REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Atac armat în Roma: cel puțin trei femei au fost ucise

Atac armat în Roma: cel puțin trei femei au fost ucise

A.F. 11 decembrie 2022 | 17:56 2026

Un bărbat a deschis focul în suburbiile Romei, capitala Italiei, ucigând cel puÅ£in trei femei ÅŸi rănind alte câteva persoane, unele dintre acestea fiind în stare foarte gravă.

Atacatorul a fost arestat, dar nu se cunosc deocamdată motivele atacului, informează BBC.

"Era o întâlnirea de sfârÈ™it de an. La un moment dat, acest bărbat a venit, a încărcat pistolul È™i a început să tragă", relatează un martor pentru la Repubblica.

"Bărbatul era cunoscut de toată lumea. Făcuse amenințări verbale la adresa noastră, a tuturor", a  mai spus martorul, citează stiripesurse.ro.

Stare de È™oc în Italia după atacul armat: prietena premierului a fost ucisă de atacator

La câteva ore după acest incident, premierul Giorgia Meloni a postat pe Instagram ceea ce pare a fi o fotografie recentă în care apărea alături de Nicoletta Golisano, una dintre victime, spunând că era prietena ei. "Nu este corect să mori aÅŸa", a scris Meloni, precizând că femeia avea un soÅ£ ÅŸi un copil de 10 ani. "Nicoletta era fericită ÅŸi frumoasă, în rochia roÅŸie pe care ÅŸi-a cumpărat-o pentru petrecerea de 50 de ani în urmă cu câteva săptămâni. Pentru mine, ea va fi mereu frumoasă ÅŸi fericită aÅŸa", spune Giorgia Meloni.

Poliţia nu a comentat care a fost motivul acestui atac, iar postarea lui Meloni nu sugerează că ar fi fost vorba de o motivaţie politică.

Prim-ministrul a declarat însă că un poligon de tir de unde suspectul a luat arma folosită în atac a fost închis ÅŸi autorităţile au deschis o investigaÅ£ie.

Primarul Romei, Roberto Gualtieri, a convocat pentru luni o reuniune de urgenţă privind securitatea după ceea ce a numit "episodul grav de violenţă care a lovit oraşul".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pensii nesimtite de 30000 rn pe luna, alo PNL esti impotent
1
0
Femeile erau din moldova plecate in Italea ca toti moldovenii bagaleas pulan beregata
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108