REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

AS Roma - CFR 5-0. Meci de coșmar pe Olimpico pentru echipa lui Dan Petrescu

AS Roma - CFR 5-0. Meci de coșmar pe Olimpico pentru echipa lui Dan Petrescu

Replica API 7 noiembrie 2020 | 23:49 1475

Dan Petrescu a avut dreptate. CFR nu a avut nicio șansă la Roma. Clujenii au venit pe Olimpico măcinați de accidentări și cu o defensivă improvizată iar acest lucru s-a văzut încă de la începutul partidei.

Mkhitaryan a deschis scorul chiar din primul minut, profitând de marcajul extrem de larg al fundașilor CFR-ului. A urmat apoi o perioadă de echilibru în meci, cu Roma având posesia dar CFR mereu amenințând pe contraatac, Itu, Djokovic și Rondon au fost periculoși în diferite ocazii, însă momentele bune ale ardelenilor s-au încheiat odată cu al doilea gol al romanilor.

AS Roma - CFR 5-0. Ardelenii, fără nicio șansă pe Olimpico

Partida a curs în continuare în favoarea italienilor iar Borja Mayoral a făcut 3-0 doar nouă minute mai târziu. Repriza a doua a început în același stil: italienii au controlat ostilitățile în totalitate, însă de această dată ardelenii nu au mai pus niciun fel de probleme pe contraatac.

CFR a cerut penalty pe final de partidă la intrarea lui Pellegrini la Nicolae Carnat iar reluările par să le fi dat dreptate ardelenilor, însă cum în faza grupelor Europa League nu avem VAR, speranțele erau mici. Centralul nu a acordat 11 metri iar Roma a câștigat meciul fără probleme, după ce Mayoral a reușit dubla în minutul 84.

Mai mult, pentru a se asigura că este o seară istorică pentru CFR, Pedro a marcat și el în minutul 89. Este pentru prima oară când clujenii au primit cinci goluri în cupele europene.

Trebuie menționat că și echipa din Cetatea Eternă a jucat cu rezervele, dar diferența de valoare dintre cele două loturi a fost una mult prea mare. Scorul de pe tabelă a reflectat cu siguranță realitatae de pe teren, însă echipa lui Dan Petrescu rămâne cu șanse reale de calificare chiar și după această înfrângere dureroasă, conform eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272