REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Așa ceva! La Costinești sunt mai multe buletine de vot decât cele consemnate pe tabletă

Așa ceva! La Costinești sunt mai multe buletine de vot decât cele consemnate pe tabletă

Virgil STOIAN 11 iunie 2024 | 11:47 5989

Situație ciudată la Costinești. Potrivit informațiilor noastre, după mai multe numărări și renumărări, deocamdată Dorin Jeanu, de la PSD și Gheorghe Mechenici, de la PNL, sunt la egalitate de voturi.

Asa ceva! La Costinesti sunt mai multe buletine de vot decat cele consemnate pe tabletaGheorghe Mechenici și Dorin Jeanu

Potrivit informațiilor noastre, s-au găsit mai multe buletine de vot și nu iese cheia fiind mai multe buletine de vot decât alegători. Până acum s-au numărat voturile de cinci ori urmând să se mai numere încă o dată. Totodată, s-a făcut o contestație cerându-se reluarea alegerilor.

”Din dispoziția președintelui BECL și a locțiitorului BECL, împreună cu majoritatea membrilor circumscriptiei Costinești, pentru interesul superior al cetățenilor și pentru transparență, se va relua numărarea voturilor de la secții.” au transmis reprezentanții BEJ.

”Au fost în jur de 2000 de voturi, la secțiile din Costinești și Schitu. Am asistat și eu la numărătoare. Eu mă pot considera câștigător dar aștept să văd ce se hotărăște. Au fost acceptate trei buletin fără Așteptăm să se clarifice pentru că nu e normal să ne dăm cu părerea. Dacă se va hotărî, voi fi de acord cu reluarea alegerilor. ” a declarat Dorin Jeanu, primarul din Costinești.

” Dacă ieri de dimineață pierdusem la un vot, astăzi de dimineață, după renumerare, am câștigat la 2 voturi. Să se renumere voturile nu mai are ce să se întâmple.” a transmis Gheorghe Mechenici, candidatul PNl la Primăria Costinești.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa mearga in treaba lui! Nu a facut nimic pentru Costinesti. Costinesti arata jalnic.
1
0
In unele cazuri primari in fuctzie comit ilegalitatzi atat de mari ca orice ar vota alegatori tot nu scapa de ei si fac asta pentru ca daca sunt prinshi nu risca nimic,daca se dadea 10 ani cu executare pentru falsuri dastea atunci le era frica dar asha parlamentari ii protejeaza prin lege pe politicieni si primari,adica au dat legi pentru ei si prieteni lor.
3
0
Asa a ajuns si shoshoaka europarlamentar. Chipurile diaspora. De unde ma? Au gasit cheia de control!
2
0
Kim Jong-Un?!
5
0
La Castelu i-au prins cu furatul,in sat Nisipari! Totul este intr-o adormire totala,nu stim ce mai face ,,legea" noastra! Daca-l scoate nevinovat,ne-am cam pi pe ea de lege! Revolta bate la usa,nimeni nu mai inghite un primar hoț!Asa ca facem apel la oamenii legii si-i rugam sa nu se joace cu mintea si sufletele castelenilor! Sunt 24 ani in care ,se pare ca acest individ a ,,lucrat " identic pt a ,,castiga" primaria! Rusinea si hotia stapanesc aceasta asezare! Pacat!
6
0
La Castelu am inteles ca i-au prins in fapt! In sat Nisipari,fieful primarului! Fac apel la oamenii legi sa nu se joace cu viitorul copiilor nostri caci cu trecutul nostru s-a jucat el,primarul! Dlor ,nu ne puteti lasa pe cap cu un hot prins in flagrant!
2
0
Un om cu functie publica este obligat sa fie civilizat si are obligatia profesionala in primul rand sa raspunde la intrebarile presei.Nemernicii astia se sterg cu toti romanii si presa si tot la c.r.Intr-o tara democrata prim ministriu,alte persoane nu te tragi de sireturi cu presa nu faci glume prosate esti ministru nu spui in direct " sa va faceti si voi treaba" adica el trebuia sa dea declaratie si ii invata pe p****i ce sa faca ca el este sef.In alte tari democrate nu exista asa ceva.Ies toti Hans de XSSX pe strazi si ii strang de oua pe toti daca nu raspund presei si poporului la intrebari.Ce mare rahat era daca se opreau dobitocii cretini pe rand sa raspunda.Trimiteau sau venea un singur individ sa raspunda din cand in cand.Nu asa se procedeaza.Asta demonstreaza totala lipsa de respect de educatie.Cand vorbesc si ei la microfoane si se cred mar pe val, cand le este lumea mai draga taiati-le avantul,microfon,sunet.Fara voi si fara popor,fara aceste functii sunt nimeni.
3
0
Verificati si la Baraganu...si acolo au votat Mortii ..ca sa iasa Magda iar primar
3
0
Da asa este peste tot in toata Romania.Asta este "democratia".V-am spus ca ne iese pe c*r de 34 deani.Nu exista vot liber in Romania.Este parerea mea.Ei si-au impartit ciolanele la primari intre cele 2 partide frimituri date restul partidelor sa le inchida gura .Acum jongleaza sa imparata parlamentarele . prostii se fac ca nu stiu candidatii la presedentie.ba dupa gesturi si grimase parca eraunebuni toti cazuti de pe ala planeta,toti erau xtraterestrii.Erau toti adunati in gradina ca la un spital de nebuni.cand il intreba pe unu daca cunoaste candidatul din partea partidului fugeau muti ca nebunii.Oamenii normali la cap nu au comportamente de nebuni.Numai nebunii nu raspund .Nebunii in sevraj cu comportamente de superiori dementii.Presa pentru ei si popor este un c***t asta au demonstrat infractorii platiti cu zeci de mii de euro pe luna din banii romanilor amarati. Cum nemernicilor sa treceti ca nebunii in fuga aproape sa impingeti si nu raspundeti ca nebunii in sevraj.Parvenitilor.
3
0
Așa e în democrație nu știe dreapta ce face stânga au vrut să se fure unul pe altul și au ieșit amândoi primari, apropo Nu se poate cu 2 primari să fie mulțumite partidele că fură inpreuna, Numai în Afroromania se poate
1
1
nene, la ce fete au candidații, cetățenii acelei localitati par a fi împărțiti în două clanuri.
7
0
poate au votat si mortii este atit de greu de priceput,aceste alegeri demonstreaza ca populatia se Duce LA vot degeaba totul e masluit ,dar efectiv pe fata .
8
0
hotia este in toata tara ,se fura hotul pe hot .
6
0
cat casa la sectoarele 1 si 2 din bucuresti acum cu acuzatii de furt de voturi si cereri de renumarare
3
1
A venit cu buletinele stampilate de acasă.Eu la alegerile trecute înainte de a se inumara voturile la ora 22 aveam 85 la sută.
6
1
europarlamentare - 484.078 de voturi anulate, consiliile locale - 215.382 de voturi anulate, primării - 178.451 de voturi anulate - rezultate parțiale
4
0
cred ca si la Limanu sunt mai multe buletine de vot decat alegatori ca 78,15% nu poate sa fie castigul pentru 9 din totalul de 15 consilieri
3
0
Sunt prea multi cei care stiu cum se fura la vot
11
2
pai acum au sau nu primar?
5
0
nu se face vot electronic acum cand exista de multi ani tehnologia care sa asigure siguranta votului ? ptr ca sa se poata fura la greu in continuare asa cum se face de 34 de ani electronic ar fi imposibil
12
3
ca s-a furat la greu in toata tara in toate felurile posibile ce a aparut in presa e numai varful aisbergului ne-am ingrozi daca am sti realitatea iar psd care iese de 34 de ani pe primul loc e clar ca fura la greu cel mai mult iar dupa ei pnl si la tv se lauda cu reprezentanta puternica si simpatizantii din teritoriu adica echipele de soc care fura voturi la fiecare alegere rusine
15
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436