REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Asociatul unic al societăţii Live Sony din Medgidia cere revizuirea dosarului

Asociatul unic al societăţii Live Sony din Medgidia cere revizuirea dosarului

Replica API 22 aprilie 2015 | 00:00 314

Trimis în judecată de DNA,

Trimis în judecată de DNA,

Marian Răzvan Clinciu, condamnat la 8 ani de închisoare, a cerut revizuirea dosarului penal, cerere ce a fost înregistrată la Tribunalul Constanţa, pe data de 20 aprilie anul curent. Termenul de judecată a fost stabilit pentru 11 mai. Acesta a fost prins la finele anului 2014 de către oamenii legii şi încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Reamintim că procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Constanţa au dispus trimiterea în judecată a mai multor inculpaţi, în septembrie 2013. Este vorba despre Lilliana Andrei, fostă Moldovan, asociat unic şi administrator al S.C. Atlas Lil 2008 S.R.L. Cuza Vodă, în sarcina căreia s-au reţinut următoarele infracţiuni: evaziune fiscală, în modalitatea omisiunii evidenţierii în actele contabile a operaţiunilor comerciale efectuate şi a veniturilor realizate, evaziune fiscală, în modalitatea sustragerii de la efectuarea verificărilor financiar - fiscale prin nedeclararea, declararea fictivă ori declararea inexactă cu privire la sediile principale sau secundare ale persoanelor verificate.

Pe listă apare şi Clinciu Marian Răzvan, asociat unic şi administrator al S.C. Live Sony Vision S.R.L. Medgidia, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de evaziune fiscală, în modalitatea evidenţierii în actele contabile a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive, Clinciu Giorgian, asociat unic şi administrator al S.C. Ideal Agro S.R.L. Cernavodă şi Ciutacu Vasile, asociat unic şi administrator al S.C. Dolce Expres S.R.L. Medgidia, în sarcina cărora s-a reţinut complicitate la infracţiunea de evaziune fiscală, în modalitatea evidenţierii în actele contabile a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive.

Toţi au fost condamnaţi la închisoare, fiind prinşi şi încarceraţi la finele anului 2014. Însă, Clinciu a depus apel şi, pe 27 martie anul curent, Curtea de Apel Constanţa i l-a respins, majorându-i pedeapsa la 8 ani.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272