REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
21.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Asta-i TARE! O SOACRĂ a cerut ORDIN de PROTECTIE pe numele NURORII

Asta-i TARE! O SOACRĂ a cerut ORDIN de PROTECTIE pe numele NURORII

Replica API 26 august 2020 | 23:31 2499

Emiterea unui ordin de protecție a devenit o acțiune din ce în ce mai ”populară” în rândul cetățenilor, pentru mulți dintre ei venind ca un colac de salvare. Însă, iată că sunt și plângeri de acest gen care nu se probează. Acesta este și cazul unei vârstnice de la malul mării care, prin această metodă, a încercat să-și țină nora la distanță.

O femeie în vârstă de 70 de ani, din Constanța, a depus, în instanță, o cerere de emitere a unui ordin de protecție pe numele nurorii sale, cu mențiunea ca aceasta să fie ținută la distanță, adică la 200 de metri de locuința sa. La ședința de judecată s-a prezentat pârâta, alături de soț, adică de fiul reclamantei. Aceasta a relatat: ”Pe data de 14 sau 16 august, împreună cu soțul meu, am fost la casa soacrei mele, chemați fiind de cumantul soțului care locuiește în aceeași casă cu fratele soțului și cu concubina. Aceștia doi din urmă nu se înțeleg cu soțul meu. Soțul meu era în cameră cu mama lui, discutau. Aceasta fiind bătrână, vorbește pe un ton ridicat. Concubina fratelui soțului era pe hol și a crezut că se ceartă, l-a anunțat pe fratele soțului că o bate pe mama lui. Eu eram la poartă cu copiii și cu cumnatul soțului și am intrat să vedem ce se întâmplă. S-au luat la bătaie, eu am fost agresată de concubina fratelui soțului, am și certificat medico legal, am fost înjurată și jignită de mama soacră. Eu nu m-am dus cu scandal”, a spus pârâta.

La interpelarea instanței, nora a arătat că a intrat în curte, fiind invitați de către cumnatul său. ”Așa procedeză așa mereu, mă acuză că circul fără permis, deși am permis, așa procedează nu numai cu mine ci cu toți copiii ei”, a mai spus nora.

Instanța i-a respins cererea vârstnicei

Pârâta nu s-a prezentat la instanță și nu a depus înscrisuri, astfel că instanța a apreciat, din analiza cererii formulate de către reclamantă, că aceasta nu excelează deloc prin rigoare ci se mărginește la indicarea la modul general că pârâta obișnuiește să vină la locuința reclamantei unde în mod repetat face scandal, fără a indica în mod concret împrejurarea din care reiese în mod indubitabil starea de pericol pentru integritatea fizică sau psihică a reclamantei. Prin urmare, i-a fost respinsă cererea.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E cumva masa lui Fagadau? La alegerile care urmeaza, oare cate buletine de vot va introduce in urna ??? Sigur le are deja printate si stampilate !!!
1
0
e mama lui necoita,viitoarea nora e diana
0
1
ziaristii pluiii!!!!l
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369