REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Asociația Elevilor din Constanța: „Guvernul minte! Asociațiile de elevi nu au fost chemate la discuții!”

Asociația Elevilor din Constanța: „Guvernul minte! Asociațiile de elevi nu au fost chemate la discuții!”

Victor ROTARU 24 mai 2023 | 00:00 1265

Asociația Elevilor din Constanța (AEC), Asociația Elevilor din București și Ilfov (AEBI), Asociația Elevilor din Bacău (AEBc), Asociația Elevilor din Maramureș (AEM) și Asociația Elevilor din Timiș (AETM) condamnă minciunile Guvernului cu privire la invitarea asociațiilor de elevi la o întâlnire astăzi, acestea nefiind invitate. 

Asociatia Elevilor din Constanta: „Guvernul minte! Asociatiile de elevi nu au fost chemate la discutii!”

„Marți, 23 mai a.c., Guvernul a publicat în agendă, afirmând că la ora 11:00 se vor desfășura consultări cu reprezentanții asociațiilor de părinți și de elevi, în contextul grevei generale din învățământ. Asociațiile de elevi din țară nu au fost invitate la consultări, Guvernul mințind astfel în agenda sa de astăzi. 

Considerăm că această minciună vine în scopul de a denatura opinia publică cu privire la grevă, lucru încercat de Guvern în mod repetat în ultimele zile. Guvernanții își doresc să se folosească de copii, sub pretextul examenelor naționale, pentru a antagoniza greviștii și a duce la oprirea grevei.

Ne exprimăm în continuare susținerea necondiționată față de grevă, considerând-o complet necesară. Ne bucurăm că profesorii noștri au pus în final piciorul în prag și că nu se mai lasă batjocoriți de Guvern. Considerăm oferta propusă la negocieri de către Guvern una penibilă și salutăm decizia profesorilor de a nu o accepta.

Suntem solidari cu profesorii noștri și îi încurajăm să nu oprească greva până când nu vor primi un răspuns la toate solicitările lor. Ne dorim profesori bine plătiți, care pot trăi decent din salariul lor. Manipularea exercitată de Guvern trebuie oprită de urgență, pentru că nu profesorii greviști sunt problema, ci Guvernul!

Solicităm Guvernului să oprească manipularea cu privire la grevă!”, au transmis reprezentanții Asociației Elevilor din Constanța. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici o noutate, toate guvernele mint cu privire la aproape orice aproape tot timpul; niste mincinosi si niste infractori; dar este bine sa se faca observatia asta de cate ori ne minte un guvern pentru ca asta se face mult prea rar
4
0
Ei nu înțeleg decat "tastatura" si "game"-urile caci nu știu sa gândească (vezi si "par-a-l-i-mentarii")!!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212