REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Atacuri direct din Israel: Elan Schwartzenberg acuză că Realitatea TV i-ar fi fost furată

Atacuri direct din Israel: Elan Schwartzenberg acuză că Realitatea TV i-ar fi fost furată

Replica API 26 februarie 2018 | 01:37 499

Plecat din România și dat în urmărire internațională după scandalul în care a fost implicat împreună cu fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, ambii cercetați penal, Elan Schwartzenberg lansează atacuri fără precedent la adresa Realității TV. Omul de afaceri istraelian acuză că televiziunea i-ar fi fost furată. Elan Schwartzenberg susţine chiar că o semnătură i-ar fi fost falsificată, însă nu aduce nicio probă care să susţină acuzaţiile. Afirmaţiile menite să denigreze Realitatea TV sunt făcute din Israel, acolo unde omul de afaceri a fugit pentru a scăpa de problemele penale. "Este la modă să ataci Realitatea", a fost replica lui Cozmin Gușă.

Urmărit internaţional încă de acum trei ani pentru corupţie, cu un mandat de arestare în lipsă pe numele lui, Elan Schwartzenberg acuză că Realitatea TV i-ar fi fost furată.

"Această televiziune a fost furată de domnul Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru, prin falsificarea semnăturii mele, cu susţinerea unora din sistem", spune Elan Schwartzenberg.

Afirmațiile lui Schwartzenberg nu au fost însă probate cu documente astfel încât să poată fi măcar verificate. Susţinerile omului de afaceri israelian au fost dezmințite de Cozmin Gușă.

"Vîntu nu i-a vândut niciodată Realitatea lui Elan Schwartzenberg pentru că actele pe care le-au făcut, în primul rând, erau condiţionate de plata unor sume foarte mari de bani, plată care nu s-a făcut. Doi: Vîntu deja cesionase drepturile asupra Realităţii unui alt offshore care nu-l mai avea pe el proprietar", spune Guşă.

Cozmin Guşă remarcă apropierea dintre Elan Schwartzenberg şi preşedintele PSD Liviu Dragnea, într-un moment în care presa scrie că liderul social-democraţilor vrea să scape cu orice preţ de dosare.

"Acum este la modă să fie atacată Realitatea. Este o oportunitate pentru Elan Schwartzenberg să se remarce atacând Realitatea care are o poziţie contrară intereselor sale sau ale lui Liviu Dragnea", mai spune Cozmin Guşă.

Elan Schwartzenberg a fost dat în urmărire în iunie 2016. Omul de afaceri israelian este considerat un apropiat al fostului primar din Constanța, Radu Mazăre, fugit din România în Madagascar.

Ei sunt doar o parte a fugarilor celebri care încearcă acum să arate că procurorii care le instrumentează dosarele ar fi acţionat la comandă. Acuzaţii de peste hotare la adresa anchetatorilor fac şi fostul parlamentar Sebastian Ghiță, capturat în Serbia, fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, din Costa Rica sau Elena Udrea.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
coalitia ii momeste pe evreii prietenari pentru a distruge presa neaservita!azi foloseste fecioarele paunesti,elan,sorina cea neprihanita,manta,mazare,ghita.....
1
0
gusa a tzepuit un jidan ? RESPECT
1
0
Acolit PSD penal.
0
0
Ceausescu a construit romania de unde azi
3
0
Mai nene , cine pune botul la Elan care a jefuit tara si a fugit si acum striga de peste mari si tari ca vrea dreptate, toti golanii fac presiune ca e pula la curu lor si se duc la puscarie, vor sa controleze justitia ca sa ne umileasca de tot, acesta este obiectivul hotilor, sa dea cu cacat ca sa poata scapa, jur cei care comentati aiurea mai bine va pregatiti crema de cur....
6
1
Gusa, un gunoi. Auzi la ei, mare politolog !!!!! Ha, ha
5
3
Cime se uita la r tv e o tele de 2 lei
5
3
La Gusa ala: punctul 1 comtrazice punctul 2. Si invers. Deci "nu s-a vandut pt ce Vantu a cerut f multi bani so evreul nu a platit" si "pai nu mai era a lui Vantu". Logic Gusa asta, juri ca a lucrat cu Basescu
3
2
Perfect de acord cu tine, trebuie diliti!
6
1
Asemenea specimene de evrei cu tupeu l-au facut pe Hitler sa ii urasca pe toti evreii.in lagare cu ei si la munca fortata ca nu le place munca. Niste jeguri.
15
2
Nu va impusca nimeni pe acolo futuva n gura de escroci?
10
3
l-am ascultat pa gusa la b1 o cam balbiia e cam excroc nu stiu cat mai merge cu sereiul sa avem rabdare.
13
2
Sa vina jidanul sa o ia inapoi.. Poate sa-l aduca si pe mascarici...
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272