REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Ăştia-s ŞOFERII cu FIGURI din Constanţa! VIDEO

Ăştia-s ŞOFERII cu FIGURI din Constanţa! VIDEO

Replica API 14 noiembrie 2020 | 23:46 12630

Prin traficul din Constanţa se perindă tot felul de şoferi care mai de care mai “experimentaţi” şi care se consideră stăpânii şoselelor. De data aceasta, în vizor este luat un şofer care, aflat la volanul unei maşini scumpe, s-a gândit să facă economie de timp sau de combustibil şi să întoarcă pe linia dublă continua de pe varianta Constanţei.

A blocat traficul şi a întors pe linia dublă continuă

Un şofer constănţean a fost surprins, în urmă cu două zile, în timp ce se deplasa pe bulevardul Aurel Vlaicu, când, la un moment dat, a oprit brusc pe a doua bandă pentru a întoarce. Dar nu orice întoarcere, ci una de “profesionist” care sfidează toate regulile de circulaţie. Şoferul a efectuat această manevră pe linia dublă continuă, pe bulevardul Aurel Vlaicu, acolo unde există o mulţime de sensuri giratorii care permit efectuarea acestei manevre.

Bineînţeles că şoferul a ignorat aglomeraţia din trafic, pe care l-a şi blocat în timp ce aştepta ca benzile de circulaţie din sens opus să se elibereze pentru a-şi putea continua drumul. Întâmplarea a fost surprinsă de un alt conducător auto care a filmat întreaga scenă, fiind, pe bună dreptate, deranjat de gestul colegului său de trafic.

Ce riscă acum şoferul

Potrivit codului rutier în vigoare, schimbarea direcției de mers prin viraj spre stânga, dacă prin aceasta se încalcă marcajul longitudinal continuu care separă sensurile de circulație se pedepseşte prin aplicarea a 6 puncte de penalizare. În plus, sunt aplicate între 9 şi 20 de puncte amendă, ceea ce înseamnă că şoferul riscă să scoată din buzunar până la 2.900 de lei.

VIDEO

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din cauza la camicaze ca tine mor oameni nevinovati.
0
0
Gigi Chiru ar trebui sa plateasca zilnic amenda asta. Cum face stanga la el acasa cand vine dinspre Constanta???,
0
0
O manevra ghiolbaneasca evident dar cati dintre comentaci nu au facut la fel cel putin o data in viata?!
9
2
SE DUCEA SI EL SA O LASE PE NEVASTA SA LA MUNCA PE CENTURA
4
2
Terminati ma cu opelurile voastre de cacat
9
4
Suggii pulla.
5
6
Emi,sa mi sugi pula!
1
10
Un demers corect si bun de urmat pentru cel care a filmat. Cei care nu respecta legea trebuie aspru sanctionati. Multumim Replica pentru postare. Prin asta ajutam politia sa faca dreptate si sa devenim mai buni.
14
4
O mizerie de aericol...cea mai mare descoperire a romanului telefonul cu camera
5
10
Pentru toti bolnavii la creier care nu se axeaza pe pericolul creat de acest sobolan imputit si comenteaza aiurea va trebuie un transplant de creier de la bou! Sunteti comuni ca rasa IDIOTILOR!
7
4
Daca voi considerati Audi A6 2008-2011 , care mai mult de 10000 Euro nu costa, si asta cu motorizarea de top si full option, masina scumpa, atunci cand vedeti un Rolls Royce probabil ziceti ca l-au adus extraterestii. Bine, acum ce pretentii poti sa ai de la un articol scris pentru agramatii din comentarii.
6
4
mai terminati prostii dracu cu Opel.. a-ti ramas blocati cu Opel. cred ca o ardeti pe autobuz de nu mai stiti la ce statie sa coborati dar bateti apa in piua cu Opel,opel
9
5
Pe sofer il cheama Paul. Are.nr de tel. 0725215777.
11
4
Si ce mare bravura ai facut ca ai filmat? Ca sa iasa un articol de toata jena..!
6
18
ceva ciutan care vinde droguri, ca un om normal n-ar face asta.
7
2
Spui opel, tragi apa. Mai bine iti iei un audi 80 decat un opel insigna de exemplu
9
17
pieton dupa o isprava de genu.la noi scriu ziarele si devii vedeta.asta spune tot despre ce am devenit noi ca natie.nu toti dar majoritatea sunt certati cu igiena,rusine nu mai au,empatie zero,golaneala tupeu puturosi si smecheri prosti.
12
6
Se numeste spirit civic, la noi se numeste turnatorie, sifoneala
28
7
Cine, eu? Eu am opel. Merge foarte bine. Un coleg de munca care se pricepe la masini ma intrebat intro zi ce masina sa isi ea si iam zis de ce nu iti ei un opel? La opel vei gasii o gama larga de modele incepand de la simpatica corsa gen pana la masini de lucs vectra gen si toate sant masini frumoase. Si astazi daca ar fii sa imi eau masina tot opel asi loa.
17
15
Am fost acolo! Nu era Audi, era un PROSTAN cu OPEL!
8
18
Indiferent ce masini ati avea legea este egala ptr toti.Nu existe reguli speciale ptr voi
23
3
Probabil tot un machedon imputit, care face ce stie mai bine subspecia din care provine, sa pisa cu bolta pe lege.
20
8
si cei care nu stiu cand se foloseste butonul de avarie? BUTONUL DE AVARIE NU ESTE BUTON DE PARCARE!!!!
16
4
Acel moment cand esti frustrat ca el are audi si tu dacie. Pe bune . Udiii la e o masina scumpa? Aa pentru tine ca jurnalist de carton care te milogesti sa scrii artivole de tot cacatu pt 100lei..da
8
26
Audi volkswagen marci de cct care triseaza la testele de poluare din soft.
19
8
E plin orasul de astfel de oameni fara educatie care se cred prea importanti sa respecte regulile facute pentru muritorii de rand. Daca politia le-ar lua permisul, i-ar linisti
34
3
cred ca se fac test de prostie ptr ca sa.ti cumperi audi.98% din asa zisii soferi sint tarani prostani mirlandezi.Sint asa prsti incit e bine sa te feresti de ei,sint mai prsti decit gagicile,taximetristii si soferii de microbuze!
24
3
Amenda si pentru cel care a filmat in timp ce conducea.
6
41
Acum toti idiotii pun mana pe tel si te trezesti filmat ptr orice rahat .niste jeguri
8
47
Tot comunisti,tot sifonari,tot delatori!
11
40
marca Replica. Soferul o fi vrut sa intre la Vivo Mall deplasandu se dinspre str Stefanita Voda spre str. Baba Novac. Nu a intrat in parcarea Vivo pe la primul giratoriu si a vrut pe la al doilea. A gasit blocaj in trafic pentru ca se pusese bariera la calea ferata si a intors peste linia continua pentru a se intoarce la primul giratoriu. N a deranjat pe nimeni. Doar pe niste useristi idioti frustrati si sifonari care ar fi vrut sa stea in blocat trafic 30 min pana la urmatorul giratoriu. Mai bine s ar scrie un articol care sa rezolve situatia cu bariera de la Energia care e pusa prea devreme.
11
47
O mizerie de sofer.
41
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272