REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Aşa arată acum actorii din „Seinfeld“. Elaine s-a luptat cu cancerul, iar Kramer a fost acuzat de rasism

Aşa arată acum actorii din „Seinfeld“. Elaine s-a luptat cu cancerul, iar Kramer a fost acuzat de rasism

Replica API 9 iulie 2021 | 00:00 1449

Timp de mai bine de 30 de ani, ”Seinfeld” a rămas pe primul loc în topul celor mai de succes seriale de televiziune din istorie. Deşi povestea celor patru prieteni din New York City părea plictisitoare, serialul a avut 180 de episoade, de-a lungul a nouă sezoane.

Cine nu i-a îndrăgit pe Seinfeld, George Constanza, Cosmo Kramer şi Elaine din ”Seinfeld”? Serialul difuzat de postul american de televiziune NBC a debutat cu piciorul la 5 iulie 1989 şi filmările s-au întins de-a lungul a nouă sezoane. Deşi a concurat cu serialul de succes ”Prietenii Tăi”, producţia creată de comediantul Jerry Seinfeld (67 de ani) şi Larry David a cucerit inimile a peste 230 de milioane de telespectatori din peste 70 de ţări. Primul episod a fost difuzat la 5 iulie 1989 şi ultimul la 14 mai 1998. Serialul a înregistrat 68 de nominalizări la premiile Emmy şi a câştigat 10 dintre ele, scrie click.ro. Iată ce au mai făcut actorii care au interpretat îndrăgitele personaje din serialul de succes.

Jerry Seinfeld

Foto: EPA-EFE

Jerry Seinfeld a câştigat în toată cariera lui 20 de premii Emmy. La vremea lansării serialului, el era deja un comediant de succes în New York, aşa că a revenit în baruri, la meseria lui iniţială, şi a ţinut spectacole începând din iunie 1998. În 1999, a apărut în mai multe producţii HBO, în 2010, a lansat ”The Marriage Ref” şi a apărut în serialul ”30 Rock”. În 2020, Jerry Seinfeld a revenit pe micile ecrane într-o producţie Netflix, intitulată ”Jerry Seinfeld: 23 hours to kill”.

Elaine Benes

Foto: EPA-EFE

Julia Louis-Dreyfus a avut parte şi ea de un trend ascendent al carierei după încheierea serialului ”Seinfeld”. Deşi a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2017, Julia a luptat cu boala şi a reuşit să o învingă, în cele din urmă. În 2006, a revenit în serialul postului CBS ”The New Adventures of Old Christine”, care i-a adus un premiu Emmy. Din 2011, a interpretat-o pe Selina Meyer, în serialul HBO ”Veep” şi a câştigat şase premii Emmy. Ea a continuat să joace inclusiv în perioada în care făcea tratament oncologic şi a declarat că ”asta a ajutat-o enorm în lupta cu maladia”. În octombrie 2018, a anunţat că a învins cancerul.

George Constanza

Foto: GettyImages

Jason Alexander este un nume de referinţă la Hollywood şi lumea îl cunoaşte inclusiv datorită rolului din filmul ”Frumuşica”, 1990. El este un actor extrem de apreciat pe Broadway şi a câştigat premii precum Premiul Tony şi Grammy pentru rolurile memorabile de pe scena teatrului. Alexander a apărut inclusiv în serialul ”Doi bărbaţi şi jumătate” şi a regizat proiecte cinematografice precum ”Mike & Molly”, ”Flanklin & Bash” şi ”Criminal Minds”. Rolul lui preferat rămâne cel al ”Regelui Idioţilor”, George Constanza care i-a adus notorietatea pe plan mondial.

Cosmo Kramer

Foto: GettyImages

Michael Richards este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de televiziune. El a mai apărut în filmul lui Jerry Seinfeld ”Bee Movie”, din 2007, şi imediat după încheierea filmărilor pentru serialul ”Seinfeld” a revenit la spectacolele din cafenele intitulate ”The Michael Richards Show”. În 2006, a fost acuzat de rasism din cauza unor glume nepotrivite făcute în timpul spectacolelor lui de stand-up. În 2013, a revenit în serialul ”Kirstie”, care însă a durat un singur sezon. A câştigat un Glob de Aur în anul 2007 datorită filmului animat ”Bee Movie” produs de Jerry Seinfeld. Michael Richards a intrat într-un con de umbră din cauza acuzaţiilor de rasism.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212