REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Așa da PERFORMANȚĂ: PATRU dintr-o LOVITURĂ!

Așa da PERFORMANȚĂ: PATRU dintr-o LOVITURĂ!

Replica API 21 ianuarie 2021 | 00:34 4729

Şoferii din Constanţa nu mai ţin cont de faptul că există şi reguli atunci când vine vorba de trafic şi parcare. Nici bunul simţ nu prea este la el acasă atunci când aceştia îşi lasă maşinile pe câte două, trei sau chiar patru locuri de parcare, așa cum a făcut un „șmecher” în parcarea de la Vivo Mall. Păi ce, erau destule locuri libere, nu?

Chiar dacă centrul comercial Vivo dispune de foarte multe locuri de parcare, unii conducători auto devin extrem de iresponsabili încât ajung să își parcheze mașinile pe unde apucă sau cum vor ei. Acesta este şi cazul proprietarului unui autoturism marca BMW, care a parcat, zilele trecute, cu nonşalanţă pe patru locuri de parcare şi… a plecat în treaba lui.

Acest fapt nu poate să denote decât faptul că regulile de circulaţie nu sunt respectate, dar nici respectul conducătorilor auto faţă de semenii lor nu există. Sau, pur și simplu, pe unii constănțeni îi „doare în cot” dacă ceilalți au unde să-și parcheze mașina sau nu.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Madalina sa-i sugi pula lu' Despina
3
0
Ce-i ma cocalare, s-a umflat tarata in tine? Specimenul umanoid care a parcat cotetul acela si tu care-l pupi in cur meritati o bataie crunta! Doar asa se civilizeaza cacatii ca voi!
3
1
Nu va uitati si voi in oglinda cand comentati amaratilor? Comentati la masina care costa 10mii cand voi mergeti cu ratc si stati cate 3 4 5 in garsoniere si apartamente de 2 camere. Bogatii anonimi ce sunteti ca va curg balele
3
13
Camataru Despina mosu jegu infectia slugoiu pisatu latrau sa i tragem sus , si lui si lu copila aia a lui si mai vino Pe la bet George ca sa iti bagam in cur cum iti place tie
7
0
ridicat-i cazanul amendati-l zdravan si daca mai face confiscare si carcera
4
0
Poate era pafuit la nas Despina cand a parcat, v ati gandit la asta? Cremenalule!
5
0
O tigaie de masina...si un gunoi de om. Prea multa filosofie nu este.
8
0
Nu comentez nu merita un prost
6
0
Amendat de catre locala la cererea vivo
5
0
Bulangiu de despina
8
0
Pai a parcat asa ca sa sa sara in ochii ciutanelelor ...
6
0
Raspunde la telefon Maresale
3
1
Ce pretentii aveti ? E un mos de 70 de ani nu mai vede bine
9
0
Il doare in pla de pe ala cu Bmwu de ziarul vostru , nici nu stie sa citeasca..asa ca latrati de geaba pe aici daca nu ii rupe vrunu tabla de pe masina
12
2
Noi suntem prosti ca nu-i calcam in picioare pe imbecilii astia! Daca cineva ar fi trecut la propriu in picioare peste tigaia imbecilului s-ar fi calmat!
9
3
Nu vedeti ca e prost cu bmw?bouarii astia sarantoci ,ca si aia cu audi,cumpara niste tigai numai vopseaua le tine.N-au bani de service,motoarele sint varza,tablourile de bord arata ca bradul de craciun de alareme aprinse.Fac foamea,cumpara seminte si benzina de 20 lei si incurca traficul.Prostul trebuie sa arate ce incult necivilizat taran este,sa-l vada lumea!
18
0
de educatie e sport national in romania ...mai mult nu putem
15
0
Tacsu Bou si masa Waca
10
0
cretin cu bmw
10
0
E vopsita cu sprayul de nea Costica tinichigeru
17
0
Chipurile bogati pe aici, da bmw-ul e vechi si pentru ca a parcat aiurea trebuia ars dar nu va mai cacat atat pe voi !
7
5
PROSTAN CU...........bmw
16
1
cand vad poze din astea imi aduc aminte de saracia de oras unde inca mai stau uneori. Sincer decat o asemenea masina mai bine te urci in RATB macar acolo ai dovada ca ai bani pentru un bilet.
20
2
In parcarile centrelor comeciale nu sunt valabile regulile de circulatie? Si daca da cine trebuie sale aplice? Este simplu sa constatam ca semnele de circulatie sunt ignorate in mod voit de din ce in ce mai multi soferi. Asa am ajuns. Trist.
15
1
Octogenarul de Despina
35
2
Seria 6 astea vechi au ajuns datorita devalorizarii foarte mari aproape toate in mana unor cocalari saraci care le batjocoresc in toate felurile. Asta din poza n-are bani nici de o bara originala, nu mai vorbesc de faruri, a tiganit masina asta in ultimul hal. Taran obosit.
28
1
Pedofilul Despina
33
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108