REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
16.5° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

ASISTAŢII din HENRI COANDĂ aruncă GUNOIUL în curtea GĂRZII de COASTĂ

ASISTAŢII din HENRI COANDĂ aruncă GUNOIUL în curtea GĂRZII de COASTĂ

Replica API 4 septembrie 2020 | 15:01 2449

În plin secol al vitezei și al descoperirilor tehnologice, iată că în Constanța, oraș port la Marea Neagră, există cartiere unde gunoaiele apar parcă de nicăieri. Cu toate că locuitorii au la dispoziție o ghenă de gunoi la standarde europene, ei putând colecta deșeurile selectiv, aceștia preferă să își arunce resturile menajere oriunde numai în locurile special amenajate nu. Iar dacă s-ar limita doar la zona locuită de ei, poate că nu ar fi atât de deranjanți, însă de la un timp aceștia aruncă gunoaiele în curtea Gărzii de Coastă, instituție cu care se învecinează cartierul Henri Coandă.

Curtea Gărzii de Coastă a devenit o veritabilă groapă de gunoi pentru unii locuitori din Henri Coandă, aceștia aruncând peste gard tot felul de gunoaie, de la sticle de plastic până la resturi menajere. Angajații instituției se plâng că, nu de puține ori, gunoaiele au ajuns pe aleile curate sau pe mașinile instituției. ”Ne-am săturat de nesimțirea unora din Henri Coandă. Aruncă cu tot felul de gunoaie, sticle, mizerie, tot ce le vine la mână. Nu avem cui să ne plângem pentru că nu au ce să le facă.” a declarat pentru ziarul Replica, un angajat al Gărzii de Coastă.

”Nu imi las copilul să se joace afară de frică să nu se îmbolnăvească”

Nu numai Garda de Coastă este nemulțumită de comportamentul celor din Henri Coandă ci și cei care locuiesc în apropiere. Astfel, unii părinți, îngrijorați de starea de sănătate a copiilor lor, au recurs la măsuri care ar putea părea exagerate ” nu îmi mai las copilul la joacă de frică să nu se îmbolnăvească de cine știe ce boală din cauza gunoaielor” a declarat pentru Replica, un tată nemulțumit de lipsa de educație a celor care aruncă gunoaiele pe unde apucă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai Grig tu freci plwa deci nu platesti impozit . O faci pe gratis , din placere...
0
0
Garda de coasta sa-si monteze camere de supraveghere. Fagabou nu este in stare.
4
0
sunt camerele Fagadau?ai zis ca pui camere si pe strazile de langa ei, sa vezi ce fac..cat ii mai tii acolo?la Palas cu HC..
9
0
https: evz.ro dna-acuza-martorii-minciniosi-de-unde-a-aparut-imprumutul-de-1.5-milioane-de-euro.html Gigi hai ca incepi sa te arzi.
2
0
Si tot consiliul care a aprobat sa aduca tiganii in tomis nord
10
0
trantori in ambele parti ale gardului. paraziti ce traiesc din banii publici, unii frecand menta prin popota, ceilalti frecand-o la barbut, remi si alte furtisaguri. toate secaturile astea, luate la un loc, isi duc traiul din banii platitorilor de taxe.
10
2
pai daca locuitorii au vazut atatea gunoaie de oameni care freaca sula pe bani multi in curtea aia , s-au gandit ca este vreun loc de depozitare...
5
2
Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti!
8
1
Ce se vede in aceste imagini ,este incomparabil cu ce se intampla in piata TOMIS III,intre marketul MEGA IMAGE si Biserica catolica,unde se aduna cersetorii,care arunca dupa bunul plac,toate gunoaiele,isi fac nevoile prin spatele masinilor parcate.Ii puteti vedea zilnic de la ora 7,30 la 18,in acest loc. Iti este sila cand treci pe acolo,mirosul pestilential se simte de la distanta. Sunt mascati de o masina veche ruginita ,folosita de un pietar ca magazie de marfa . Mai degraba am numi piata Tomis III,in piata WUHAN III.
7
0
sunt votantii mei cei mai fideli
6
1
Ma mir ca nu si le tin in brate seara in pat!
0
1
Si voi de la Garda de Coasta,sunteti contra lui Chitac.Chitac este de vina ca cei de H.Coanda va arunca gunoi.Voi de la Garda de Coasta sunteti salariati ai statului,adica sunteti bugetari,platiti din taxe si impozits a locuitorilor din Constsnta.Locotenente,mai putina politica.
4
4
Bai ziarul Replica-Chitac! De ce mintiti oamenii? Ce fel de presa sunteti? Presa pres! De carton, ca amiralul vostru. Pozele nu sunt din curtea unitatii. La noi in curte nu sunt gunoaie de genul prezentate in articol. Sunt gunoaie cu grade, cum este si cazul amiralului de doi bani pe care-l pupati in dos. Asteptam de la voi, articole obiective si corecte. O zi buna!
6
10
Sa.i mute!!!!! Ne.am saturat si nu mai suportam mizeria, hotia, talhariile....toate petrecandu.se intr.un oras european, intr.o zona centrala a orasului. Nu mai zic de cei care vand tigari si alte nenorociri! Sa vina Mazare sa stea cu ei....ca asta il caracterizeaza si pe el.....nu la puscarie in conditii speciale.
13
0
unde sa arunce gunoiul? pana la casa lui fagabou e cale lunga.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389