REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Atac al rușilor în zona Cernăuți, în apropierea graniței cu România

Atac al rușilor în zona Cernăuți, în apropierea graniței cu România

Victor ROTARU 31 octombrie 2022 | 11:55 890

Rușii au atacat cu rachete, pentru prima dată de la începerea războiului din Ucraina, zona Cernăuți, aflată în apropierea graniței cu România.

„În regiunea Cernăuți, infrastructura critică a fost deteriorată ca urmare a unui atac cu rachete”, a anunțat Ruslan Zaparanyuk, guvernatorul regiunii Cernăuți.

În orașul Cernăuți a fost declanșată, luni dimineață, alarma antiaeriană. Centrala hidroelectrică Novodnestrovsk, aflată pe Nistru, a fost lovită de rachetele rușilor, devenind inoperabilă, arată informații deocamdată neconfirmate oficial.

Potrivit imaginilor publicate pe Twitter, poate fi observată o coloană mare de fum care se ridică spre cer din zona centralei.

O rachetă rusească a căzut pe teritoriul Republicii Moldova

Ministerul de Interne anunță că o rachetă rusească, doborâtă de sistemul ucrainean antiaerian, a căzut, luni dimineață, pe teritoriul satului Nasavlacea, raionul Ocnița, localitate aflată la frontiera de nord cu Ucraina. Nu sunt victime. Geamurile mai multor locuințe au fost sparte.

Primăria din Naslavcea a convocat ședința comisiei teritoriale pentru situații excepționale pentru a „evalua situația și a stabili toate circumstanțele”.

Secretarul consiliului raional Ocnița, Alexei Galușca, a confirmat pentru Europa Liberă că mai multe clădiri din Naslavcea au fost afectate, fără a fi înregistrate victime, potrivit realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe asasinul putin. Poate nimereste nato si ia si mai multa mwie ca pana acum.
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212