REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Prețuri scandaloase într-un restaurant de fițe

Prețuri scandaloase într-un restaurant de fițe

Replica API 30 iunie 2022 | 00:00 6314

Prețurile din Mamaia Nord nu încetează să ne surprindă. Dacă decideți că vacanța perfectă este pe opulență, la restauranul Asylum o pizza costă 80 de lei.

Deja suntem obișnuiți cu inflția, dar unele restaurante din Mamaia Nord încă ne surprind cu prețuri atât de exagerate încât parcă nu-ți mai vine să pleci în vacanță. Resturanul Asylum din Mamaia Nord, restaurant pentru lumea bună a Constanței, ne surprinde prin simplul fapt că o pizza ajunge să coste și 80 de lei.

Scandalos de scump

Un client al restaurantului a postat pe rețelele sociale poză cu bonul de la Asylum; acesta achitând 215 lei pe două pizza, două cafele, un Pepsi și o bere. Cele două pizza, una Cotto și una Diavola la prețul de 80 și respectiv 60 de lei. Nici berea nu a fost mai ieftină, aceasta n-a costat nici mai mult nici mai puțin de 25 lei pentru 330ml.

Suntem deja cunoscători ai zonei Mamaia Nord, știm că prețurile sunt mari și că oripilează majoritatea oamenilor, dar știți cum e: lumea se înghesuie la lux dacă tot vine în vacanță sau sunt localnici pregătiți să cheltuie o mică avere pe o masă în luxosul restaurant.

Ariana MANTA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa mi bg pla n litoralul vostru.
1
0
Ungurii in Harghita sau Covasna, moldovenii, oltenii, ardelenii etc. Ce tot ii dati cu machidonii? Sunt oameni si oameni. Nu mai generalizati. E urat. Arata ca aveti mintea unor purici. Din pacate. Iar ziarul prin faptul ca lasa aceste comentarii discriminatorii arata necunoasterea legislatiei. A se citi cu atentie legea. Exista si sanctiuni in acest sens. Peace!
2
0
Asta inseamna circa 44 de euro, eu cred ca la Rimini costa sigur mai ieftin !, aici e hotie !
2
0
Bogatii se duc in Mamaia sa se sparga in figuri. Saracii isi fac concediile in Austria, Grecia, Turcia.....nu isi permit sa merga in Mamaia makedonizata.
4
0
comunismului Mamaia ,dar si celalalte statiuni era pentru toti,toate buzunare.Acum Mamaia nici nu face bani pe care ii cere
1
0
prieteni,in Mamaia se duc bogatii, noi astia mai saraci mergem in strainatate.
1
2
Aici nu este vorba de cati bani ai in buzunare ci de modul in care se face turism. Jegul, nesimtirea, aroganta, tupeul, preturile mizere, vor duce la faliment. Raportat la venituri si puterea de cumparare, preturile precizate sfideaza logica, bunul simt si moralitatea. Hotie, japca si tupeu, asta denota Mamaia.
2
1
Adica a primit meniul fara preturi si a foat suprins ? Hai la la cakat ...nu vrei nu te duci
3
0
Daca vreti sa nu va jecmaneasca machidonii pe litoral,Bulgaria,Grecia si Turcia nu sunt asa departe.
1
0
Machidonii au ajuns sa aiba proprietati ptr ca romanii s au vandut pe 2 mici si o bere, si acum tot ei injura. Putini machidoni au bani...restul sunt bagati in fata de baietii cu ochi albastri, procurori, etc
2
0
Groparii statiunii Mamaia sunt machedonii. Aceasta natie spurcata a capusat si a distrus tot.
2
0
12 59 eu muncesc ptr bani nu mam insurat cu verisoara mea cracanata si urata sa ramana branza in familie
2
0
PENTRU CEI CARE CUNOSC, SUNT PRETURI MAI MICI IN DUBAI.
4
1
Sunt mokan roopt in coor si vreau mokka.
2
0
Autoarea articolului este evident o cretina. Nimeni nu este obligat sa plateasca preturi asa mari. Daca vrei fitze sa te vada lumea, platesti. Daca n-ai bani nu te duci si gata. Care parte n-ati inteles-o. Iti cumperi din Lidl sau Penny si mananci acasa. Plm
4
0
Si cu articolasul asta v-ati castigat si voi o ciorba gratis?
2
0
exista lista de preturi pe care o poti consulta inainte sa comanzi. de ce esti ORIPILAT ca doar nu te obliga nimeni sa intri si sa comanzi si asa consumi la ei !! asa pentru ce te ORIPILEZI ???
3
0
Daca esti p***t si dai asta este! Nu te obliga nimeni sa te duci in cocina aia de Mamaia!
3
0
Armanamea de la tulcea cu nume de cai cracanati urecheati imperecheati cu verisoarele primare ptr a tine branza an familie fac blocuri hoteluri din aracetu care il baga in branza
2
0
Si in statiunile din sudul litoralului.....neptun olimp venus.....sunt aceleasi preturi
1
0
preturi normale pentru cine isi doreste sa se duca in zona respectiva. cine munceste banul si apreciaza un colt de natura, se fwte in ea de mamaia si alege alta zona. nu dam nume, sa nu se umple de moldoveni si bucuresteni zonele noastre frumoase de plaja salbatica.
2
0
Cand te ai asezat ti a adus meniu.ai vazut.ai comandat.ti ai asumat.ti ai dat consimtamantul.faci poze sa ce?pisi ochii sa ce?e afacere.el cere.tu daca vrei dai.daca nu pleci.nu am inteles asta niciodata.n a stat nimeni cu pistolu la cap sa comanzi.ridica te si pleci...dsr tu nu.insisti in prostie.in fine.sa va fie de bine
1
0
turism makedonesc . cipanezii trebuie sa-si termine vilele cu coloane la intrare si sa-si puna copii cracanati in "bolizi de lucs" pentru fala .
3
0
Nu e p***t cine cere. Daca sunt asa preturi,inseamna ca sunt si destui clienti. E fix treaba lor.
2
1
La banii astia mananci la terasele din Dubai Marina. Numai ca berea costa cu 5 lei mai scump in Emirate.
2
0
Locatii machedonesti cu ciobani onwer
2
0
in eforie nord este identic.japca
1
0
Cand a comandat nu a vazut in meniu si plreturile? Nu cred ca l-a obligat cineva sa intre si sa comande de aoli.
1
0
Mai bine merg la bulgari decat la hotelurile makedonesti facute din brinza urda cas cu aracet
1
0
bani nemunciti furati.daca erau munciti nu statea.daca are fetite care lucreaza pt el
2
0
Lasa ca sunt multi cocalari snobi care arunca banii aiurea...
2
0
asa ceva ??????????????????????????
1
0
Daca era inteligent acest om , se uita cat costa si daca nu-i convenea pleca si isi baga picioarele in restaurantul alora . Dupa cum se pare , nu prea il ajuta mintea si a luato in gurita .
1
0
Vinde casa si apoi vii numai parcarea e 400 euro pe sejur hamsiile rancede cat caviarul si ce mai mananci aa pizza kebab saorma paste
1
0
Ce va mirati atit? Traiasca conducerea tarii pe care n-o intereseaza de popor. Daca nu ar avea bani ar mai veni pe litoral. Aici vin doar cei cu bani multi.
2
1
La Eforie Nord 10 lei o sarma!!!!! autoservire
1
0
Ce deduc eu aici e ca degeaba ai bani in buzunar si ti permiti sa dai pe o pitza 80 de ron daca esti p***t de bubui.
1
0
Daca nu aveti minte si va duceti la machidoni...
1
0
fratilor,fugiti,mincati de la gogoserii,banditi sint pusi pe jecmaneala.sa.si manince si guri pizza cu 85 de lei,luati una congelata si bagati.o la cuptor!fugite de cherha ale,popasul pescarilor olimp,in vama veche,,2 mai plaja nudisti infestata detaranoi,un peste 60 de lei.fugiti!
1
0
Ghiolbanee pai tu ai cupoane si vrei sa stai in Mamaia nord, vino in mamaia veche si gasesti bere la 7 lei si sezlong la 15
2
1
probabil ca practica exclusivismul, cei care merg in astfel de locuri sunt deranjati sa vada langa ei toti ghiolbanii, si pepsiul nu-i chiar scump, in orice alt loc este 10 lei
2
0
si Mamaia este o mare statiune
1
0
daca o tin tot asa, dau faliment repede, armanii, k vara tine s saptamini, cu 300 euro la BG, chefuiesti bine la sunny beach, statiunea e juma goala , k trusii nu au voie.. se roaga de tine ,aia , o bere e 8.7, lei la restaurant,preturi decente, la turci tot asa cu ,ieftineala , si all inclusiv
1
0
Am fost intrun local din mamaia, am vazut meniul , preturi astronome, m-am ridicat si am plecat. Asa trebuie procedat.
1
0
Ba, ai vazut meniul inainte sa comanzi...te ridici inainte sa comanzi si fugi....daca nu te tine portofelu
1
0
De asta sunt terasele goale si oamenii inteligenti isi cumpara mancarea , berea si sucurile de la LIDL , de 10 ori mai ieftin !
2
0
Ba, foame lunga...aveai LIDL in apropiere... 2 felii de salam, o paine si o bere la pet.... o reglai...dar cine si a dat ,,locatia" la Asilum? Dar cine si a facut selfie la Asilum, a?
1
1
Monaco la preturi e mizilic
2
0
Sa stiti ca in Satul de Vacanta este mult mai ieftin Pai o ardem la fitze, dar noi suntem saraki? N a mai ajuns banii de gaz la BMW?
3
1
Preturile in Mamaia sunt absolut normale. Daca esti sarac si nu ai lovele, stai frate acasa.In fiecare vara vad saracii de oameni care stau pe bordura in Mamaia, lingand un cocean de porumb si privind cu bale la gura la masinile care trec pe faleza.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108