REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
14.2° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Asociația Managerilor de Muzee, acuzații la adresa CJ în ceea ce-l privește pe Colesniuc

Asociația Managerilor de Muzee, acuzații la adresa CJ în ceea ce-l privește pe Colesniuc

Replica API 8 iulie 2020 | 20:55 1803

Sorin Marcel Colesniuc conduce MINAC din anul 2018. Acesta a coordonat și inițiat o serie de proiecte culturale și științifice de prestigiu de nivel național și internațional. Este autorul mai multor volume și studii științifice, iar valoarea lui morală și profesională a fost recunoscută prin acordarea de premii și distincții din partea unor entități ca: Ministerul Apărării Naționale, Ministerul de Interne, Ministerul Educației etc. A primit titlul de „Cetățean de onoare“ al comuna Trușești, jud. Botoșani (2015); a fost declarat „Omul Zilei“ de ziarul „Jurnalul național“ (24 august 2011) și „Omul Anului“ de ziarul „Mangalia News“ (2016); a primit premiul de excelență „Zece oameni de valoare pentru Constanța“ (2019). „Pe cale de consecință, solicităm celor care au contribuit la crearea acestui conflict să-și reconsidere poziția asupra acestei situații, pentru că ceea ce s-a întâmplat este un act nedrept și totodată injust față de un om și de un profesionist, așa cum a dovedit că este domnul cercetător științific dr. Sorin Marcel Colesniuc, directorul general al Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța” a mai adăugat Asociația Managerilor din Muzee.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un tradator,i si ia bucatica siiiiii fuge
1
1
Asta se milogea de Iorgus sa ii dea casa si dupa aia l a tradat. A venit din fundu moldovei cu chilotii rupti in cur si la angajat Georgescu de mila la muzeu unde a sapat o pe Tatiana Odobescu sa ii ia locul ca el e vezi doamnbe mare pesedist convins. Nu a muncit deloc pana la 30 de ani a trait pe spinarea nevestei care i a dat cu flit cand nu a mai putut sa ii rabde escapadele nocturne
1
1
Asta-i un impostor si plagiator ordinar. Ca mai toti arheologii freaca menta prin orase, gasesc cate o piatra si dau fuga la compendiile scrise de Parvan sa o incadreze. Ei nu stiu de provenienta pietrelor dar au lege de latfel bine venita dar se folosesc abuziv de ea. Daca-i cauti de la 12 ori sunt beti ori la somnic.
3
0
Curului. Vedeti-va de mandat
5
1
Pai domnul acesta Colesniuc are mai multa vacanta decat are Iorga Palaz scoala! Cin ajunge sa evalueze intelectualii din tara asta. Petrov oare stie de situatia asta?
2
3
Cand Primarul de la Ovidiu a distrus izvoarele si apeductul care duceau apa in Portul Tomis, unde era Asociatia! In continuare se constrieste pe adectuct.
5
0
Unde era asociatia cand se distrugeau monumentele aici; ce premii stiintifice aveti dle, ca de astea de tabloide nu e nimeni interesat sa le ia in calcul; ce autoritate stiintifica academica va recomanda, ca stie toata lumea ca sunteti activist psd. Ce opera aveti, in afara de ridicolul celor postate ce starnesc rasul? Nu suntem toti tampiti!
9
2
Asa politic ai vrut sa o pui si pe Nicoleta Bercaru director la Teodor Burada. Ar trebui sa iti dai demisia Tutuianu.sper sa scapam de tine pe 27 septembrie. Ati distrus cultura in orasul asta. Numeste un om de cultura la centru cultural.
14
2
Liberalilor,in care ne-am pus sperante ii faceti jocul lui Palaz?Feriti-va de el ca de un sarpe veninos
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212