REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Arnold Schwarzenegger va debuta pe micile ecrane într-un serial TV de acţiune

Arnold Schwarzenegger va debuta pe micile ecrane într-un serial TV de acţiune

Replica API 2 septembrie 2020 | 00:00 1041

Veteranul actor Arnold Schwarzenegger îşi va face debutul pe micile ecrane într-un serial de acţiune, ce prezintă povestea unui tată şi a fiicei sale care lucrează ca spioni internaţionali, a anunţat luni site-ul Deadline.com, citat de EFE și Agerpres.

Proiectul, confirmat şi de presa de specialitate de la Hollywood, este în fază de producţie şi încă nu s-a stabilit cine va juca rolul fiicei personajului interpretat de Schwarzenegger, care semnează astfel primul său angajament de lungă durată în televiziune.

Serialul are la bază o idee a lui Nick Santora (cunoscut pentru serialele "Scorpion", "Prison Break") şi va fi produs de studiourile Skydance Television, care, în următoarele săptămâni, va încerca să vândă acest conţinut platformelor de streaming.

În timpul pandemiei, Arnold Schwarzenegger, o adevărată personalitate în Statele Unite atât pentru cariera lui cinematografică, cât şi pentru cea politică, a difuzat mai multe mesaje şi clipuri video pe contul său de Twitter, multe dintre ele umoristice, în care oferea sfaturi pentru a stopa pandemia, precum igiena mâinilor şi izolarea la domiciliu.

Anul trecut, fostul guvernator al statului California (2003-2011) a apărut pe marile ecrane într-un nou film din seriua "Terminator", intitulat "Terminator: Dark Fate", însă rezultatele modeste de box-office (încasări de 261,1 milioane de dolari la un buget de producţie de 185 de milioane de dolari) par să fi compromis viitorul acestei francize SF.

Filmul "Terminator: Dark Fate" a fost lansat în ideea de a recupera publicul după mai multe continuări lipsite de succes şi a marcat revenirea pe ecrane a actriţei Linda Hamilton şi a lui James Cameron, în calitate de producător. Pelicula a beneficiat totuşi de recenzii destul de favorabile din partea criticilor de specialitate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108