REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Asociația RESTO, întâlnire de lucru la BUCUREȘTI

Asociația RESTO, întâlnire de lucru la BUCUREȘTI

Replica API 28 aprilie 2021 | 22:34 1887

Delegatia RESTO s-a intalnit, la Bucuresti, cu Paul Ene, marți, 27 aprilie, Secretarul de Stat responsabil de turism in Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului.

Egevit Aslan, Presedinte :"Am abordat temele legate de Sezonul Litoral 2021, situatia plajelor si a activitatilor comerciale ce pot fi desfasurate in acest an pe plajele noi, problemele legate de administrarea masurilor de sprijin M2 si M3, precum si a Schemei de ajutor care va compensa 20% din pierderea anului 2020, comparativ cu 2019.

Am agreat ca va fi modificata legislatia privind Organizatiile de Management de Destinatie, astfel incat operatorii privati sa aiba cu adevarat un cuvant important de spus in administrarea Taxelor de turism pe care ei le platesc"

Corina Martin : "O intalnire in care am fost placut surprinsi de deschiderea fata de dialog si fata de interesele si drepturile antreprenorilor. Totusi, am cerut explicatii privind declaratia facuta saptamana trecuta de dl Ene, precum ca masca va fi obligatorie pe plaja si in apa. Ni s-a motivat ca declaratia nu a fost corect preluata si ca, de fapt, sensul nu a fost acesta.

Am informat ca am incheiat Sezonul 2020 fara nici un focar de infectie Covid care sa fie legat de turism pe Litoral si fara nici macar un singur caz de toxinfectie alimentara, iar acest aspect a dovedit din plin ca operatorii din turism de pe Litoral au implementat si respectat din plin masurile de siguranta necesare.

De aceea, am cerut si am primit asigurari ca Ministrul Nasui si Secretarul de Stat Ene vor promova in spatiul public, vacantele in Romania si turismul romanesc, asa cum este si firesc!

Industria turismului din Romania are nevoie de sprijin si de sustinere acum, si consideram imperios necesar sa reformam radical legislatia incoerenta si rigida care distruge si loveste turismul Romaniei"

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O informatoare ordinara.amanta la toti
0
0
cineo tine nene pastan spate ca na facut nimic turistic la viata ei, numa polarisu bagan ea resurse, in rest numa vrajeala
4
1
Tanti Ursul Martin, tu esti de pe Marte? Nu porti masca? Aaa vrei sa ne arati cat esti de frumoasa.Am inteles. Da, nu arati rau la varsta matale... chiar imi place . Hehe. Dar chiar si asa , nu te as babardi fara masca. Haha
2
0
Tomiris se zbate ca pestele pe uscat.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272