REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Aruncatul cojilor de semințe pe trotuar, consumul de alcool pe stradă și parcările neregulamentare, ”premiate” de Poliția Locală

Aruncatul cojilor de semințe pe trotuar, consumul de alcool pe stradă și parcările neregulamentare, ”premiate” de Poliția Locală

Replica API 28 aprilie 2018 | 01:01 242

Politiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat, din nou, zeci de sancțiuni persoanelor care refuză să-și însușească și să aplice noțiunile ce țin de bunul simț și de respectarea prevederilor legale referitoare la tulburarea ordinii și liniștii publice, circulației pe drumurile publice, legalitatea lucrărilor de construcții, protecția mediului precum și pentru respectarea normelor legale în vigoare privind desfășurarea comerțului stradal și a activităților comerciale.

Într-o singură zi, respectiv joi, 26 aprilie, au fost aplicate 195 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 43.060 lei pentru încălcarea normelor legale în vigoare, cum ar fi consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public, aruncatul cojilor de semințe și a altor resturi menajere la întâmplare și altele. Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate persoanelor care călătoreau cu mijloacele de transport public fără a avea bilet de călătorie, în număr de 61, și 58 de sancțiuni în domeniul circulației pe drumurile publice, în mare parte cu privire la opriri și staţionări neregulamentare pe principalele artere, chiar și pe pistele destinate bicicliștilor, în număr de 58.

Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă, tuturor persoanelor fizice/juridice li se recomandă să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale care intră în sfera de competență a Direcției Generale Poliția Locală.

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
constanteni ! daca vreti sa spargeti seminte,sa faceti rost de curve, sa luati tigari de contrabanda, sa luati droguri,sa jucati rumy , veniti in cartierul bonduelle&fagabou deoarece politia locala trece pe aici doar ca sa vedem ce masini noi au sau sa mai vedem ce politiste au angajat
7
0
Veniti la mangalia si spargeti seminte fara grija in parcul de la balnear chiar cu cea care le vinde de la chiosc.
1
0
Da am primit si eu amenda joi pentru consum de alcool! 100 ron! Puteti sa v-o bagati in cur ca oricum am aruncat hartia si oricum nu platesc absolut nimic ca nu am casa sau masina sau alt obiect pe numele meu! Asa ca muie, spurcatilor!
1
2
Bravo politia locala!
1
0
Constanteni, daca vreti sa spargeti seminte pe strada, veniti la Cernavoda! Aici se sparg seminte peste tot, la poarta liceului teoretic se fumeaza la greu si se arunca sute de chistoace pe jos, ambalaje, pahare de plastic etc, si nimeni nu ia nici o masura. Politia locala sta in cabina portarului si vegheaza ca nimeni sa nu-i deranjeze pe elevi din acesta frumoase tabieturi. Ce sa invete copiii nostri de la Scoala 4 de la cei de liceu? Asteptam masuri, d-le primar Negoita!
2
0
Hai sictir..... traim in lumea a treia....se face un cur in romania......
1
0
Pina nu dispar cersetorii de linga patiseriile de pe. St cel mare si ciinii cu stapini scosi sa-si faca nevoile pe strazi nu-i cred pe politistii locali ca fac ceva
9
1
Poate nu e prea tarziu .... pentru ca dezastrul din Constanta plamadit de politicieni mizerabili sa poata fi remediat. Sper sa nu se opreasca .... Justificati-va salariile la care ar mai fi de adaugat si un procent din cuantumul amenzii. Ca in comert, in functie de vanzari.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102