REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15.5° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Atac în plină stradă! Unul dintre agresori, în vârstă de 14 ani, a fost reținut

Atac în plină stradă! Unul dintre agresori, în vârstă de 14 ani, a fost reținut

Victor ROTARU 30 iunie 2023 | 10:39 3294

Noi detalii în cazul atacului comis în plină stradă la Turnu Măgurele, unde doi adolescenți au lovit și înjunghiat un tânăr de 17 ani. Unul dintre agresori s-a prezentat la sediul poliției împreună cu tatăl și un avocat. Celălalt atacator, care a înjunghiat victima, este căutat în continuare de către polițiști.

Atac in plina strada! Unul dintre agresori, in varsta de 14 ani, a fost retinut

Atacul este asemănător celui petrecut în Grădina Botanică din Craiova. Tânărul mergea pe stradă cu prietena lui pe un bulevard din Turnu Măgurele, când doi băieți, cu vârste de 14 și 16 ani, s-au apropiat de ei. A izbucnit un conflict spontan și băiatul de 14 ani l-a lovit cu pumnul în față, iar celălalt l-a înjunghiat în spate, cu un cuțit, pe tânărul de 17 ani. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum fata îi roagă pe cei doi agresori să se oprească. Tânărul a ajuns la spitalul din Turnu Măgurele însă, pentru că era un caz grav, medicii l-au transferat la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, cu răni la plămâni. Prietena lui nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Băiatul de 14 ani a fost reținut pentru 24 de ore, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nea Radule, ești un tâmpi conceput la băutură! Interesează-te și vezi când a fost elaborat Decretul 153 și ce prevedea el. Ce vină avem noi că prostituția a fost interzisă în vremea comuniștilor iar tu ai fost abuzat sexual de bețivul de taică-tău și de atunci ai prins ură pe sistem? Du-te mă la Obreja!
0
1
Sa faca sport, sa se bata in ring, pe tatami sau in cusca. Nu mai au barbatie deloc in ei, repede apelează la cutit. De vina sunt parintii ptr ca le tin prea mult palma pe c*r in felul asta ajungând niste p.i.z.d.e. masculine tatuate, pensate, epilate si parfumate.
9
0
Goguleee,Gogule maica Gogule,degeaba se p***a legislatia si codul civil in shcoli daca nu se inaspresc pedepsele,pai daca derbedei astia stiu din shcoala ca legea este interpretabila in functie de spaga la judecator cum este acum tu crezi ca astora le va fi frica ?,nu ma chiar daca fac tampenii dastea ei gandesc:"lasa ca intervine taticu si rezolva el",mai Gogule doar pedepsele mari baga frica in golani,altfel din ce spui tu ce crezi ca aia care intra in puscarie si acolo invata tot codul penal pentru ca altceva nu au ce face cativa ani de zile la"facultatea de drept"aia cand sunt eliberati numai fac faradelegi pentru ca stiu legea sau le fac mai cu cap"adica vor fi mai greu de arestat din nou"tocmai pentru ca au iesit baieti invatati de la parnaie.
7
0
Un mod de a elimina pe viitor asemenea cazuri tragice ar fi predarea legislatiei si a codului penal in scolile primare inainte de a invata sa scrie sau sa citeasca, putzoii astia deja la 14 ani sunt infraktori , dau cu shisul iar zdrentele la 12-13 ani deja nasc sau sunt la al patrulea avort !
8
1
Consecinte ale unui sistem juridic esuat! In curand ,cutitul va deveni accesoriu obligatoriu.Te mai uiti la unii care au altercatii in traffic si nu numai,au un arsenal in dotare,de zici ca au iesit la lupte de Strada nu la plimbare sau distractie!
12
0
Asta vine dupa comunism pervers. 3 milioane de oameni lingeau pe analfabetul de Ceausescu si Elena in c.ur… S-a lingusit 45 de ani pe tru o bucata de carne si lapte la 3 zile ratii ca sa aiba ceva in stomac oamenii si-au vandut corpul si sufletul chiar
5
10
Legile din Romania sunt atat de blande cu infractori ca practic ii incurajeaza pe cei care sunt rude cu victimele sa le faca singuri dreptate copiilor lor noaptea la un coltz de strada si la adapostul intunericului dupa ce afla adresele golanilor.
7
0
Asteptat cand iese si rupte mainile si picioarele cu o bara de fier atat lui cat si lui tat-su.La 14 ani nu ai ce cauta pe strada la ora 4 dimineata!
18
2
din ce in ce mai multe cazuri dintr-asta, nu mai sunt speriați de consecințe, omu' din ziua de azi suporta consecințele indiferent care ar fi dar își satisface pornirile
12
1
Votăm Noua Dreaptă , cațiva ani la canal și devin oameni de tip nou, reeducați. Sau votăm ceea ce am votat și până acum.
14
7
Castrați chimic!
14
0
de 14 ani trebuie judecati ca adulti. Nu mai merge ca sunt minori. Nu sunt minori deloc. A fi minor avea o alta semnificatie cand copii erau minori. Acum sunt direct adulti la 14 ani. Telefoanele le-au maturizat gandirea de adult si acum umbla numai dupa sex droguri si bani pentru care fura injunghie si talhareste de la 14 ani. Astia nu mai sunt minori.
34
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468