorului general. Oricine își poate depune dosarul, după ce vor fi recrutați, în urma selecției, și confirmați de către această firmă, mandatul celor din conducere va fi de 4 ani”, a spus, recent, Vergil Chițac, într-un interviu acordat ziarului Replica.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oi fi si tu vreun frustrat care nu are loc pe o banda de 2,5 m de frica autobuzului , apropo....se trece pe rosu cu intermitent verde pentru dreapta , dar este prea mult pentru tine !
0
0
vedeti ca soferii vostri cam trec pe rosu .
3
3
Liberalii au cam esuat in numirea unor persoane competente in functii..rau de tot.. exemplu la Arsvom...e dezastru...
5
1
foarte competenta actuala conducere pnl usr se bat pe ciolan
9
2
Ati belit-o! Cati v-ati comportat urat cu el ?!
5
4
Nu merg comentariile?
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272