REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Așa ceva! Mai mulți DIRECTORI din Primăria Constanța sunt pregătiți să SCHIMBE tabăra... că nu se mai putea cu FĂGĂDĂU!

Așa ceva! Mai mulți DIRECTORI din Primăria Constanța sunt pregătiți să SCHIMBE tabăra... că nu se mai putea cu FĂGĂDĂU!

Replica API 7 octombrie 2020 | 14:34 15307

După ce Decebal Făgădău a pierdut alegerile, au început să curgă și câteva demisii din Primăria Constanța! Însă nu de răsunet, nefiind vorba de marii directori. Aceștia nu se grăbesc să-și facă bagajul, semn că le place scaunul pe care stau, dar și veniturile. Acum, iată că sunt pregătiți să schimbe tabăra, că așa e în România. Printre aceștia se află și Ani Merlă, director executiv la Direcția Dezvoltare și Fonduri Europene încă de pe vremea lui Radu Mazăre, care nu prea dă semne că are de gând să plece, ci, din contră, probabil că se pregătește să meargă la noul primar, Vergil Chițac, să-l întâmpine zâmbitoare și să-i spună: Bine că ați venit, că nu se mai putea cu Făgădău!

În timp ce constănțenii și-au dorit să-l trimită pe Decebal Făgădău acasă, alții, cum ar fi angajații cu ștate vechi din Primăria Constanța și nu numai, l-au dorit în continuare pe funcție. În felul acesta, ar fi stat liniștiți cel puțin încă patru ani de zile. Iată că vremea lor a apus, cel puțin pentru unii dintre ei, așa că se pregătesc să-și facă bagajele, în timp ce unii au eliberat, deja, birourile. Doi dintre inspectorii departamentului Compartimentul Comunicare si Relații Mass Media și-au semnat deja demisiile, dar și unul dintre consilierii personali ai primarului.

Mihai Petre

Consilierul personal al lui Făgădău, Mihai Petre, a plecat din primărie

În campania electorală din 2016, Decebal Făgădău avea planuri mari și 40 de promisiuni. Când a ajuns primar cu acte în regulă, a demis mai mulți directori și și-a făcut propria echipă, probabil cu același gând și aceeași dorință de a arăta că poate, dar și pentru a scăpa de eticheta ”viceprimarul lui Mazăre”. Și-a luat în cabinet mai mulți consilieri, nu știm exact pentru ce, căci nu găsim un raport de activitate pe site-ul primăriei, cert este că au încasat salarii bunicele în cei patru ani de mandat ai lui Făgădău și multe laude de la cel din urmă. Printre aceștia îi regăsim pe Mihai Petre și Ilie Floroiu. Iată că cel dintâi a renunțat la funcție, după ce șeful lui a pierdut alegerile, în timp ce Floroiu rămâne pe poziții, probabil pentru a-i ține de urât lui Făgădău până va preda ștafeta adversarului său politic, Vergil Chițac.

Două angajate de la Compartimentul Comunicare si Relații Mass Media și-au dat demisia

Echipă nouă și-a constituit și la Compartimentul Comunicare si Relații Mass Media în frunte cu Adriana Deoancă ce prinsese, inițial, un loc în Consiliul Local. A plecat și ea după Decebal Făgădău. Adriana Deoancă ne-a confirmat că nu mai lucrează la primărie. Un alt inspector de la Comunicare pare să-și fi dat demisia. Pe site-ul primăriei apare ca fiindu-i încetată activitatea Dianei Sobaru.

Ani Merlă și Radu Mazăre

Ani Merlă ține cu dinții de scaun

Veșnica Ani Merlă, director executiv la Direcția Dezvoltare și Fonduri Europene încă de pe vremea lui Radu Mazăre, nu pare că are de gând să plece prea curând. Cam ține cu dinții de scaun, doar e păcat de anii ce au trecut și de experiența acumulată, nu? Cel mai probabil că se pregătește să-l întâmpine pe noul primar, pe Vergil Chițac, cu zâmbetul pe buze, să-l convingă că e pregătită să schimbe tabăra: ”Bine că ați venit, domnule Chițac, că nu se mai putea cu Făgădău”. Că așa e în România. Menționăm că Ani Merlă este, fără doar și poate, unul dintre cei mai bogați funcționari din Primăria Constanța. Aceasta deține împreună cu soțul ei 5 terenuri: unul în Lumina, unul în centrul Constanței, unul în Tulcea și două în Ovidiu. Are, de asemenea, două case, de 140 mp, respectiv, 300 mp. Câștigă anual de la Primăria Constanța117,346 lei.

Fulvia Antonela Dinescu

Secretarul general Fulvia Dinescu, o enigmă...

Colegă de dosar cu Radu Mazăre și Făgădău, Fulvia Antonela Dinescu, secretarul municipiului Constanța, poate că și-ar dori să urmeze planul de atac al colegei de mai sus, Ani Merlă: zâmbet și plecăciuni în fața lui Vergil Chițac. Contactată pentru un punct de vedere, aceasta a precizat că nu este treaba nimănui dacă își va semna demisia sau nu. Numele Fulviei Antonela Dinescu este legat de un dosar penal care este instrumentat de DNA alături de Decebal Făgădău și Radu Mazăre, fiind acuzată de abuz în serviciu. Anterior avansării în funcție, Antonela Fulvia Dinescu a fost directorul executiv adjunct al Direcţiei Administraţie Publică Locală. Dinescu deține 3 terenuri extravilane în Dulcești, de 45.000, 10.000 și 5000 mp., moștenite în 2017, unul în Pecineaga, dar mai deține un teren suprafață indiviză aferent unui apartament. Are și 2 apartamente, dar și două autoturisme. Câștigă anual un salariu de 88.713.

Radu Vânturache

Radu Vânturache, cel mai ocupat!

Nici Radu Vânturache, șeful de la Urbanism, nu vrea să fie pe lista celor care își fac bagajele. La fel și el, poate că va încerca să schimbe tabăra. Însă, rămâne de văzut. Cert este că nu a putut fi contactat, aflându-se în ședințe toată ziua. Pesemne, o fi fost ocupat să mai semneze, printre altele, câteva tunuri imobiliare.

Mirela PASCAL, Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnule primar, me am pus nadejdea in dvs votandu va, scapati primaria de putori cu salarii mari cand batrani mor de foame si frig !
0
0
Demisiaaaa Merla. Ne-am saturat de tine si de mwia ta acra.... demisia si la puscarie cu tine
12
0
daca vrea sa faca treaba cu adevarat, Chitac ar trebui sa schimbe tot ce inseamna sef in primarie si institutii subordonate, spit, dgas, city bus, politie locala, raedpp etc. Altfel, nu va face nimic cu aceeasi oportunisti, care se tin cu dintii de scaunele lor! Plus cei care au fost condamnati alaturi de mazare, strutinski si inca mai lucreaza in primarie! Pentru ca fagadau nu a dat afara pe niciunul din cei condamnati cu suspendare, ei lucreaza bine merci in continuare, atat in primarie, cat si in institutiile subordonate
3
0
Fulvia Dinescu trebuie sa mearga la puscarie alaturi de de Caruntu si Babu care intermediau spagile pentru contracte si autorizatii de constructie. Catei lui Babu. Toata lumea stie ca Caruntu dadea in Fulvia si o mai atingea cineva !!!!! Sunt curios daca sotu stie !
7
0
Citesc comentariile, si-mi dau seama ce adunatura de retardati incurabili sunt acolo la voi... meritati tot tot, ce vi se intampla..
7
2
primaria lui fa.talau era organizata in sistem MAFIOT, cu afini si SCLAVI ai CLANULUI MAZARE !!! Este o CARACATITA DE CEA MAI JOASA SPETA !!! TOTI trebuie sa intre in PUSCARIE !!!
4
1
Foarte bine la puscarie cu ei
7
3
Va rog sa-i faceti alta poza lui Fute Vant, arhitectul distrugerii orasului. Nu stiu cum este personajul, dar poza este dubioasa rau. Sperie copiii si pensionarii! Metoda accidentul pe trotineta! Pe langa faptul ca s-a pisat pe arhitectura acestui oras, ne mai arunca si privirea aia de rahat! Hai, la ghena, cu tot cu gasca aia de analfabeti incompetenti, din primarie!
5
3
Vanturache cap de Pwla - ai tupeu de borfas ...golanule ! Esti si idiot ...daca te consideri Unic ...hahalera ce esti ! Rusine !
11
3
pana si Caruntu a ars o pe Fulvia Dinescu dupa o petrecere organizata de Primarie .... asa se dadea el mare la bajetii
14
2
...Mereuta o sa mai fie Director...intreb pentru un prieten din Madagascar...
6
3
Sa plece toti!!!
6
2
Rade ca proasta n targ, e paralela cu legea dar stie sa ia spagi la autorizatie de constructii..si atat e de capul ei..investitorii cunosc f bn problema..
13
2
Eugen Carunt cel mai prost din curtea scoli
15
3
Sa plece cat mai multi din sefii Primariei. Sa ii ia cu ei si pe functionarii pe care ii protejeaza.
8
2
dupa ce s-au facut oameni e vremea lui mazare si fagadau se dau de cealalta parte sa-si securizeze ce-au furat
8
1
De ce nu vor sa isi schimbe cariera ? Ca tot supt si pupat or sa faca... Zic si eu
10
1
Fulvia amanta lu babu o panarama din primaria constanta Demisia
15
3
Eugen Caruntu Directorul peste directori a intermediat toate spagile lui Babu la Autorizatiile de Constructii !! Directoarea Popescu Mihaela de la Evenimente intetmedia comisioanele pentru Babu la Neversea si la toate dosarele licente de transport si spectacole !! Acestia doi au fost oamenii lui Babu vezi toate evenimentele la care au stat impreuna si de gat cu Babu !! Doi din cei mai importanti servitori ai lui Babu pe care Curtea de Conturi si DNA trebuie sa i ia in vizor !! Popecu Miharla si Caruntu au facut campanie ptr Fagadau pe banii Primariei !! Dl Chitac va rog atentie marita !!!!
17
5
Vechea echipa de hoti ai PSD-ului va pleca, PNL va trebui sa-si bage propria lor echipa de hoti. Pleaca o echipa de hoti satula si vine o echipa de hoti flamanda!
18
8
La puscarie cu mafia care a distrus Constanta.
22
1
Encica si comp. Afara!!!!!! Dati.i si.un ceaun sa se apuce de treaba, cum a invatat de la ma.sa
21
1
stai sa vezi cand o veni justitia peste ei, stai sa vezi cand compartimentul achizitii si urbanism va fi luat la puricat, stai putin sa vezi ce va zice auditul, deabia de acum incepe
19
2
Acolo trebuie ras totul. Inclusiv femeile de serviciu si ale sunt neamuri si relatii. Dar nu inteleg de ce va puneti sperante in Chitac ala. Credeti ca PNL e ceva diferit de PSD? Va inselati si o sa vedeti. Mai vorbim.
23
6
De la putorile astea carora le-a cazut guvernul nu m-am asteptat niciodata sa fie oameni cu coloana verternrala astia sunt rame care se inconvoaie in funtie de sef numai sa ramana in continuare la ciolan,cand defapt ei fac parte dintr-un grup infractional organizat caci Fagadau a fost sprijinit tocmai de directori din primarie in toate faradelegile lui pentru ca asa functioneaza institutia asta,daca erau corecti la prima magarie a lui Fagadau ei renuntau sa il sustina dar asta ii costa functia,iar acum spun ca Fagadau a fost rau. Imi este scarba de omul cu doua fete.
19
1
Mihai Petre este viclean.El a stat in umbra lui Fagadau si a mancat. Nu a semnat nimic. Merla a semnat. merge la puscarie cu fadabou si vanturache ii va insotii. Pentru blocul de pe ferdinand cel putin.
18
1
Si cum ai vrea mirelo..sa.si dea demisia si sa plece?...sa mori tu...
10
1
astia de pe lista ar fi fost de mult la parnaie !!! Sa le dau cacatul la lins celor de la dna si procurorilor dar mai ales judecatorilor spagari deci infractori !!! O muie speciala cu cacat infractoarei merla !!!
14
2
...SME... are acest vanturache, belit in cap...unde ti-ai pierdut podoaba capilara???ce figura de ...oameni plini de bani...nu-i mai satura pamnatul???poate..COVITUL???
11
2
AM CONSTATAT CU STUPOARE CA EXISTA SI OAMENI FARA SCRUPULE INTR-O INSTITUTIE IN CARE CA VREM SAU NU VREM ODATA IN VIATA INTRAM PE HOLURILE EI SI VEDEM DOAMNE ,,BINE" CARE SUNT IN ASTEPTAREA UNUI AGENT ECONOMIC CARE URMEAZA SA CEARA,OBTINA AVIZE SAU AUTORIZATII. AM FOST AVERTIZAT SA MA FERESC DE O ,,NIMFA" CU NUMELE DE GOSPODARU SI NU MAI STIU CUM,CARE AM AFLAT DE LA UN PRIETEN EU FIIND PLECAT DIN TARA,CA DETINE DAR NU APARE IN DECLARATIA DE AVERE UN APARTAMENT PE MALUL LACULUI SUTGHIOL . A ELIBERAT AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE A IMOBILULUI DOAR DUPA CE A FOST SIGURA CA PRIMESTE APARTAMENT ACOLO
18
1
pai daca se pastreaza aceeasi structura, nu se schimba nimic
22
1
eheee...mai sunt o gramada care nu au ce cauta prin primarie , chiar sot si sotie , fini , nepoate , etc: fosta bucatareasa in Mamaia emite autorizatii de construire , cutra aia directoare de la autorizari agenti economici care face totul pe spaga si ilegal , s.altii... cat despre militianul sobaru , a fost un sclav a lui babu pentru a o angaja sa taie frunza la caini din banii contribuabililor , pe muierea sa pe care n-o duce deloc capul...
24
2
nu pot sa cred ca aceste parasute inclusiv parasutatul Radu vor ramane in primarie. Amiralul isi va aduce parasutele sale atat feminine cat si masculine
19
4
Nu poti face nimic cu o echipa manjita si compromisa. Nu ai cum sa le dai refresh. Au facut sau au girat destule rele. Altii mai buni, fara legaturi cu fosta gashka.
18
0
sa plece toti in frunte cu fagadau care si a batut joc de oameni
23
1
Tudoroiu nu pleaca? Nu face nimic toata ziua,plimba hartiile dintr-o parte in alta si pleaca in excursii pe banii contribuabilului
16
1
Cum sa plece de la stat ? Ei nu au lucrat niciodata la privat. La privat se cere performanta. Nu rezista nici macar o luna la privat. La stat trece luna, leafa vine ! Incompetenti !
29
4
astia sunt exact precum sobolanii, cand se scufunda vaporu sunt singurii care se agata de orice
23
0
Cu astea di cu restul
8
1
La pupat in dos nu o intrece nimeni pe dna Gherasim, care a distrus patrimoniu
18
1
Inspector de la comunicare...sa te chisi de ras...inutilii astia ar muri de foame daca nu ar fi joburile la stat degeaba
22
0
Ati ajuns de panarama. Pe barbasu l-a aruncat ca pe o masea stricata si acum a venit randul sotiei.
11
5
Normal ar fi sa ii schimbe pe toti. "Naravul din fire nu are lecuire". Indiferent din ce partid vor face parte, "apucaturile" vor fi aceleasi. De aceea toti Ditectorii din Primarie sa fie schimbati si sa vina oameni care fac treaba pentru ca de aia am votat schimbare!!!
23
1
Carunt Eugen pupincuristu nr unu.
19
0
Ca nu si a dat nimeni demisia..au fost transferati la taxe si impozite cu salarii mai mari , in frunte cu secretara hatil narcis a lui faga...vor fi bine mersi
16
7
vin altii,se vanturache! tagma politica s a nu se strice de atata ...munca!
11
2
Daca tot s-a schimbat primarul sa plece ciuma rosie din primarie.
23
5
Atat profesional cat si de catre angajatii din subordine. Fara nume, prenume si semnatura.
18
4
nu va face nimic Chitac, va da 2 , 3 Vulvii afara , apoi afacerile vor merge in acelasi mod creat de Mazariche. Primaria Constanta are o singura sansa , sa ii dea pe toti afara si sa restarteze activitatea cu oameni competenti. CHITAC sa se gandeasca ce trebuie sa faca pana la parlamentare ca altfel se intoarce lumea catre Psd , puschea pe limba !
35
6
Secretara lui Fagabou a bagat-o si pe sora-sa, o panarama care nu face nimicm isi plimba fustele si parfumurile de colo-colo...
43
3
cei mai buni pnl-isti sunt vechii psd-isti,Chitac fiind versiunea liberala a lui Fagadau,...nimic nu se va schimba decat destinatarul shpagilor
32
20
ani merlaaaa, groparul Constantei. dupa ce pleaca merla, poti spune ca epoca mazare este incheiata.
74
2
Dnul Vergil de-aia v-am votat sa faceti curatenie. Mai vin si alte alegeri chiar acum in dec. Oricum PSDistii sunt cei mai prosti functionari si corupti.
62
6
Ani merlita, cate fonduri europene ai atras ? Hai acasa ai stat prea mult degeaba
64
3
makidonii din primarie in special. Asa ca ati mers la vot ca berbecii
49
8
Felicitari Mirela Pascal, felicitari Relica. Mai sunt foarte multe de spus, dar una tot o zic si eu. Dle fost prim al al Constantei, tovarase De Ce Bal, ati picat si pentru ca eu nu v-am votat. Nu ati facut pentru Constanta si pentru litoralul romanesc cel mai elementar lucru de civilizatie, nu ati amplasat wc-urile mobile model Cluj Napoca, pentru ca de aici incepe civilizatia, adica unde faci pipi si kk daca esti in oras si-ti vine asa deodata sa ai si tu sau familia nevoi personale. Raspuns, in boscheti pentru ca tu, tovarase Prim ar, ai incasat bani pe parcarile lui Ceausescu, pe roata..
33
4
CHITAC DAca nu ii dai afara pe astia 3, gasca lui Fagadau si Babu o sa te mai voteze curul. Ani Merla cu sotul patron la Oyl Depol firma cu profit 3 milioane de euro anual, a se verifica pe google firma, are nevoie sa ia salariu de la primarie. Sta acolo sa acopere din blaturile vechi. Fulvia una dintre cele mai corupte persoane din primarie si de Vanturache , un nenorocit spagar care a distrus orasul
67
5
La vremuri noi, tot noi!!!! Degeaba se schimba primarul, daca raman aceleasi mulitati pe pozitie!!!
66
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108