REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Aşa ceva… Vânturache vrea PUZ pentru AMPLASAREA unui CONTAINER medical COVID-19

Aşa ceva… Vânturache vrea PUZ pentru AMPLASAREA unui CONTAINER medical COVID-19

Replica API 29 iunie 2020 | 00:27 4090

În urmă cu doi ani, s-a deschis în zona ICIL un nou spital, denumit HEKA. Investiţia îi aparţine medicului Mohamed Zaher, clinica beneficiind şi de Unitate Primiri Urgenţe. În contextul pandemiei de coronavirus, medicul, prin societatea pe care o deţine, SC Diagnost SRL, a intenţionat să amplaseze un container pentru triajul pacienţilor infectaţi cu COVID. În acest sens, a cerut avizul primăriei, numai că a fost refuzat. Motivul: este necesară elaborarea și aprobarea unui Plan Urbanistic Zonal în condițiile Legii nr. 350/2001.

Este de neînţeles cum de arhitectul şef din cadrul Direcţiei de Urbanism, Radu Mihai Vânturache, "paraşutat" în Constanţa de către interese străine oraşului, a refuzat amplasarea cu caracter provizoriu a unui container medical pentru trierea pacienţilor cu COVID, când oraşul este plin de WC-uri împuţite, tonete mizerabile, de tot felul de dughene care reprezintă un adevărat atentat la sănătatea publică.

După cum sunt aprobate PUZ- urile în Constanţa- interese, cununii şi cumetrii- sigur acest spital va avea un container pentru trierea pacienţilor cu COVID...La anul şi la multi ani!

Spitalul, dat în folosinţă în 2018

Spitalul Heka Hospital a fost dat în folosinţă în 2018 şi dispune 24/7 de propriul serviciu de transport medical asistat (Serviciu de Ambulanță), autospecialele fiind echipate cu aparatură medicală de specialitate. De asemenea, în funcție de complexitatea cazului, ambulanța este trimisă la solicitare și cu un medic specialist de urgență.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cariera ta e pana in oktombrie, fraier consacrat. cauta-ti job. Cu NOUL PRIMAR, te asteapta IADUL, venitule de nicaieri. HABAR NU AI DE CONSTANTA!
2
0
Asta dupa fata se vede ca e purtator ilegal de creier.Niste retarzi care au ajuns in functii publice.Ne meritam soarta
6
1
Are privire ca ala care era la mediu....ce smecher am ajuns eu...acum vanturache sa deseneze ceva cu zabrele ca asta il asteapta. ...
8
1
asa este... eu am spus... asta-i stire falsa... verificati
1
1
Cineva scrie aici ca asa e regulamentul PUG - ZRA4 unde, ca sa construiesti trebuie sa faci PUZ. Ok, asa e. Dar spitalul HEKA oare cum s-a facut? E clar ca nu a facut PUZ, altfel acum nu mai vorbeam despre PUG - ZRA4. Hm?? Nu avem spitale, mai degraba avem nevoie sa facem spitale dar chiar cu incalcarea legii?
4
1
hai ca dupa privire ne dam seama de inteligenta
7
0
Inteleg ca domnii de la Heka au devenit victime .Cand incaseaza nejustificat mult peste preturile afisate ,cand nu intocmesc deconturi pentru serviciile medicale si elibereaza facturi laconice ...numai daca soliciti expres....cum se cheama ca sunt?
5
0
Privire de Gioconda
7
0
Sa-i solicite lui Murad, contaranul sau. De ce trebuie sa avem un arhitect din afara Constantei. Arhitectii locali nu mai avem?
6
3
Arabul sa se duca la arabii lui sa instaleze containere si sa construiasca spitate. Este nevoie de el in Afganistan, Siria, Irak, etc. Nu avem nevoie e el aici.
8
9
pt alte spete are oua, pt situatia de urgenta ioc...cat dureaza un puz?..pana atunci triaj mumu?
4
3
PUZ pentru ca asa prevede PUG-ul... verificati si voi regulamentul local de urbanism aferent PUG-ului... ZRA4
4
9
asta-i un cretin, o mameluc pus in functie de mafia psd sa distruga si ce-a mai ramas din orasul asta, sper sa dea socoteala
11
4
Un dobitoc fara coloana vertebrala. Cand Babu vrea, e mielesel. Altfel , dulau in primarie....
15
3
CHELIOSULE E JALE IN COMPOZITORILOR...BLOC LANGA BLOC, CASE, BLOCURI IAR, TOTUL E ALANDALA...FARA LOCURI DE PARCARE SI STRAZI NEASFALATATE
21
1
Proasta poula a mai fost la curul ma-tii!
12
3
autorizatie ? Cine nu da spaga nu primeste ! Stie tot mapamondul !
18
1
Autorizatie la stalpisori aveti?
22
1
Bine ca da autorizatii de construire pentru blocuri intre case
28
3
Daca omul nu poate mai mult. A fost tocilarul clasei, acum fustrarile lui se revarsa in oamenii de rand !
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212