REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

"Aș plăti 10.000 de dolari pentru o cafea sau un duș fierbinte" Andrew Tate a scris o nouă poezie

"Aș plăti 10.000 de dolari pentru o cafea sau un duș fierbinte" Andrew Tate a scris o nouă poezie

Valentina CAMARA 2 februarie 2023 | 00:00 510

Aflat în spatele gratiilor, Andrew Tate se plânge de condițiile din închisoare. Și-a pus toată suferința în versurile unei noi poezii pe care a compus-o din pușcărie. După ce, în urmă cu mai bine de o săptămână spunea că "gândacii și păduchii" din "celula fără lumină" sunt "singurii lui prieteni noaptea", acum acesta mărturisește că ar plăti 10.000 de dolari pentru o cafea sau un duș fierbinte și că "se zice că nu apreciezi cu adevărat ceva până nu îl pierzi".

Pe data de 20 ianuarie, Tribunalul București a decis ca frații Tate să rămână în Arestul Central al Poliției Capitalei până pe 27 februarie, după ce instanța a prelungit cu încă o lună mandatul de arestare preventivă. Cei doi frați sunt acuzați de trafic de persoane și viol și, în opinia judecătorilor care au decis să nu îi lase în libertate, ei reprezintă un pericol concret atât pentru societate cât şi pentru victimele lor.
Andrew Tate, o nouă poezie din spatele gratiilor

Deși au trecut câteva zile bune de când se află în spatele gratiilor, se pare că Andrew Tate nu se poate obișnui cu condițiile de acolo. Milionarul britanic a compus o nouă poezie în care își strigă suferința.

"Frumsețea e trecătoare./ E furtună de zăpadă acum în România, metalul înțeapă ca acele./Se zice că nu apreciezi cu adevărat ceva până nu îl pierzi./E perfect adevărat./Nu există lumină fără întuneric./Cele mai mici și obișnuite lucruri sunt cu adevărat frumoase în retrospectivă./Aș plăti 10.000 de dolari pentru o cafea sau un duș fierbinte./Nu ai apreciat mângâierea razelor de soare pe braţul sprijinit de volan, în drum spre muncă./Nu apreciezi cu adevărat ultimul tău pahar cu apă curată./Când înțelegi că fiecare experiență e trecătoare,/Înveți să zâmbești în ploaie./Vezi frumusețea în stropi,/În tăcerea absolută a singurătății./E frumusețea chiar și în gerul năprasnic./Pentru toți cei care citesc asta,/Ia-ți 10 minute pentru a-ți face o cană fierbinte de ceai./Apreciază-i căldura și înțelege că ar putea veni o zi când ai da 10.000 de dolari pentru acea cană./Nu există lumină fără întuneric./Așa sunt căile Wudanului", a scris Andrew Tate.

Ce a spus Andrew Tate în această dimineață, înainte să intre la audieri

În această dimineață, frații Tate au fost aduși la Curtea de Apel București. Magistrații vor analiza contenstația lor la decizia arestării preventive. Înainte să intre, Andrew Tate a făcut declarații și și-a susținut, din nou, nevinovăția.

    "Ați făcut rău vreunei femei, domnule Tate?
    Nu
    Sunteți nevinovat, domnule Tate?
    Știi că sunt nevinovat!
    Sunteți încrezător că veți fi eliberat azi?
    Știți cum e justiția în România.", a spus Andrew Tate.

Tristan şi Andrew Tate sunt acuzați de trafic de persoane și viol, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212