REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

ARSVOM nu a găsit săli de conferință în Constanța; își trimite angajații la Poiana Brașov!

ARSVOM nu a găsit săli de conferință în Constanța; își trimite angajații la Poiana Brașov!

Mirela PASCAL 7 octombrie 2023 | 00:00 2065

O lege care ar fi trebuit să ridice nivelul de pregătire al bugetarilor a fost transformată într-o uriașă afacere turistică, unde toată lumea are de câștigat. Dacă funcționarii de la munte vin pe litoral, vara, cei din Constanța pleacă la munte... iarna. Iar bugetarii de la Agenţia Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare continuă să se lăfăie în concedii de lux pe banii statului.

ARSVOM nu a gasit sali de conferinta in Constanta; isi trimite angajatii la Poiana Brasov!

ARSVOM își trimite, din nou, angajații la munte, să se perfecționeze. Este un fenomen care a luat amploare și care pare să nu deranjeze pe nimeni din cei sus puși... Cu legea puțin schimbată, miile de funcționari n-ar mai beneficia de concedii mascate, pe banii statului. La ARSVOM, a devenit o regulă așa zisa perfecționare, la sute kilometri depărtare de casă. Cum, la Constanța nu s-a găsit (?!) nicio sală disponibilă în vederea perfecționării, angajații pleacă în Poiana Brașov. Și, nu oriunde, ci la un hotel de patru stele Alpin, controlat de Claudiu Aron.

ARSVOM nu a gasit sali de conferinta in Constanta; isi trimite angajatii la Poiana Brasov!

Cursurile se vor desfășura în format fizic în perioada 12 - 15 octombrie 2023, pentru care Agenți plătește 1825.69 lei. Mai târziu, în perioada 26 octomrbie-2 noiembrie, alți angajați se vor caza la același hotel, pentru care Agenția plătește peste 3000 de lei. Așa cum am precizat și mai sus, hotelul este controlat de Claudiu Aron, prin firma Alpin 2003 SRL, alături de Ileana Roxana Aron.

ARSVOM nu a gasit sali de conferinta in Constanta; isi trimite angajatii la Poiana Brasov!Claudiu Aron

În anul 2022, cifra de afaceri a societății a fost de peste 54 milioane de lei, un profit net 4, 2 milioane lei, și datorii de peste 72 de milioane de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
În primul rând ar trebui să dați cu.nume și predicat cine anume merge la munte la așa zisele cursuri să știe si angajații, deoarece cred mai degrabă ca sunt doar cei din conducere și nu simpli angajați care nu văd muntele cu anii din cauza salariului și așa destul de mic. Rușine ziarului pentru informarea incorectă pe care o face, de fapt media dorește nu mai senzaționalul și romanul este cârcotaș ca întotdeauna, nu verifică știrea . Un ziar de rahat altceva nu am de zis . Ar trebui ca angajații simplii să dea în judecată ziarul pentru ca nu spune tot adevăr.
0
1
Sa ne ugeti pla sclavilor ..!..
2
0
Habar nu aveti voi ce nave de salvare pe mare sunt in Poiana Brasov. ! Si ce mare involburata este in Poiana !. Oare se va duce la pregatire si Arafat ?.
1
1
Nu s-a desfintat?
0
2
Buna gluma.
1
0
ARSVOM isi pune angajații pe drumuri.
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468