REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ASISTAȚII SOCIAL din HENRI COANDĂ ar putea rămâne fără case din cauza LIMUZINELOR de la scară!

ASISTAȚII SOCIAL din HENRI COANDĂ ar putea rămâne fără case din cauza LIMUZINELOR de la scară!

Replica API 26 februarie 2020 | 13:05 603

Ajutoarele sociale sub forma venitului minim garantat, alocației pentru susținerea familiei și ajutorului de încălzire se acordă persoanelor singure sau familiilor care au venituri mici. Cartierul Henri Coandă din Constanţa a fost creat de fostul primar Radu Mazăre pentru persoanele care reprezentau cazuri sociale, care nu aveau venituri sau nu aveau unde locui. Iată că, dintr-un cartier al persoanelor nevoiaşe, acesta a devenit o “vitrină” pentru etalarea ”cailor putere”.

Chiriile pentru locuinţele din cartierul Henri Coandă sunt foarte mici, tocmai pentru că mulţi dintre cei care locuiesc în ele trăiesc la limita subzistenţei, cea mai mare chirie plătită fiind 120 de lei, iar cea mai mică 30 de lei.

Totuşi, se pare că unii dintre locuitori nu au fost prea sinceri în privinţa veniturilor pe care le obţin, altfel nu se explică limuzinele aflate în parcări.

Marţi, 25 februarie, parcările aferente cartierului Henri Coandă erau populate de maşini precum Audi A6, Mercedes, Ford Ranger, Subaru Forester, Land Rover, care pot ajunge şi la câteva zeci de mii de euro.

Afişarea ostentativă a acestei bogăţii a atras atenţia şi autorităţilor care au demarat un control printre chiriaşi, cei găsiţi în neregulă urmând a fi daţi afară din locuinţele sociale.

“Controalele au început de acum o lună, din cauza reclamaţiilor că unii dintre locatari nu stau în locuinţă, sau că subînchiriază, dar şi din cauza maşinilor afişate de aceştia. Controalele se fac dimineaţă, împreună cu Poliţia Locală, şi sunt aproape pe terminate.

S-au descoperit foarte multe nereguli, care vor fi comunicate după ce se va termina această operaţiune” a declarat pentru ziarul Replica, Florin Gheorghe, directorul RAEDPP.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru Dani, invata sa scrii corect analfaboos!!! Te simti cu musca pe caciula??? Cartierul acela era pentru oameni cu nevoi !! Sa doarma in limuzine,nu pe banii constantenilor!!!
0
0
Dar vati antresat ale cui sunt masinile alea asta anseamna daca cineva ati vine an vizita cu o masina de lux neaparat e masina lui ..hai sa fim seriosi exagerati prea mult prima oara anteresativa acui e dupa dati verdictulpoate era patronul unei angajat ..reporteri cei mai draguti oameni sunteti rablele dracu va dau muie de reporteri
0
1
Bine le face
2
0
Cat mai costa sexul oral la ma ta?
1
1
Desfiintati locali de la Cernavoda,ca si asa nu deranjaza,ei la tura de noapte de la ora 23 la 04 si in wekeend dupa amiaza cand nu lucreaza primaria dorm acasa,se poate verifica daca se vrea!Comandasu stie!La verdeturi cu ei!
3
0
Din toate pozele astea ce mai scumpa masina e, probabil acel A6 2012-2016, care nu face mai mult de 12-13000 de Euro. Da, ele pot ajunge si la " cateva zeci de mii de euro", dar luate de noi, acesta nefiind cazul locuitorilor acelui cartier, care sigur isi iau niste cazane obosite cu 400000km.
1
1
Controale de unde au masini, venituri zero, confiscate. Asta daca am avea cu cine sa le confiste dar cu nepotismele de la birouri nu prea merge. Cand vre odata facem curatenie si in tara asta sa nu mai platim ilegalitatile altora si somnul celor de prin birouri? Mai e cineva treaz in tara asta? Nu degeaba incepe cu desteapta-te romane. Neam de indiferenti
3
2
toti proxenetii si toate curvele stau acolo.asistati sociali...la puscarie cu jegurile societatii
6
0
Upppsssss... Problem la paradis..... Cioropinele sa aiba belea????? Nu cred..... Dar, poate isi face mila cineva si da foc la cotele alea.. Bineinteles cu zburatoarele la interior....
15
0
Asistatii sociali, hotii si puturosii sunt in exclusivitate electoratul PSD, deci onor primarele Fagabou nu va face nimic.
17
3
In Palas, la cap de linie 48. Vand tigari in piete stau moca pe banii nostri. Toti primarii bulangii psdisti se injosesc la voturile milogilor,ca si eu sunt milogi,nu au coloana vertebrala sa convinga romanii ca nu au cu ce sa ii convinga. DACA le dai plosnitele case,caldura si 500mil, te voteaza.Huo!
17
0
Ce mare greutate este sa vezi cine sunt proprietarii acestor masini,.Un asistat social nusi poate permite nici o bicicleta,dar o masina,indiferent ca e noua sau la mana douoa.Cred ca cei pusi sa controleze aspectul,se fac ca nu observa nimic.Pai noi ii platim cheltuielile si el jubileaza,iti rade in nas,mare smecher,asa iam invatat ca toti puturosii sa beneficieze de niste sume necuvenite,facand concurenta cu un pensionar ce a muncit 25 de ani.HALAL DREPTATE,AUTORITATI TREZITIVA LA REALITATE.
16
1
de unde au domnu primar angajatii bugetari bani de masini de lux?asta va va trage mult in jos la alegeri.
7
4
Camionete le gri sunt de la firme, una este de la Vesta.
5
1
In alea de jos sunt oameni ok fagadau nu a mai bagat tigani jos a invatat lectia de sus
1
4
Eu iasi interzice pe ce-i cu Loganele lor lesinate sa mai circule pe sosele. Pai cum adica, vi tu lansat cu opelul si iti sta in fata un amarat de Logan???
8
10
baga la cap, daca esti asistat social cu adevarat, nu-ti permiti nici logan la mana a doua! alea erau doar niste exemple!
14
4
in afara de Fordul camioneta - poate este sofer la vreo firma restul sunt gunoiae casate aduse de la dezmembrari .
10
15
Cat este Fagadau sau alt primar PSD la putere nu le face nimeni nimic astora care i-au votat,astea sunt doar texte de genul:"bai baieti fiti atenti ce faceti la alegerile locale pt.ca daca va pune dracu sa votati pe altcineva nu va vad bine".
18
4
Astia de la PSD ne cred prosti. Agita putin apele prin HC pentru a le reaminti celor de acolo cine e stapanul, sa nu uite ce trebuie sa voteze la alegeri!!! Chiar credeti ca i intereseaza in mod real ce se intampla acolo? Daca i interesa, puteau lua masuri pana acum, nu la final de mandat!!! Nu mai reusiti sa ne mai prostiti bai PSD istilor, nici macar aia din HC nu va mai vor! Va dati seama cat de mult ati decazut?
25
3
Toate ciorile borate sunt "asistate social".
25
4
Fira ti ai dracului de stat de criminali ati promovat toate lepadaturile sa va voteze ,alte lepadaturi si ati dus tara in haos ! Toate lepadaturile treb cercetate si astia si cei din parlam si guvern timp de 30 de ani v ati batut joc de popor!
25
0
Daca ati inceput cu asistatii social falsi e foarte bine dar nu ati vrea sa continuati si cu aia care au masini de lux si sunt bugetari?Haide ti sa facem cutat ca lumea daca ne apucam.In germania ca eX.daca iti iei masina de 100000 euro a.doua zi e fiscul la usa La.noi ANAF amendeaza babe care vand rosii din gradina in fata.portii.
38
3
Ce invidiosi
5
19
O spaga si telefonu' si te rezolva baronu',daca vrei,sa stii ca pot sa i transform pe toti in vot si acolo unde i loc bag in casa si in bloc tot ce vine cu noroc,maine stau ca asociat cu un Mercedes parcat doar am casa de astistat!v ati jucat cu statul? bate-v-ar cacatul!
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108