REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Atac sângeros la Judecătoria Constanța. Femeie, tăiată de concubin

Atac sângeros la Judecătoria Constanța. Femeie, tăiată de concubin

Replica API 23 iunie 2022 | 12:49 5196

Scandal sângeros la Judecătoria Constanța. O femeie a fost tăiată de fostul concubin, în zona feței. Evenimentul nefericit s-a petrecut chiar în interiorul Judecătoriei. Polițiștii au deschis o anchetă. Atacatorul se află în custodia polițiștilor.

Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta Judecătoriei Constanța s-ar afla o persoană care prezintă o plagă tăiată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 33 de ani, care ar fi fost tăiată, în zona feței, de către fostul concubin, de 44 de ani. Din primele cercetări, se pare că incidentul a avut loc în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată, într-un proces civil.

Autorul se află în custodia polițiștilor, urmând a fi condus la audieri. Femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, fiind conștientă și cooperantă. La acest moment, cercetările sunt în desfășurare.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa iti bati sotia sau concubina sau prietena ,daca ai fobia sportturilor de dute bai frate si provoaca including campion mma sau ufc .
0
0
Are Gurzu ala la canal... daca gurzu dispare, ce-o sa faca abi oare, cine ii mai da teroare. Presimt ca abi e cumva... a?
0
0
Nu iti mai face reclama la canalul tau de cacaat de youtube pe aici. Nu intereseaza pe nimeni continutul tau de schizofrenici
0
0
Sa iti iau canalul de youtube in puuula cu tot cu abonati, Gurzule, manca-mi-ai puuula toataa,..rusinea youtubeului esti
1
0
Socatilor, in alte tari civilizate se intampla grozavii mult mai mari
0
0
intr-o tara normal ar fi trebuit trasi la raspundere toti politistii si jandarmii din aceasta judecatorie,pt ca a fost posibil sa se intre in incinta cu arma,maine poimaine o sa intre cineva cu o bomba la el fara nici o problema
1
0
Da,azi cu cutit in judecatorie,maine cu mitraliera,sa -si faca dreptate singur.Si intrebare:unde mai esti sigur azi in tara asta??
0
0
cand ai academia de politie te poti numi oarecum jandarm sau local..toti drujbarii si tractoristii au devenit jandarmi..la noi daca face unu pe kamikaze mor cu sutele.traiasca sri care se ocupa cu ascultatul tefoanelor...si inca o data traiasca wc din fundu curtii...pomohaci e bine nu violand copii..e bine nu?asta zic si eu
1
0
Oameni abrutizati.Tineretul are de unde sa-si ia modele,este?
0
0
victima si atacatorul,sunt din CERNAVODA..stiti care..CERNAVODA???acolo unde este raiul pestilor,golanilor,prostituatelor.. asa ca ..orice comentariu,este de prisos...
2
2
Dosar de ofiter 2 pe yt
1
1
Pai cam toti intra cu cutite , cu topoare in judecatorie eu am intrat intr-o zi la proces cu joint . nu mi-a zis nimic doamna judecator chiar a pufait cu mine si mi-a spus ca este p*****a marfa si mi-am dat dealer-ul in judecata
1
0
Daca si acolo se intampla crime, pai jandarmii aia ce pazesc stau ca vitele
1
0
Care jandarmi? Astia au curaj doar in fata batranilor si a persoanelor neajutorate.
3
0
Muuuuie Gurzu
0
0
Si eu care speram sa fie un atac asupra magistratilor...
0
0
Jandarmii care sunt acolo, in serviciu, ce au pazit ? Sa fie sanctionati drastic !
1
1
Bine ca n-a intrat cu vreun automat ... poate mai curata putin din judecatorii CORUPTI !!! Daca ajungi sa fii taiat pe fata in fata judecatorilor ... ce mai poti sa zici ? ? ? Banuiesc ca victima va fii gasita vinovata ... si-a pus fata in dreptul cutitului CRIMINALULUI !!!
1
0
deci inteleg ca ai voie sa intri in judecatorie cu cutit?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614