REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Asistații social trebuie să MUNCEASCĂ în folosul COMUNITĂȚII

Asistații social trebuie să MUNCEASCĂ în folosul COMUNITĂȚII

Replica API 20 martie 2021 | 23:53 2194

Spațiul verde din Constanța este diversificat și are o suprafață mare care se poate extinde sau restrânge în funcție de fondurile bugetare, însă prin Ccontractele de prestări servicii nu se poate acoperi toată suprafață de spațiu verde existentă. Motivat de insuficiența resurselor materiale, aceste lucrări pot fi executate și de beneficiarii legii 416/2001. Așa că, primăria a stabilit planul de lucrări pentru aceștia, plan ce va fi votat în ședința de consiliu din 26 martie.

Consilierii locali municipali vor aproba, în ședința din 26 martie, planul de acțiuni sau de lucrări de interes local pentru repartizarea orelor de muncă pentru beneficiarii Legii 416/2001, privind venitul minim garantat

Ce lucrări vor executa asistații sociali

Tăierea vegetației în Poarta 6 și strada Roterdam, curățat teren frunze și crengi în zona Poarta 6, strada Roterdam, cartier Henri Coandă, Baba Novac și zona Lake View și Petrom, de pe Mamaia, colectat, încărcat și transport resturi vegetale la marginea zonei de lucru, scos frunze uscate din gard viu, borduri, chenare în perimetrul creșelor și grădinițelor, dar și la intrare în stațiunea Mamaia, degajat teren de corpuri străine în Mamaia, perimetrul creșelor, grădinițelor, intrare oraș dinspre Ovidiu, bdul Mamaia, salubrizat suprafețe, intrările în praș, curățat manual vegetație ierboasă cu sapa, campania Curățrăm Constanța Noastră, în zona Poarta 6 și strada Roterdam, îndepăratrea nisipipului adus de vânt pe faleza din Mamaia etc.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
arbeit macht frei!!! atunci cand de munca nu se va gasi numai cu spaga. Vezi, asta e diferenta dintre tine Antonescule care ai tradat legiunea, le ai dat nemtilor ce voiau grane si petrol si ai bagar Romania intr un razboi inutil si noi legionarii care am cerut Ardealul de Nord inapoi.
0
0
arbeit macht frei!!!
8
0
chiar ca e mare CONFUZIE in capul tau.dupa cum te exprimi, esti un vasnic locatar din Henri Coanda.la munca putorilor!!!!.stati ca trantori, spargeti seminte su va plangeti de "frezoane".HUOOOOO LIPITORILOR
12
4
sunt acordati niste bani numiti ajutoare sociale unor oameni care sunt obligati sa execute niste munci.,asta in timp ce sunt stigmatizati pt acest asazis ajutor.asta in conditiile in care se dau o multime de bani fara a se primi ceva in schimb..a se vedea, alocatiile, corn , lapte, transport gratuit, ,, lemne, ajutor incalzire, sporuri haioase la salarii si pensii.subventii, rabla ....Parca toata frustrarea unora care vad pensionari regesti la 40 ani se indrepta spre acesti nefericiti pe care i ar vrea lucrand in ocne,
7
15
Foarte bine ,eu nu am primit nimic gratis, fara munca in toata viata mea ! Mai ales ca sunt uni cat muntele care freaca berbunca !
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212