REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Așa ceva... ! A BĂTUT un COPIL pentru că l-a JIGNIT

Așa ceva... ! A BĂTUT un COPIL pentru că l-a JIGNIT

Replica API 10 iulie 2021 | 14:09 1741

Aurelian L. a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Acesta este acuzat că a agresat un minor în vârstă de 8 ani, în timp ce se juca cu alţi copii de vârsta lui. Minorul a fost diagnosticat cu traumatism cranio facial prin agresiune, echimoză post traumatică regiune perietală dreapta, epistaxis, contuzie piramidă nazală, nefiind necesară internarea.

Cum s-a petrecut incidentul

Victima se juca cu mingea, împreună cu doi prieteni, când au fost întrerupţi de către agresor, care le-a aruncat mingea peste gard. Minorul a mers să recupereze mingea și i-a adresat expresia ,,prostule” Aurelian L. Când a vrut să sară înapoi, inculpatul s-a oferit să-l ajute, însă l-a lovit cu pumnul în zona capului și l-a tras de păr, spunându-i să stea acolo, după gard. Ulterior, persoana vătămată a reușit să sară gardul și a reacționat spunându-i din nou inculpatului expresia ,,prostule”. Bătaia a continuat, inculpatul lovindu-l pe minor în repetate rânduri cu pumnul în zona feței și capului, provocându-i hemoragie nazală.

Minorul a fost expertizat psihologic

Conform unei expertize psihologice, minorul agresat prezintă “o deteriorare semnificativă clinic în domeniul social și posibil, școlar”. Întreaga simptomatologie a debutat atunci când minorul a fost victima unui adult care l-a bătut. Atunci a simțit că putea să moară, s-a speriat teribil. De atunci viața lui s-a schimbat, simptomele anxioase s-au instalat brusc împreună cu o dispoziție obiectivă negativă.

Ce a spus instanţa

Instanţa a avut în vedere, lipsa antecedentelor penale ale infractorului, conduita după săvârșirea infracțiunii și în cursul procesului penal și nivelul de educație, vârsta, starea de sănătate, situația familială și socială. Magistraţii din cadrul Judecătoriei Hârşova au decis condamnarea lui Aurelian L. la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Decizia a fost dată pe 16 iunie 2021 şi nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine i-a facut la ciucamete sa se invete minte a doua oara sa vorbeasca frumos!
2
0
Adica un psihopat nenoroceste un copil si pentru conduita lui buna primeste condamnare cu suspendare.
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272