REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
10.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Atac cu drone rusești, la Chilia Nouă

Atac cu drone rusești, la Chilia Nouă

Virgil STOIAN 6 septembrie 2023 | 14:03 3746

Au fost găsite bucăți de drone rusești, pe teritoriul României, în județul Tulcea. Ministerul Apărării a confirmat informația. Azi noapte între orele 1.30 – 3.00, la Chilia Nouă, pe malul ucrainian, a avut loc un atac cu drone al agresorilor ruşi, care s-a văzut şi a fost filmat de pe malul românesc de localnici şi de turişti. Guvernatorul regional Oleg Kiper a declarat pe reţeaua Telegram că în urma atacurilor un om a fost ucis, iar dronele au vizat în mod expres infrastructura din port, depozite de cereale, de carburanţi şi clădiri administrative.

Atac cu drone rusesti, la Chilia Noua

 

Bucăți de drone rusești, găsite pe teritoriul României

Bucăți de drone rusești, găsite pe teritoriul României. Informația a fost confirmată, miercuri, de ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, după ce vreme de două zile, autoritățile au negat vehement această variantă. Se pare că bucățile dronelor au fost găsite în judeţul Tulcea, în zona localităţii Plauru, la graniță cu Ucraina. Descoperirea a fost făcută după loviturile lansate de ruși, noaptea trecută, la porturile de la Dunăre.

Atac cu drone rusesti, la Chilia Nouaministrul Tilvăr

De altfel, mai mulți români din Chilia Veche au sesizat atacurile care au avut loc peste Dunăre. Foarte multe imagini au apărut în spațiul public, pe rețelele de socializare, semn că exploziile au putut fi văzute din România, potrivit fanatik.ro.

„Este o tragedie ce se întâmplă la câteva sute de metri de noi, când oameni nevinovaţi, civili, sunt atacaţi într-un mod atât de brutal. Din fericire, aici, la noi, pe malul românesc, suntem în siguranţă. Lumea este îngrijorată când aude şi vede ce se întâmplă dincolo, dar, din păcate nu avem ce face.
Am stat de vorbă cu oamenii şi nu i-am văzut speriaţi, pentru că nici nu au de ce, dar… sunt alături cu sufletul ce oamenii de dincolo. Avem prieteni acolo, unii au rude. Vă daţi seama că nu le e uşor…
Nu avem motive de îngrijorare, pentru că suntem în siguranţă sub umbrelă NATO şi este exclusă orice formă de agresiune, dar suntem obligaţi să privim peste Dunăre şi… să oftăm!”,a  spus primarul din Chilia, potrivit tulceanoastra.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Ce trefbal au romanii cu rustig sau ucrsnienii. Sa ne vedem de treaba, ei sa-si discute treburile lor cum vor. De ce trebuie noi sa ne bagam între ei.
7
0
Sclaveti fara cultura minte si scoala...comentati aiurea sub anonimat... psd-ul v-a condus exact unde sunteti... lipsiti de orice ...cultura valori si viziune... o tara exact cum ai nevoie guvernantii... plina de...nulitati...
3
13
Daca putin este atat de iubit de popor, atunci de ce carul meu toți ruşii sunt disperați sa ajunga in occident. Inca nu am auzit vreun rus sa povestrasca cat iubeste rusia.
3
10
ne-a dat mama ta ruble sa-i aratam daca Sodoma si Gomorra a existat! Sa se duca la razboi H unter Bi de n si Hilara Hillay impreuna cu h o m o s e x u a l u l de Hussein Barry Sotoro prietenul lui Alweed Bin Talal,kenyanul. Poti sa te duci si tu cu ei sa lupti pentru Kolomoysky
22
1
Vedeti cati iubitori de rusi si de comunism avem in tara asta, cum dracu sa nu fie psd in floare
4
19
Ce baieti ati facut cacutza pe voi ca va cheama la mobilizare ? Nu mai puteti sta si sparge seminte prin fata salilor de pariuri sportive ? Sau v-au intrat niste ruble prin conturi de scrieti rahaturile astea de comentarii ?
6
23
Ce josnici sunteti domnilor politicieni. Pupati in fund un batran senil , Biden pe numele lui.ce vrea si isi doreste acest razboi. Nu intelegeti....este pamant Rusesc Ucraina. Intrebati populatia daca sunt deacord cu acest razboi. O sa fiti uimiti de raspuns. Putin presedinte patriot.
26
12
E disperat Piticul pe Tocuri,vrea sa provoace, sa-i faca pe sclavii de la N A ZI scuze NATO,sa invoce 5-ul .Ce "bine" le-ar mai prinde un false flag asa sa ne traga intr-un razboi ce nu e al nostru!DAR NU INGHITE POPORUL ASTA CU TOT CU "Viziunea " de la "Televiziunea" ! VRAJALA!Sunteti tot VOI !La fel cum ATI FACUT SI CU POLONIA si alea 2 rachete Bandera, sa nu mai zic de 9/11 ca mai e putin si tot nu s-a dus nimeni la zdup Building No7 ce era? Zelika Sorosica F U CK O F F ! Patriots are in control! If u know u...u know
36
6
Hahahaha!!! Suntem sub umbrela NATO si nu patim nimic…cea mai tare gluma. Cade bomba in gradina, si noi nu o vedem. Ne pisam pe noi cu apararea. Cu toata tehnologia de aparare, gasim bomba in ciulini dupa 2 zile. Suntem p******i rau! Toti urlau ca a cazut bomba la noi, numai ai nosti ca nu este adevarat.
7
22
Inca un ministru care isi ia leafa degeaba...
21
3
Sa ma kak in stirea voastra! Slugi ale astoa care au invadat Cta. Acum, dupa marea stire, ce trebuie sa facem? Sa mergem la razboi… Ma uit la disperatul ala derbedwu ucrainian cum zgarma el, poate, poate mai trage pe cineva in mizeria asta! Ajunge don presedinte cu maimutareala, gandeste te la poporul care te a facut presedinte, nu la functiile tale! Ciolacule, vierme psd ist, ocat mai minti tu poporul sa tai salariile oamenilor pt a avea bani de armament, cat ma nenorocitilo! Nu va lasati pana nu ne bagati in razboi!
39
5
Asa false sunt stirile ca si numele oraselor sutnt gresite. Manipulare a criminalilor din vest. Nu mai zic de catetii astia obositi de la replica. Daca vreti sa le spargeti geamurile sau sa discutati cu ei, ii gasiti in piateta la Far.
27
4
Multa mwe cu kkt ucraina
20
12
Vin rusii , dupa ucraina pica Moldova apoi Delta, acolo nu mai locuieste nimeni
3
14
Până vin americanii belim p u l a la rusi
24
18
PYSAAMASH pa Tilvar e mereu incruntat zici k SE SCREME KAKAMASH PE EL MELTEAN
21
5
Acum va revenit vederea?
9
16

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407