REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° ConstanÈ›a Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.6° ConstanÈ›a Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Asistent medical, fost concurent la 'Chefi la cuţite', arestat pentru agresiune sexuală

Asistent medical, fost concurent la 'Chefi la cuţite', arestat pentru agresiune sexuală

A.F. 7 decembrie 2022 | 19:29 1376

Un fost concurent al emisiunii „Chefi la cuÅ£ite“, asistent medical ÅŸi maseor la Spitalul de recuperare Băile Felix, a fost arestat la Oradea pentru agresiune sexuală în formă continuată.

Costel Mircea Bratosin

Asistent medical balneofizioterapeut de la Departamentul Masaj al Spitalului Clinic de Recuperare din Băile Felix, Costel Mircea Bratosin a ajuns în anchetă după mai multe reclamaÅ£ii făcute de pacientele spitalului, care susÅ£iuneau că bărbatul le-ar fi atins în zone nepotrivite în timpul unor proceduri, anunță adevarul.ro.

Potrivit unor surse judiciare, Bratosin ar fi încercat să se apere susÅ£inând că a fi atins din greÅŸeală părÅ£ile intime ale pacientelor sale deoarece are probleme de vederea.

De altfel, el a absolvit un liceu special pentru tineri cu deficienţe de vedere şi şi-a obţinut diploma de asistent medical la Liceul tehnologic Special Regina Elisabeta din Bucureşti, tot o unitate şcolară destinată persoanelor cu probleme de vedere.

Însă numărul situaÅ£iilor în care s-a întâmplat acest lucru este mult prea mare, după cum au arătat anchetatorii, care au identificat cinci victime, asupra cărora maseurul e acuzat că a comis 16 acte materiale de agresiune sexuală, citează stiripesurse.ro.

Costel Mircea Bratosin a fost reÅ£inut, deci, luni, 5 decembrie, pentru 24 ore, iar marÅ£i a fost prezentat în faÅ£a judecătorului de drepturi ÅŸi libertăţi de la Judecătoria locală, cu propunerea de arestare preventivă, propunere care a fost admisă pentru o perioadă de 30 zile, dar pe care bărbatul o poate contesta, încă, la Tribunalul Bihor.

Costel Mircea Bratosin este cunoscut în Oradea. În 2019, el a concurat la emisiunea "Chefi la cuÅ£ite", unde a fost primul concurent albinos, o condiÅ£ie genetică extrem de rară care afectează pigmentul, astfel încât pielea ÅŸi părul sunt albe, iar ochii sunt foarte sensibili la lumină.

Bratosin este, de asemenea, preÅŸedintele organizaÅ£iei locale a AsociaÅ£iei „Ridică-te ÅŸi Umblă“, care are ca scop sprijinirea persoanelor cu deficienÅ£e locomotorii, cu deficienÅ£e de vedere ÅŸi hipoacuzice.

Totodată, el este student în anul lll la Jurnalism, ÅŸi are o emisiune proprie, „Lumea În Obiectiv“, care poate fi urmărită online, pe YouTube.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272