REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Armin Nicoară, gest scandalos în direct, de față cu soția lui!

Armin Nicoară, gest scandalos în direct, de față cu soția lui!

Valentina CAMARA 30 noiembrie 2022 | 00:00 1085

Armin Nicoară și Claudia Puican formează unul dintre cuplurile mondene atipice de la noi din țară. Au decis să meargă pe același drum în viață, atât în plan personal, cât și în plan profesional, însă se pare că artistul nu se sfiește să aibă „derapaje” cu bună știință, chiar de față cu soția sa, dar și cu o mulțime de fani.

În ultima vreme, Armin Nicoară a creat o serie de momente cel puțin controversate, despre care multă lume ar spune că pune cuplul într-o lumină cu totul nefavorabilă. Invitați în cadrul unei emisiuni, artistul a făcut un gest care, pe cât de neașteptat, pe atât de comentat și discutat a fost de fani.

Armin Nicoară i-a „sărutat” pieptul nașei sale, de față cu soția sa

Roxana Vașniuc este nașa celor doi, însă se pare că Armin Nicoară nu se sfiește să-și arate o admirație mult mai profundă față de prezentatoare, chiar dacă acest lucru ar însemna să pună în scenă gesturi controversate, așa cum s-a întâmplat și în cazul de față.

În timpul unei emisiuni TV, discuția a condus spre nașa celor doi, Roxana Vașniuc, apărând și o imagine pe ecranul din platou cu aceasta.

How to Keep Your Houseplants Alive in Fall and Winter

În acel moment, Armin Nicoară s-a ridicat de pe canapea și a sărutat-o pe nașa sa pe piept, însă nu înainte de a-și arăta, mascat, admirația față de formele prezentatoarei TV. Chiar dacă se afla alături de soția sa, artistul nu s-a sfiit nicio clipă.

Cristi Brancu: „Asta e nașa?

Armin: „Nașa mea frumoasă, are sufletul mare și inima deschisă

Claudia: „Ne înțelegem foarte bine cu nașii noștri și ne bucurăm că au făcut parte la evenimentul nostru. Sunt chiar pe sufletul nostru

Armin: „Stai un pic, să o pup pe suflet pe nașa

Claudia: „Pe această cale vrem să îi salutăm pe toți nașii noștri

Armin Nicoară, seria declarațiilor controversate continuă

Și cu alte ocazii, Armin Nicoară a menționat în fața tuturor că simte nevoia de „nou” în viața lui, chiar dacă are acasă o femeie foarte frumoasă. Mai mult decât atât, a dat de înțeles că i-a călcat strâmb soției sale și că, în continuare, este de părere că au o relație deschisă, fapt care îi oferă posibilitatea să evadeze din căsnicie ori de câte ori simte nevoia, fără ca soția sa să se supere.

Armin Nicoară: „Trebuie să mă înțelegeți și pe mine, mai vreau și eu altceva. Suntem o familie deschisă, Claudia tot timpul mă înțelege, nu cred că e geloasă.

Claudia Puican: „Îl cunosc atât de bine pe Armin, după privire. Dacă mă minte acum sau spune ceva, eu îl cunosc, eu știu ce gândește.

Armin Nicoară: „Crezi că am dormit cu altă solistă acum câteva seri?

Claudia Puican: „Ai dormit?

Armin Nicoară: „Păi nu știu, hai să văd dacă mă cunoști.

Claudia Puican: „ Nu știu, nu pot să-mi dau seama… nu, nu ai fost. Nu are unde să meargă, dacă stă 24 din 24 de ore cu mine. Armin e bun de gură, dar la fapte nu, e un băiat bun”, este dialogul savuros purtat de cei doi soți, în cadrul unei emisiuni TV.”, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stiri din t******e ca deobicei
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272