REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.6° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
28.6° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Atacatorii de la petrecerea cu vedete de la Padina, arestați preventiv pentru 30 de zile

Atacatorii de la petrecerea cu vedete de la Padina, arestați preventiv pentru 30 de zile

A.F. 12 februarie 2024 | 18:39 2586

Cei trei interlopi din clanul Fabian au fost arestați preventiv pentru 30 de zile pentru asasinarea bărbatului din Târgovişte. Judecătorii de la Tribunalul Dâmbovița au decis să-i aresteze preventiv pentru 30 de zile, pe cei trei inculpați. Aceștia sunt acuzați de omor, dar și de tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Atacatorii de la petrecerea cu vedete de la Padina, arestati preventiv pentru 30 de zilelocul crimei, victima - Sorin Anghel

La ieșirea de la tribunal, cei trei au spus că ei au fost agresați și că au acționat în legitimă apărare. Aceștia nu au vrut să dea nicio declarație în sala de judecată.

Avocatul interlopilor a încercat să-i scape de arest, motivând că scandalul a pornit de victimă.

Imaginile surprinse însă de camerele de supraveghere contrazic apărarea fraţilor susţinută şi de celebra lor mamă, vrăjitoarea Sidonia.

Bărbatul ucis duminică de fiii vrăjitoarei Sidonia, la Hotel Belmont din Padina, nu a avut nici o șansă să scape cu viață, conform raportului medicilor legiști.

Pur și simplu, victima a fost hăcuită cu macetele de cei trei asasini, George-Armando Marin (24 de ani), Laurențiu Marin (31 de ani) – cel care l-ar fi înjunghiat mortal pe bărbat – și Louis Justin Marin (18 ani).

Patru lovituri la cap și două în spate, în total

Raportul preliminar al INML în cazul crimei de la Hotel Belmont din Padina dezvăluie informații șocante despre incidentul de zilele trecute.

Potrivit unor surse judiciare, cei trei suspecți, fiii vrăjitoarei Sidonia, ar fi lovit victima cu maceta de șase ori: de 4 ori în zona capului și de două ori în spate.  Loviturile în spate ar fi fost, de altfel, și cele care i-ar fi cauzat moartea, scrie antena3.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dacă apuca Edward al Marii Britanii sa faca pact cu Hitler nu am mai fi avut astfel de probleme acum.
4
0
va veni vremea voastra cat de curand scursurilor, cand veti fi linsati de la mic la mare, de la copil la baba, si nu se va face rabat la nimic!!! moartea-n dar si totusi ar fi prea putin!!!!
6
0
NU MAI COMENTATI ,....GRATUIT...JUSTITIA...ISI VA FACE PE DEPLIN DATORIA..VETI VEDEA CE VERDICT VOR PRIMI,,,AU FOST IN LEGITIMA...APARARE..SI......VOR FI......L I B E R I.... CA PASAREA CERULUI...ASTA-I ROMANIA DE ASTAZI...
6
3
In tara noastra ne macelaresc tuciurii astia veniti din Asia. Trimisi inapoi sau facuti sapunele
11
0
Condamnare pe viață!!!!! Sălbaticii ăștia nu au șanse de reeducare. Și vrăjita la fel pentru ca a dat o educație de c***t în loc să-și ducă neamul spre mai bun mai deosebit. Astfel de nenorociți nu au ce căuta în societate!!!!
13
1
Haideți sa ne unim r*mânilor împotriva minorităților ca ne-au încălecat
15
0
Cine crucea ma-tii umbla cu macete si arme albe la ei ma terminatule ? Ti-ai dreaq de salbatici. Oamenii care se duc sa se distreze, au la ei telefonu si ceva bani de taxi sa plece acasa. Nu macete, cutite si alte kkturi. Ti-a ajuns COX-ul in creier. Numai un purtator de pene negre ca tine ii poate lua partea unui criminal de aceeasi e***e.
21
1
Uni bulangi de r*mâni vã bucurați ca ați scapat de c***i si ca se duc la pucãlie pe necazul altuia tot r*mân de al vostru p***t si el si nevastasa au dat mandate de arestare la acei oameni care au venit sa se distreze nu sa facã crimã
0
22
Sa facem din vrajitoare SAPUN!LEGEA TREBUIE SCHIBATA IAR CLANURILE MACEKARITE DE AUTORITATI!SAVLISE CONFISTE BANII CARE NU AI JUSTIFICA.
14
1
Din cauza la o zdreanta si la boul ei îşi iau oameni mandate
0
22
Am cea mai mare scarba posibila pentru etnia asta. Sa va fereasca sfantu sa le ajunga romanilor toata mizeria asta ca va vor lua cu furci si topoare la propriu. Or sa va trimita pachete in Pakistan de unde ati plecat. Interlopii plii mele.
27
1
Interlopii adevarati avem crime la activ si facem daca trebuie. Care te dai cocos gandeste-te daca merita
1
17
Adevarat tudorascu Uni nu gindesc atunci cind iau decizia sa loveasca pe cineva se vad matahale mari pe lîngã alti si cred ca asa e cum cred ei dar nu e cum se asteptau si sfarsesc în lovituri de metal
2
12
Ce jmecheri au fost ca vor sta 20 de ani după gratii. Am scăpat de ciorile astea
23
2
Aviz amatorilor de jmecherii…Daca nu esti interlop in breasla si esti diletant, uite ce patesti. Ai grija de pielea ta. Prostu ala avea chiar firma de bodyguarzi , fugea tipand aualeu ce taie maceta aualeu. Nu va puneti cu interlopii ca faceti cunostinta cu Macelarescu
3
26
Ce pedeapsă poți da acestor animale? Scursuri ale societății . Cum plm să mergi la o nuntă și să ți iei maceta cu tine precum telefonul ?
29
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436