REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

ATAC în Germania în noaptea de Revelion, într-o piață aglomerată

ATAC în Germania în noaptea de Revelion, într-o piață aglomerată

Replica API 2 ianuarie 2019 | 02:58 562

Poliţia din Germania a reţinut, marţi, 1 ianuarie a.c., un bărbat german sub suspiciunea că a intrat cu maşina într-o mulţime de oameni în oraşul Bottrop din nord-vestul ţării, rănind patru persoane, autorităţile fiind de părere că foarte probabil a fost vorba de un atac xenofob, relatează Reuters. Bărbatul, care a fugit de la locul scenei, a făcut comentarii rasiste când a fost oprit şi arestat ulterior, conform unui comunicat al poliţiei şi procurorilor.

"Investigatorii suspectează că a fost vorba de un atac deliberat care ar putea avea legătură cu viziunile xenofobe ale şoferului", se arată în comunicat.

"În plus, investigatorii au informaţii preliminare conform cărora şoferul ar avea probleme psihice", mai menţionează poliţiştii şi procurorii.

O purtătoare de cuvânt a poliţiei a spus că printre răniţi se numără cetăţeni sirieni şi afgani, dar nu a oferit informaţii suplimentare. Ea a mai precizat că unul dintre răniţi se află încă în spital.

Atacul a avut loc după miezul nopţii de Revelion într-o piaţă aglomerată din Bottrop.

Anterior, suspectul a îndreptat maşina spre un alt pieton, care a reuşit să scape fără a fi rănit, conform comunicatului. El ar fi luat ca ţintă de asemenea oamenii dintr-o staţie de autobuz după ce a fugit de la locul atacului din Bottrop.

Cel puțin opt persoane au fost rănite după ce un individ a intrat cu vehiculul în mulțimea care participa la festivitățile de Revelion de la Tokyo.

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nemtii primesc ceea ce au cerut, invazia musulmana
2
2
Cand vezi , pe strazile tari tale , precum in Germania , Finlanda sau Suedia , tot felu de tigani sau romani , care ii doare undeva de civilizatia nordica , normal ca apar miscari extremiste . Cat de interzis este Nazism-ul in Germania...totusi , au in ADN-ul lor , foarte bine inradacinat : ordinea , disciplina si respectu fata de valorile lor .
8
0
Este un atac inadmisibil asupra unor bieti migranti musulmani, este un atac asupra multiculturalismului.
3
4
Daca neamtul a atacat migranti sirieni si irakieni va primi sigur condamnare pe viata.
7
1
si partidul Nazist al lui Hitler,tot pe fondul exasperarii oamenilor care se saturasera de evrei si de foame.Acum urmeaza musulmanii tiganii si cioroii aveti putintica rabdare,nemtii sunt altfel de oameni de-aia si-au refacut tara de la zero dupa ww2
7
1
Pai ce numai tziganii sa atace ??? Uite ca si nemtii situ sa-i futa pe tzigani !!!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272