REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Atac cu rachete asupra unei baze militare SUA din Irak

Atac cu rachete asupra unei baze militare SUA din Irak

Replica API 8 ianuarie 2020 | 10:46 526

Baza aeriană al-Asad din vestul Irakului, care găzduieşte militari americani, a fost lovită, marţi noapte, de două tiruri de rachete, informează CNN, care îl citează pe un comandant sunnit al forțelor paramilitare dintr-un oraș din apropiere. Baza aeriană al-Asad este situată la circa 200 de kilometri vest de Bagdad.

Corpul Gărzilor Revoluționare (Gardienii Revoluției) din Iran a revendicat atacul și a spus că a lovit baza aeriană americană Ain al-Asad cu „zeci de rachete”, potrivit unei informații transmise în regim de urgență de Press TV, citat de Digi 24.

„Suntem la curent cu informațiile despre atacuri asupra unor facilități americane din Irak. Președintele a fost informat și monitorizează situația îndeaproape și se consultă cu echipa sa pentru securitate națională”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Stephanie Grisham, citată de nbcnews.com.

Update: Într-un mesaj pe Twitter pe un ton deosebit de calm şi liniştitor, preşedintele american, Donald Trump, a anunţat că "evaluarea pagubelor şi a victimelor este în curs. Până în prezent, totul este bine!". "Voi face o declaraţie mâine (miercuri) dimineaţă", a mai scris liderul de la Casa Albă, potrivit AGERPRES.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doar pro imperialistii amerikakani ca tine isi iau simbria de la cine da mai mult, inca nu esti convins de faptul ca-n lumea asta mai exista oameni cu constiinta?
0
0
Daca Iranul e sprijinit de Rusia si China e broblem cat casa boborului!
3
0
Iranienii sunt prea slabi singuri dar, sa nu uitam de tensiunile dintre S.U.A si Siria, Turcia, Afganistan, Coreea de Nord, Rusia plus razboiul comercial cu China. Uniunea unor tari mici creaza o mare putere. Europa va fi divizata in cazul unui conflict, asa ca ...
4
2
Cand esti rusofil asa e!Iti iei si tu o prima mica de la Ruptly RT ca dai in aia care te au scapat de rusi...nu uita cacatule ca azi la Berlin se vorbea in rusa daca nu germana
6
6
cine sare pare multe ii da unu-n cur, Uncle Sam chiar a sarit si inca sare pare multe si are sa si-o ia-n cur rau de tot,si bucuria este ca amerikakanii nu mai sunt voiti niciunde,toti vor sa scape de ei ca de ciuma,ei nici acum nu-si pot da seama ca violenta naste o alat violenta,adica sangele cere sange,amerikakanii continua sa considere ca asuprirea se face oricum,oriunde,oricand,la infinit cu foarte multa brutalitate
2
5
Hell is about to be release
5
1
este ca toti iranienii au trecut pe etnobotanice daca vor sa si verifice fortele cu SUA
9
6
Au mintea infierbantata.Nu prea e bine pentru ei.Cred ca asistam la inceputul sfarsitului unui regim autoritar ,miezul terorismului international.
11
5
Occidentalii sunt slabi.Nu sunt uniti pentru un bine comun.Europenii au devenit marxisti avortoni.Nu inteleg ca pina la urma este o lupta intre mentalitati.
6
5
trump se poate bombarda si singur doar ca sa-si justifice atacurile ulterioare
7
11
Iranienii se pare ca stau prost detot cu cerebelul. Se pun cu cine nu trebuie.
16
5
La cat esti de inteligent te vor recruta cei din guvern. Popor de oameni de stiinta.
9
12
Atacul acesta este mana cereasca pentru Trump. Din momentul de fata Trump are mana libera de la congres sa atace Iranul. Nato va sprijini SUA . Petrolul iranian va fi confiscat pentru recuperarea cheltuielilor militare.
30
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108